Koti Uutisia Sionismi Britannian vaalivoittaja Johnson lupaa kieltää julkiset Israel-boikotit lailla

Britannian vaalivoittaja Johnson lupaa kieltää julkiset Israel-boikotit lailla

17
boris
Boris Johnson Israelissa.

Britannian pääministeri Boris Johnson on luvannut juhlistaa vaalivoittoaan lakiuudistuksella, joka kieltäisi Israel-boikotit kokonaan julkisella sektorilla. Valtiot, kaupungit, kunnat ja erilaiset järjestöt ympäri maailmaa ovat kymmenien vuosien ajan järjestäneet Israel-boikotteja esittääkseen vastalauseensa juutalaisille sotarikollisille, jotka miehittävät Palestiinaa.

Britannian sisäpolitiikka on merkittävä teema kaikille Euroopan maille, sillä Lontoo on kansainvälisten rahamarkkinoiden tärkein keskus New Yorkin ohella. Globaalin rahanvallan kautta Britannian poliittiset suhdanteet heijastuvat välittömästi myös muihin Euroopan maihin, kuten Suomeen.

Juutalaiset lobbausjärjestöt Conservative Friends of Israel ja Labour Friends of Israel kontrolloivat Britanniassa sekä suurinta oikeistolaista että vasemmistolaista valtapuoluetta. Oli siis jo etukäteen selvää, että äänestystuloksesta huolimatta sionistit voittaisivat nämäkin vaalit. Johnsonin lupaus kuitenkin enteilee entistä rajumpia sionistisen ylivallan aikoja.

Johnsonin edustamat konservatiivit tahtovat saattaa voimaan lain, joka kieltäisi kaikkia julkisia organisaatioita asettamasta “suoria tai epäsuoria boikotteja, investointien peruutuksia tai talouspakotteita” Israelia vastaan. Kosher-konservatiivien mukaan Israelin boikotointi “tuhoaa” Britannian “yhteishengen”.

Toisin sanoen Johnsonin puolue väittää, että Britannian on “kansallisen yhtenäisyyden” nimissä tuettava Israelia, kun juutalaiset miehittäjät pommittavat palestiinalaisia kouluja, räjäyttävät ei-juutalaisia kuljettavia ambulansseja tai raiskaavat alaikäisiä ei-juutalaisia poliittisia vankeja salaisissa tyrmissä. Kosher-konservatiivien “logiikan” taustalla kummittelee puoluerahoitus, jonka avulla sionistilobby hallitsee Britannian johtavia poliitikkoja ja puolueita.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

17 KOMMENTIT

 1. vittu näitä kipalle alostuvia pelkureita. helppo huomata ketkä maailmaa hallitsevat. lähes jokainen vitun “johtaja” pukeutee kippaan. Hitler oli niitä harvoja valtiopäämiehiä jotka ei kipalle alistunut, sen takia juutalaiset sodan saksalle julistivat, ei nää asiat tän kummallisempaa matikkaa ole.

  • Totta. Jokaisen sokean tai vassarimätäpään pitäisi tajuta se että maailma olisi parempi paikka, jos sodan lopputulos olisi ollut toinen. Vai meinaako joku vakavalla naamalla väittää, että asiat ovat nyt hyvin?

 2. Tulipa selväksi tämänkin ukkoloisen metkut! Mitäpä muutakaan, kuppi päähän ja menoksi…

 3. Te olette ihan pihalla! Hitler oli vapaamuurari ja Thule salaseura rahoitti koko homman!!! Samoin Italian fasistit oli kaukana siitä mitä luulette…noo mutta opiskelkaa ja ottakaa asioista selvää!!! Samoin kristinusko on vain jatkumo aurinko kultille!!! Tiedän että teidän maailman katsomus ja pelko tulee estämään tämän julkaisemisen, niin sen tähden kopion sen ja tallennan sekä jaan muuallakin…..:-)

 4. Jatkuu….

  Kun maailmanpolitiikassa syntyy suuria muutoksia, kaikki ei ole aina sitä miltä se ulospäin näyttää. Yksi hyvä esimerkki tällaisesta kahden näennäisen vastavoiman kamppailusta on 1900-lukua leimannut poliittinen “oikea-vasen” -paradigma, joka kulminoitui “kapitalistisen lännen” ja “kommunistisen idän” väliseen kaksinapaiseen maailmaan. “Eliitti” onnistui luomaan omia poliittisia tarkoituksiaan varten asetelman, jossa kaksi näennäisen vastakkaista osapuolta olivat todellisuudessa yhden ja saman “Eliitin” luomuksia. Näiden kahden leirin välinen vastakkainasettelu ja kilpailu oli taitavaa teatteria, johon koko maailma uskoi.

