Koti Uutisia Rotu Briteistä tulossa vähemmistö Birminghamissa vuoteen 2021 mennessä

Briteistä tulossa vähemmistö Birminghamissa vuoteen 2021 mennessä

3

Birminghamin kaupunginvaltuuston tekemän selvityksen mukaan Birminghamista tulisi Ison-Britannian monikulttuurisin kaupunki vuoteen 2021 mennessä valkoisen brittiväestön jäädessä vähemmistöksi. Tällä hetkellä kaupungissa asuu maahanmuuttajia 200 maasta, ja heistä noin 50 000 ei puhu englantia. Birminghamin väkiluku on noin 1,2 miljoonaa.

Vaikka kaupunginvaltuusto yrittää nähdä monimuotoisen ympäristönsä hyviä ja rikastavia puolia, monikulttuurisuus on kuitenkin osoittautunut painavaksi syyksi sosiaalisiin ongelmiin ja erimielisyyksiin. Kaupungissa on suuria maahanmuuttajien asuttamia alueita, mutta vähäosaisimpia ovat etniset vähemmistöt, erityisesti mustat ja “aasialaiset”.

– Birmingham kohtaa useita vaikeita sosiaalisia ongelmia, joilla on vaikutusta yhtenäisyydellemme; vaikka nämä eivät ole ainutlaatuisia meidän kaupungissamme, emme voi olettaa kansallisen hallituksen politiikan huomioivan niitä. Nämä ovat monimutkaisia haasteita, ja ne kehittyvät nopeasti. Birminghamin tulisi näyttää esimerkkiä ja haastaa sitä, mikä estää asukkaitamme tavoittamasta täyttä potentiaaliaan, mukaan lukien syrjintää, köyhyyttä, rotuerottelua tai kunnianhimon puutetta, Birminghamin kaupunginvaltuuston tasa-arvopäällikkö Tristan Chatfield kertoo.

Vuoden 2011 väestönlaskennassa 42,1 prosenttia Birminghamin asukkaista luokitteli itsensä ei-valkoiseksi. Se oli 12 prosentin nousu verrattuna väestönlaskentaan vuonna 2001.

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

 1. Vaikka helposti mielletään tuo vuosiluku -21 kaukaisuteen niin se on itse asiassa todella lähellä. Kohta ollaan vuodessa -19 ja sen jälkeen -20. Eli puolentoista vuoden aikana uhkakuva toteutuu.

  Tämä toteutuu myös Isossa Britaniassa kokonaisuudessaa, kaupunki kaupungilta. Ja se tarkoittaa että maan talous romahtaa -80 ja -90 lukujen tasolle. Iso-Britanialle EU oli lottovoitto. Kun kuningatar pääsi 13-komitellaan hallitsemaan EU:ta, siirtyivtä rahavirrat Saksalta ja Ranskalta Iso-Britaniaan. Maahan jossa ei oikeasti tuoteta mitään väkilukuun nähden.

  On mielenkiintoista nähdä miten kiinteistöjen hinnat heilahtelevat kun tämä pari vuotta mennään eteenpäin. Minkälaiseen taloudelliseen lamaan Iso-Britania vajoaa. On selvää että työttömyys ja talous tulevat romahtamaan Thatcherin aikakaudelle, mutta kuinka pitkäksi aikaa? Seitsemäksi vuodeksi vai pidemmäksi aikaa? Itse veikkaan 30 vuoden aikajaksoa. Sillä niin kauan kun maassa on elätettväisä ja niiden jälkeläisiä, niin kauan maa pysyy lamassa.

  Ja kun suurimmasta alusmaasta, EU:sta, rahavirrat vähenevät, niin se pitää saarenmaalla kukkaronnnyörit piukilla.

  • Itse veikkaisin vieläkin pidempää ellei jopa lopullista kurjuutta. Eivät pysty kääntämään kelkkaa, maa muuttuu afrikkalaiseksi. Paluuta ei ole, muuta kuin erittäin pitkän evoluutioprosessin tai jääkauden jälkeen palata takaisin siihen mitä Britannia oli.

 2. Öööööhhhh….. Muistaako kukaan kuinka kävi Jugoslaviassa 1990-luvulla?
  Mites se monikulttuurisuus siellä toimikaan?

Comments are closed.