Koti Uutisia Bulgarialainen tunkeutujanmetsästäjä osti taisteluhelikopterin

Bulgarialainen tunkeutujanmetsästäjä osti taisteluhelikopterin

3

Bulgarialainen Dinko Valev sai viime vuonna maailmanlaajuista kuuluisuutta, kun lehdet uutisoivat hänen tiimistään, joka metsästi Turkista tulevia siirtolaisia kahden panssariajoneuvon avulla ja toimitti nämä viranomaisille. Nyt hän on ostanut taisteluhelikopterin ja kertoo aikovansa käyttää sitä “tarkkaillakseen potentiaalisia jihadisteja”.

Ulkomailla Valev jakoi tunteita, mutta Bulgariassa hän on sankarin maineessa. Hän on kertonut, että kiitolliset kansalaiset ja jopa tietyt myötämieliset (mutta nimettömät) poliitikot ovat auttaneet hänen tiimiään varustelussa. Uusimpana lisäyksenä on helikopteri, joka ennen lienee kuulunut Venäjän tai Bulgarian ilmavoimille.

Vielä ei ole selvää, aikooko Valev itse lentää konetta. Hän kertoi kuitenkin olevansa “valmiina” lähettämässään videoklipissä koneesta.

Yambolissa lähellä Turkin rajaa asuva Valev viittaa kintaalla Yambolin ja Sredetsin valtionsyyttäjän syytöksille kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

 

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Bulgarialaiset metsästävät laittomia tunkeutujia

3 KOMMENTIT

  1. Hän on minunkin sankarini. Mies joka on siirtynyt sanoista tekoihin.

  2. Tuohon vosi sanoa kuin Keskustapuoluelainen Suomen Puolustusministeri vierailtuaan Neuvostoliitossa v. 1983. “Onhan niillä pelit ja vehkeet.”
    Tuolla lausunnolla sitten etelän mediat naureskelivat pilkallisesti. Olihan sen esittäjä susirajalta oleva kepulainen landepaukku maanmittausinsinööri ammatiltaan. Ei kuitenkaan ihan pöllö mies.
    Kun vertaa esim. nykyisen ja sen edellistenkin “vastuuta kantaneiden” eri ministereiden suustaan päästämiin sammakoihin ja aivopieruihin. Oli tuo reilut 30-vuotta sitten tapahtuneen “lapsuksen” taso mitä korkeinta luokkaa.
    Ministerien taso on mennyt alaspäin kuin lehmän häntä. Tätä kehitystä ovat vauhdittaneet etenkin vihreät, sosiaalidemokraatit ja vasemmistoliitto.

Comments are closed.