Koti Uutisia Ulkomaat Briteiltä eurovaaleissa valtava tuki Brexit-puolueelle

Briteiltä eurovaaleissa valtava tuki Brexit-puolueelle

4

Uusi Suomi uutisoi, että aiemmin Ukip-puoluetta johtaneen Nigel Faragen Brexit-puolue kuittasi “murskavoiton” Britannian eurovaaleissa. Brexit-puolueen tärkein tavoite on nimensä mukaisesti varmistaa, että Britannia eroaa Euroopan unionista.

Vaalit olivat katastrofi vanhaa sionistista valtaeliittiä edustavalle konservatiivipuolueelle sekä rotumuukalaisten tukemalle työväenpuolueelle. Konservatiivien johtaja Theresa May ilmoitti viikonloppuna eroavansa pääministerin virasta.

Konservatiivit menettivät 15 parlamenttipaikkaa, ja työväenpuolueen paikkamäärä pieneni 50 prosenttia. Brexit-puoluetta selkeästi pienempiä vaalivoittoja kokivat sen sijaan kulttuurimarxismia ja Euroopan unionia kannattavat vihreät sekä liberaalidemokraatit.

Faragen mukaan vaalitulos oli selkeä osoitus siitä, että britit tahtovat irti EU:sta mahdollisimman pian. Voittajapuolueen puheenjohtaja julisti, että EU-eron on astuttava voimaan tämän vuoden lokakuussa.

Lähde: Uusi Suomi

4 KOMMENTIT

 1. Valitettavasti Farage on City of Londonin juoksupoika ja on hän jopa avoimesti vaatinut että maahanmuuttajat pitäisi olla mustia. Vaikka britit eroaisivat Ei:sta, ei tule tapahtumaan, niin Faragen ohjauksessa maahanmuutto ei tulisi pysähtymään, tuskin edes hidastumaan.

 2. Ja taas tuli kolme kuukausta lykkäystä “eroon”, jota ei tulla KOSKAAN näkemään.

  Tätä on nyt muutama vuosi jo jauhettu.

  • Ei tule eroa 2020:kään. Uskokaa jo. Sama paska jatkuu, jatkuu ja jatkuu. Mikään ei enää muutu ja peli on menetetty.

   Haudassa ovat niin Brežnev, Kekkonen kuin JFK:kin. Laki on meitä vastaan, joten lakia noudattamalla ei mitään saavuteta.

   Viimeinen sammuttaa valot. Do svidanija.

   • 2020 loppuun asti kaikki EU:n velvollisuudet kuuluvat yhä briteille. Kyseessä on “siirtymäkausi”.

    Nyt pitäisi sitten neuvotella mikä on on Brittein ja EU:n uusi suhde. Voipi olla että nuo neuvottelut jatkuvat vielä 2022…

Comments are closed.