Koti Uutisia Brittimies kritisoi homolobbya Internetissä – sai syytteen terrorismin valmistelusta

Brittimies kritisoi homolobbya Internetissä – sai syytteen terrorismin valmistelusta

6

Parikymppinen brittimies kirjoitti Internetissä, ettei hän “halua elää homomaailmassa”. Hän on nyt saanut syytteen terrori-iskun valmistelusta.

Mies kirjoitti kansallissosialistisessa Facebook-ryhmässä saaneensa tarpeekseen homolobbysta. “Olen saanut tarpeekseni. En halua elää homojen valtaamassa maailmassa, enkä tahdo lastenikaan elävän. Mitä tapahtui perinteisille arvoille? Ne ovat täysin tuhottuja. En välitä, kuolenko. Minä taistelen sen puolesta, mihin uskon, ja se on maani, kansani ja rotuni tulevaisuus”, mies kirjoitti.

Syyttäjän mukaan miehen pidätyshetkellä hänen kotoaan löytyi puukkoja, kirves sekä hakaristilippu – nämä kaikki ovat tosin laillisia kotona.

Syytetty kansallissosialisti kertoi, ettei hän ole suunnitellut mitään iskua vaan kertoo olevansa turhautunut maailman tilaan. Vaikka häneltä ei ole löytynyt esimerkiksi tuliaseita tai pommeja, sai hän syytteen terrorismin suunnittelusta.

 

Lähde: Nordfront.se

6 KOMMENTIT

 1. Uskomatonta, että jollain saattaa olla puukkoja ja kirveitä kotona. Minä ainakin olen aina hakannut klapit paljain käsin.

  • Noh, alkuperäisen uutisen jos lukaiset (löytyy helposti kun menet nordfrontin uutiseen ja sieltä katsot lähdeosion), niin huomaat että kaveri oli uhonnut aloittavansa rotusodan, ja haluavansa tappaa homoja. Lisäksi oli ottanu jonkun baarin edustalta kuvan teräaseen kanssa samalla kun taustalla oli pride marssin valmistelut käynnissä. Lisäksi hän oli internetistä etsinyt kuinka tehdä kotikutoisia pommeja, miten suorittaa joukkomurha ja millaista on olla vankilassa murhaajana.

   Puolustus ei kieltänyt mitään edellisistä vaan mies oli sanonut vain “päästelleensä paineita netisssä”. Lisäksi kaveri puolusteli tekojaan sillä että hän on autisti ja biseksuaali.

   Että juu juu kirveen takia se mies pidätettiin 😉

 2. UK on todella vakavassa tilanteessa, siellä viskotaan terrorismisyytteitä aivan tuosta vaan, juutalaisten johtama eliitti on ajanut valtion todella pahaan jamaan ja tuomitsee kaikki jotka sitä kritisoivat… en aio ikinä vierailla Lontoossa, paskempaa kaupunkia saa etsiä, Tukholma alkaa muistuttaa aikalailla sitä.

 3. Itse asiassa Pietarissa ei homot hypi silmille ja siellä on muutenkin hyvinkin hallittua ja asiallista menoa verrattuna esimerkiksi Lontooseen tai Tukholmaan, Saksan kaupungeista nyt puhumattakaan. Näin se maailma on muuttunt. Ei päästetä Suomea ja sen kaupunkeja luisumaan lopulliseen turmioon! Siksi meidän on taisteltava väsymättä.

 4. Facebookin juutalainen omistaja Mark Zuckerberg on etniselle ryhmälleen tietoinen, että juutalaiset ovat homoja sekä muita “kummajaisia” pilvinpimein.
  Saimme jälleen malliesimerkin nykyisestä asian tilasta Facebookin ja erinäisten “Omituisten otusten kerhojen” by Rölli – inkvisiivisestä vallasta, joka tuokin mieleen esikuvansa pimeältä kesikiajalta, jolloin Roomalais Katolinen Kirkko Paavin johtamana määritteli oman Aurinkokuntamme toiminnan lainalaisuudet ohi mm. Galileo Galilein (1564-1642) polttorovio tuomion uhalla ellei hän ota “sanojaan takaisin”. Muistan kuinka noita aikoja hämmästeltiin ja naureskeltiin takavuosina, kuinka maailma pystyi olemaan takapajuinen. Mutta asia onkin kuten sanotaan. “Historia toistaa itseään.”
  ISIS katkoo päitä liukuhihnalla Facebookissa ja läpi menee kuin makkaransuoli.

  • Koko halvatun naamakirja pitäisi räjäyttää atomeiksi bittiavaruuteen. Jo käyttöehdot ovat terveen järjen vastaiset (mitä sinne ladataankin, se on sen jälkeen Facebookin omaisuutta) ja sieltä(kin) tulee koneelle pöpö jota yksikään virusohjelma ei “tunnista”.

   Iät ja ajat ovat despootit yrittäneet saada aikaan total control society ja nyt miljoonat ja taas miljoonat idiootit tunkevat kaiken tekemisensä vapaaehtoisesti näihin sosiaalipornosivustoihin missä ne ovat viranomaistahojen vapaasti käytettävissä. Kera kaiken sen mitä koneelta menee sinne käyttäjän tietämättä. Oli sitten pc, laptop, idioottiluuri tai mikä hyvänsä.

Comments are closed.