Koti Uutisia Ulkomaat “Brittiperheen” viisivuotias poika muuttuu tytöksi

“Brittiperheen” viisivuotias poika muuttuu tytöksi

12
Greg ja Jody Rogers

Britannian ensimmäiseksi transperheeksi tituleeratun perheen viisivuotias poika on muuntautumassa tytöksi. Perheen “isä ja äiti” ovat tukeneet ja rohkaisseet poikaansa muuttumaan tytöksi. Perheen “isä” kertookin, että poika tykkää pukeutua prinsessaksi ja on vakuuttunut olevansa tyttö. 

Poika onkin nyt jonossa lasten sukupuoliklinikalle. Hormonihoitoja ei onneksi viisivuotiaille vielä toistaiseksi anneta.

Perheestä on tehty lastensuojeluilmoituksia, mutta lastensuojelun mukaan lapsi voi hyvin eikä perheen elämään tarvitse puuttua. 

Lähde: Heart

12 KOMMENTIT

 1. Lapsi parka, sekopäisten “vanhempiensa” propagandan uhri. Näin tuotetaan tulevaisuuden mielenterveysongelmaisia ja kaikki verhotaan jonkun prideläähätyksen ja suvaitsevaisuuden savuverhoon, joka tukehduttaa normaalit vaistot ja tunteet.

  Tuon ikäinen lapsi ei todellakaan vielä tajua sukupuolisuuden merkitystä eikä ole valmis “valitsemaan” omaansa, mutta saadaanhan sitä pieni ihminen uskomaan mihin tahansa, kun tarpeksi toistetaan. Huostaanoton paikka jos mikä.

  • Vanhetmatkin ihmiset uskovat (((valheeseen))), mikäli sitä tarpeeksi toistetaan….

  • Kyllä se sinunkin pentusi kohta “otetaan huostan”, pikkuvasikka.

   • No löysithän sinä itsellesi sopivan pseudonymin vihdoinkin, J.(H)K. eli Jälkijättöinen Homoseksuaali Koirashuora. 😃

    Tule ottamaan, oi järjen jättiläinen ja ajatusten avoviemäri. Se, että sinut on joskus viety pedofiilipridevanhempiesi huumeluolasta hoitokotiin hakattavaksi, ei tarkoita että normaaleille tehtäisiin näin.

    On edelleenkin ilahduttavaa nähdä, että verenpaineesi ja vitutuskäyräsi ovat jatkuvassa nousukierteessä. Voi olla, että kovasta hankauksesta ärtynyt ja tulehtunut peräpukamasi ratkeaa ja kuolet perseensisäiseen verenvuotoon. Se on kuulemma yleinen kuolinsyy pedofiiliantifanarkomaanien pridejaoksen koirashuoraosaston jäsenillä.

 2. Tuon lapsen loppuelämä tulee olemaan yhtä vaikeaa kuin vanhempien laihdutus. Kumpikin on tuskallinen kokemus joka ei koskaan tunnu onnistuvan.

  Miettikään mitä tapahtuu kun tuo lapsi on murrosiässä. Kumpaanko pukukoppiin se menisi? Ja entäs sitten kun kaverit ympärillä saavat lapsia… Missä on tämän elämänkumppani?

 3. “and if they are not to be considered as part of our nation, then our nation is poor indeed in men” – Adolf Hitler

  Kuten Hitler meitä muistuttaisi, älkäämme unohtako että nämä ovat tavallisia eurooppalaisia ihmisiä, veljiämme ja sisariamme jotka ovat pahasti mieleltään sairastuneet. Sairaus ei ole heidän sisäinen ominaisuutensa vaan heidät on aivopesty massiivisen ylivoimaisella propagandalla. Epäonnistuminen ei ole heidän, sillä keskitasoinen tyypillinen kansalainen ei ole riittävän vahva yksin kaatamaan itseään voimakkaampaa kansainvälistä vihollista. Siihen tarvitaan vahva kansallinen tahto ja liike jonka tervejärkisyyttä kannustava propaganda kohoaa vähintään yhtä tehokkaalle tasolle.

  Jos hylkäämme veljeyden tunteen sairaisiin kanssaihmisiimme, olemme liian köyhiä ihmisten määrässä voidaksemme ikinä voittaa taistelua. Meidän täytyy ennen pitkää saavuttaa se mitä Hitler saavutti ja puhaltaa henki takaisin aivoiltaan kuolleisiin veljiimme ja sisariimme.

  • Eivät nuo “vanhemmat” ole enää tuossa tilassa ole mitään tavallisia ihmisiä, vaan täyttä roskaa.

   Täysin turhaa puhua noiden kohdalla jostain “sairauden parantamisesta” nämä ihmiset ovat hengellisesti turmeltuneita eli reprobaatteja, heidän sisäinen saastaisuutensa on ainostaan kasvanut niin suureksi, että se on alkanut heijaistua myös heidän ulkoiseen olemukseensa.

   Nämä eivät todellakaan ole meidän “veljiämme ja sisariamme” joihin pitäisi “puhaltaa henkeä” nämä ovat (hengelliseti) kahdesti kuolleita, helvetin lapsia, joiden loppu tulee olemaan, ikuinen kärsimys tulisessa järvessä. Heidän nimensä on poistettu elämän kirjasta, ja näin ollen heidän nykyinen “elämänsä” on ainoastaan pikainen, tuskainen ja harhojen vallassa edetty matka kohti lopullista “päätepysäkkiä”, eli Helvettiä.

   Tässä video jossa hienosti selitetään, minkälaista ihmisroskaa tämä maa päällään kantaa, ja kuinka heistä on OMAN toimintansa takia ihmisroskaa tullut:

   People Who Are Trash | Pastor Steven Anderson – Red Hot Preaching Conference (Day 1)
   https://www.youtube.com/watch?v=VnAgw8erkUA

 4. Vanhemmat ovat kyllä sen näköisiä, että heidät olisi pitänyt sterilisoida. Varsinkin äiti -oletettu antaa kuvastaa LGBT, queer ja feminismi -liikkeiden parasta “kermaa”. Mitä tasapuolisuuden nimessä mies -oletettuun tulee. Hänestä näkee, että tuota miestä on turha ottaa mukaan metsähommiin tai tarjota hänelle edes lapiota, koska hän äimistyy ihmetykseen liian “suuresta” lusikasta. Molemmat summatakseni yhteen johtopäätöksenäni voin kertoa, että brittiläinen sosiaaliturva on hyvällä tasolla, sillä kerjäämällä nuo molemmat kaiketi aikuiseksi laskettavat henkilöitymät eivät ole “varttuneet” kokoisikseen.

  5-vuotiaan elämä on maanpäällinen helvetti, eikä hän edes ehdi täyttämään 11-vuotta ennen ensimmäistä huumeannosta, josta “normaalisti” alamäki alkaa.

 5. Vanhemmat ovat hirveetä ihmissaastaa joka suhteessa. Kunpa joku ymmärtäisi pelastaa tuon lapsen ennen kun leikkaavat siltä napelin veks.

Comments are closed.