Koti Uutisia Brysselissä kuollut varoitti “islamofobiasta” ennen iskua

Brysselissä kuollut varoitti “islamofobiasta” ennen iskua

8

UK_Pinczowski

Brysselin pommituksessa kuollut nainen oli varoittanut neljä kuukautta aikaisemmin, että muslimien demonisointi auttaisi Isisin rekrytoinnissa. Sascha Pinczowski lähetti Facebookiin viestin Pariisin iskujen jälkeen. Viestissä kerrottiin, että “suvaitsemattomien levittämä muslimivastainen ajattelu ja propaganda auttaa ainoastaan Isisiä”.

26-vuotias Pinczowski oli Hollannin kansalainen, joka asui New Yorkissa. Hän ja hänen veljensä Alexander olivat terrori-iskussa kuolleiden joukossa.

Pinczowskin islamofobian vastaisen vetoomuksen lähetti uudelleen hänen äitinsä Marjan Pinczowski Fasbender, joka lisäsi, että hän halusi jakaa “tämän suvaitsevaisuuden viestin rakkaalta tyttäreltämme Saschalta”.

Lähde: Daily Stormer

8 KOMMENTIT

 1. Kas kumma, ko. “Sascha Pinczowski”:sta ei löydy valokuvia ennen tätä “terrori-iskua”. Oliko hän olemassa? Googlasinko väärin kun löytyneet valokuvat eivät ole vanhempi kuin muutama päivä? Kaikki maininnat tästä “Sascha Pinczowski” (17 sivua, 168 osumaa) – kaikki ovat tulleet Internettiin vasta 22.3.2016, eikä “Sashan” aikaisemmasta elämästä ole merkkiäkään.

  Tarkastin hakua omalla nimellä – tuli 789 osumaa alkaen v.1997. Joten tämän “Sashan” elämä on niin pimeä/mystinen kuin on tavanomaisessa Mossadin/CIAn false flag operaatiossa.

  Kaikki valtamedian suurta huomiota saaneet terroriteot “Lännessä” – ovat false flag operaatioita, tähän johtopäätökseen on pakko tulla kun edes vähän raapii pintaa. Oikea veri lentää kyllä muualla, esimerkiksi kun oli räjähdykset Moskovan metrossa 2010 – siinä ruumiita oli joka puolella, valtavasti (pari kuvaa vain):
  http://www.oko.by/uploads/posts/2010-03/1269859346_808_43936556_img.jpg
  http://kprf.ru/images/77512-4.jpg
  tai kun oli tsetseenit kaappasivat koulun, sairaalan ja teatterin – tuloksena oli useita satoja ruumiita ihan kasoittain.

  Sheeple vaan nielee mitä tahansa (Holoco$t, 9/11, kuukäynti, bostonin maratooni, Saddamin joukkotuhoaseet yms. yms.) ilman minkäänlaista tutkimusta, vaikka näytetyt kuvat ja videot ja kerrotut tarinat olisivat vaikka kuinka pahasti ristiriidassa fysiikan lakien kanssa tai keskenään.

  Vahvasti se haisee Vicsims of 9/11 (https://www.youtube.com/watch?v=HxRGiZFtPVw), joka oli hauskasti keksitty ja toteutettu, erittäin röyhkeä false flag operation kun USA tarvitsi sotaa. Muuten, sama tarve on USA:lla ja EU:lla nytkin, kun bankstereiden (Ponzi)rahajärjestelmä on hajoamassa – ja sotaa tarvitaan kipeästi.

  • Implikoitko Leo nytten että kuukäynnit olisivat olleet false flag (miten se edes toimisi niissä? Annetaan toiselle maalle itselle kuuluva kunnia?) tai jopa puhdasta huijausta?

   • Tarkoitin, että Apollo-ohjelma “Kuu”kävelyineen oli huijaus kuten varsinaiset false flag operaatiot. Sheeple kritiikittömästi uskoo mihin tahansa fantastiseen tarinaan kun tapahtumasta kerrotaan viranomaisen taholta.

    Kuu-huijauksen avulla USA sai aikaan sen, että NL:n tyhmät johtajat lopettivat edistyksellisen NL:n kuuohjelman (N-1 raketti) ja että maailmajuisesti goyim uskoivat USA:n ylivoimaisuuteen. Tätä uskoa ei horjuta edes tiedolla, että USA:lla ei ole omia rakettimoottoreita ja joutuvat ostamaan avaruusalustensa moottorit Venäjältä. Sheeple on kyllä tyhmä kuin lampaat.

    • Kuukävelyt vaan kun eivät olleet huijausta. Todisteet osoittavat selkeästi että USA sai ihmisen kuuhun useammankin kerran.
     Yhdysvalloilla oli vuonna -69 käytössään Saturn V-kantoraketti. He alkoivat ostamaan Neuvostoliitolta rakettimoottoreita ja palveluja vasta muutamia vuosia ensimmäisen kuulennon jälkeen, kun tuli selväksi että Neuvostoliiton raketit olivat edullisempia käyttää ja valtioden väliset suhteet lämpenivät, ja avaruuskisa oli tavallaan ratkennut. Jos jokin kapitalisteissa nimittäin on varmaa, niin se on että hylkäävät heti ideologiset kiistat muiden kanssa jos raha on kyseessä.

     On totta että USA ei kehittänyt tuota rakettia yksin, mutta he saivat apua hyvinkin mielenkiintoiselta suunnalta: Kolmannesta Valtakunnasta. Wernher von Braun johti Saturn V:n kehitystä ja käytti apuna lukuisia Operation Paperclipin kautta Yhdysvaltoihin tuotuja saksalaisia tiedemiehiä. Juuri tämä arjalaisten ylivertaisten tiedemiesten tuoma lisäpanos oli se riittävä tekijä jolla Yhdysvallat onnistuivat kirimään Neuvostoliiton ohitse 60-luvun lopulla.

