Koti Uutisia Bulgarialaiset kansallismieliset marssivat kiellosta huolimatta

Bulgarialaiset kansallismieliset marssivat kiellosta huolimatta

2

UK_soihtumarssi_Bulgaria

Helmikuun 12. päivä sadat bulgarialaiset kansallismieliset kokoontuivat kenraali Hristo Lukovin muistoksi järjestettyyn soihtumarssiin. Lukov-marssi järjestettiin jo 13. kerran peräkkäin Sofian pormestari Yordanka Fandakovan kiellosta huolimatta.

Myös Yhdysvaltain suurlähetystö Sofiassa ilmaisi näränsä mielenosoitusta kohtaan ja kehotti kansalaisia taistelemaan “ksenofobiaa ja natsimyönteisiä” mielipiteitä vastaan.

Hristo Nikolov Lukov oli Bulgarian sotaministeri ja radikaalin kansallismielisen Bulgarian Kansallislegioonien Unioni -puolueen johtaja. Partisaanijoukko murhasi kenraali Lukovin 13. helmikuuta 1943 tämän kodin edessä Sofiassa.

 

Lähde: Lukovmarsh.info

2 KOMMENTIT

  1. Olen puolellanne, mutta jättäkää kiitos hyvin pieni marginaaliryhmä, juutalaiset haukkumisen ulkopuolelle. Raamatun mukaan heidät kerätään pois täältä muutenkin. Kyllä meidän pitäisi pystyä laittamaan energia todellisiin ongelmiin(ählämit)- jos niitä ei näe, en voi teitä tukea

    • Päinvastoin, muslimi- ja juutalaisongelma pitää käsitellä samanaikaisesti, sillä ne ovat toisiaan ruokkivia. Kun juutalaiset laittavat lähi-itää mullinmallin jenkkien avustuksella, näkyy se mutavyörynä täällä. Minkä lisäksi juutalaisilla on hyvin pahana tapana nähdä kaikki rajojen kiristäminen (Israelin ulkopuolella) loikkana kohti uutta Holokaustia. kts vaikka Suomen ylirabbin puhe unelmakultin miitissä.

Comments are closed.