     Mitä sitten tulee muihin todisteisiin, niin muunmuassa Apollo 11. laskeutumismoduuli on nähtävissä tarpeeksi tehokkailla teleskoopeilla. Myöskin se että NL ei missään vaiheessa edes harkinnut kyseenalaistavansa Yhdysvaltojen väitettä kuulennon onnistumisesta on itsessään todiste, sillä jos olisi jotain oikeita epäilyksiä ollut sen onnistumisesta niin olisivat varmasti tarttuneet siihen, sen verran tärkeä ja kallis kilpavarustelu kuitenkin oli kyseessä.

     Sinällään kuulentoon kuitenkin kiinnitetään suhteettoman suurta huomiota, sen on kuin 10-ottelussa katsottaisiin voittaja yhden lajin mukaan, ei sen mukaan kuka voittaa eniten lajeja. Kuulento ja Mars-mönkijät ovat ne missä USA voitti, mutta kaikki muut merkittävät avaruustutkimuksen saavutukset ovat Neuvostoliiton ja Venäjän kirjoissa, ja yhä Venäjä on johtava avaruusmaa, mm. ISS:n miehistölennot olisivat mahdottomia ilman Soyuz-sukkuloita NASA:n budejettileikkausten jälkeen.

 2. NASA kertoo että kävivät Kuussa, ja todisteena näyttävät erinomaisen huonoja videoita ja erinomaisen hyviä valokuvia – kaikki on täynnä ristiriitoja fysiikan lakien kanssa. Minäkin uskoin tätä soopaa kunnes huomasin eräs tunnettu valokuva mahdottomaksi ( https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/97/Apollo12Visor.jpg ) . Aloitin tutkimukset ja pian oli pakko todeta että NASAn “Kuu” on vain feikkiä. Ja sitten koko kauhea totuus paljastui minulle: sheeple tutkimatta uskoo mihin tahansa!

  Esim. ei “Kuu-kiveä” annettu tutkittavaksi. Кun NL automaatti toi pienen erän – siinä oli löydetty n. 40 uutta tuntematonta mineraalia, mutta kaikki kolme amerikkalaista uutta mineraalia löytyivät myöhemmin Maasta. Mitkä ovat NASAlaisten tieteelliset löydökset Kuussa? Tasan NOLLA. Ei yhtään. Ei edes Maan valokuvaa, joka ei olisi feikki (http://fellowshipoftheminds.com/2015/10/06/nasas-blue-marble-earth-is-a-fake/).

  Pelkästään väite https://www.youtube.com/watch?v=PtdcdxvNI1o että tähdet ei ole mahdollista nähdä avaruudessa paljastaa huijarit. Viidestä tuhannesta valokuvasta ei yhtäkään otettu ihmeellisestä tähtitaivaasta.

  Esimerkiksi stereoskooppinen parallaksi paljastaa kaikki “Kuu” valokuvat studiossa kuvatuiksi: http://www.aulis.com/stereoparallax.htm

  “Marsin” mönkijä ajelee Maassa. Taivas Mars planeetalla on oltava musta, kun atmosfäärin paine on 162 kertaa ohuempi kuin Maassa ja etäisyys Aurinkoon 1,5 kertaa suurempi (http://vitaly-nasennik.livejournal.com/58559.html). “Marsista” on jo löytynyt muoviroska: https://i.imgur.com/POz5r2z.gif

  http://bigphils.livejournal.com/25002.html mutta sheeple uskoo kaiken.

  Joudun siteeraamaan itseäni Sheeple vaan nielee mitä tahansa ilman minkäänlaista tutkimusta, vaikka näytetyt kuvat ja videot ja kerrotut tarinat olisivat vaikka kuinka pahasti ristiriidassa fysiikan lakien kanssa tai keskenään.

  Kevennys: lataa https://www.youtube.com/watch?v=ymwE1sNm82Y ja katso lippua 4x nopeudella erityisesti lopussa.

  • Valitettavasti tämän sivuston 2000 merkin viestirajoitus oli hyvinkin liian pieni vastaukselleni, joten päädyin heittämään sen pastebiniin jotta ei tule turhan spammahtava viestisarja tänne. http://pastebin.com/Dn11rwr7 Linkit eivät tuolla nytten tunnu toimivan suoraan ja formatointintikin hajosi, mutta koeta pärjätä, copy-paste kun tuntuu sinulla kuitenkin olevan halussa.

   Pahoittelen myös sitä että että joutuu tätä paikkaa roskaamaan sinällään turhalla tekstillä koska selvästi menetetty tapaus kyseessä, mutta mielestäni tieto ja tiede ovat tärkeitä kansallissosialismissa, joten en voi katsoa vain sivusta kun joku valehtelee ja levittää valheellista tietoa kovemmin kuin SPR suurimmissa fantasioissaan. Toivon että modetiimi ymmärtää.

   • Tämä itse yksittäistapaus “Kuukävelyt” (vastasin http://pastebin.com/uFnfUEqu) ei liity kansallissosialismiin – paitsi että meidän tulee paljastaa USAn valheet. Koska USA nykyisin on se pahan voima ja NWO: tärkein rakentaja.

    Kun joku ihmisistä ymmärtää miten ihmiskuntaa on petkutettu “Kuukavelyjen” kanssa, niin sitten hän kriittisesti tutkii “Bostonin Maratooni”, “9/11” ja muut lavastukset ja legendat, ja sen jälkeen on “Holoco$tin” vuoro tulla paljastetuksi huijaukseksi. Sellainen ihminen sitten on menetetty tapaus Susteemille.

Comments are closed.