  Ensin kavereita – sitten “vihollisia”

  “Eliitti” tietää, että paras tapa hallita ihmisiä on pelko. Jos ihmiset eivät pelkää jotain ulkoista uhkaa, heidän huomionsa saattaa kiinnittyä itse “Eliittin” ja siihen epäoikeudenmukaisuuteen ja korruptioon, joka “Eliitin” ylläpitämää valtaa leimaa. Kun ihmiset saadaan pelkäämään “vihollista X”, kuten “kommunisteja”, “terroristeja”, “fasisteja” tai mitä tahansa muuta pelottavaa vastapuolta, he ovat auliin valmiita antamaan pois omia oikeuksiaan ja alistumaan heitä “suojelevan” isoveljen palvelukseen. Lisäksi ihmisten pelko dominoi ajattelua niin voimakkaasti, että on hyvin vaikea kiinnittää huomiota mihinkään muuhun kuin itse pelon kohteeseen. Jos pelkäät voimakkaasti, että “vihollinen X” hyökkää, sinun on vaikea nähdä omassa yhteisössäsi vallitsevia epäkohtia tai yhteisöäsi hallitsevien korruptiota.

  Monesta yhteydestä tutun kaksipäisen kotkan symboliikan yksi taso on “conflict control”. Kaksi päätä edustavat kahta näennäisesti vastakkaista leiriä, jotka todellisuudessa palvelevat samaa “Eliittiä”. Strategiaan kuuluu ajatus, että jos et itse luo omaa “vastustajaasi”, on olemassa uhka, että syntyy todellinen vastustaja.

  Kaksipäinen kotka (Habsburg-Lorraine-suku)

  Läntisissä maissa pelkoa herättänyt kommunismi oli Illuminatin luoma järjestelmä. Noin 60 vuotta Illuminatin perustamisen jälkeen Saksassa syntyi 1830-luvulla Illuminatista haarautunut veljeskunta nimeltä League of the Just. Järjestön johdossa toimi Karl Schapper, joka oli Illuminatia johtavan Giuseppe Mazzinin hyvä ystävä.

  Vuonna 1847 organisaatio muutti nimensä muotoon Communist League. Samalla mukaan tulivat herrat nimeltä Karl Marx ja Friedrich Engels.

  Karl Marx ja vapaamuurarien “käsi piilossa”

  Friedrich Engels

  Karl Marx oli filosofina ja journalistinia taitava kirjoittaja, jolta Communist League tilasi kommunistien ajatusmaailman poliittisen julkilausuman kirjallisen työn. Tuo dokumentti tunnetaan nimellä Kommunistinen manifesti. Yleisen käsityksen mukaan tuo dokumentti olisi ollut Marxin ja Engelsin yhteinen hengentuotos, mutta todellisuudessa Engelsin rooli oli olla lähinnä Marxin työn rahoittajana.

  On melko ironista, että tämä “työläisten sorron kahleista vapautumisen” dokumentti oli rahoitettu Engelsin, yhden Englannin rikkaimman liikemiehen, toimesta. Jos katsotaan sitä lopputulosta, jonka kommunismi lopulta synnytti, voidaan nähdä, että kommunistisen liikkeen johtajisto ei todellakaan ollut ajamassa “tavallisen työmiehen asiaa” – kaikkea muuta.

  Poliittinen “oikeisto vastaan vasemmisto” -asetelma oli, on edelleen ja tulee aina olemaan pelkkää nukketeatteria, jossa naruja vetelee yksi ja sama “Eliitti”. Kotkalla on kaksi päätä, mutta yksi vartalo.

  Kommunistinen ideologia ihannoi jakobinistista ajatusmaailmaa ja Ranskan vallankumousta. Tietenkin – olihan Ranskan vallankumous Illuminatin operaatio. Jakobiinit olivat yhtä kuin Illuminati. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Illuminatin synty.

  Vuonna 1920 – kolme vuotta Venäjän vallankumouksen jälkeen – atonistiagentti Winston Churchill kirjoitti lehdessä:
  “From the days of “Spartacus” Weishaupt to those of Karl Marx, and down to Trotsky (Russia), Bela Kun (Hungary), Rosa Luxembourg (Germany), and Emma Goldman (United States)… this worldwide conspiracy for the overthrow of civilisation and for the reconstitution of society on the basis of arrested development, of envious malevolence, and impossible equality, has been steadily growing. It has been the mainspring of every subversive movement during the 19th century; and now at last this band of extraordinary personalities from the underworld of the great cities of Europe and America have gripped the Russian people by the hair of their heads and have become practically the undisputed masters of that enormous empire.”

  Suoraan hevosen suusta.

  Winston Churchill ja vapaamuurarien “leijonan tassu” (1904)

  Trotsky ja vapaamuurarien “käsi piilossa”

  Lenin ja vapaamuurarein “käsi piilossa”. Suomesta löytyy toistakymmentä Leninin patsasta ja muistolaattaa.

  Stalin ja vapaamuurarien “käsi piilossa”

  Neuvostoliiton lipussa on sirppi, vasara ja pentagrammi. Vasara edustaa vapaamuurareita, sirppi vapaamuurarien esoteerisen viisauden lähdettä druidismia ja pentagrammi quintessence-tietoisuutta. Vasara on maskuliini – sirppi feminiini. Päällekäin ne kuvaavat vastakohtien yhdistymistä. Punainen väri on “Eliitin” muinaisesta Egyptistä perimä väri.

  Neuvostoliiton lippu

  Neuvostoliiton vaakunassa on paljon yhtäläisyyksiä tarotin korttiin Maailma. Vaakunassa on maapallo, pentagrammi (quintessence) ja feminiinisyyttä kuvastava viljalyhde aseteltuna vesica piscis -symbolin muotoon. (Mukana myös atonistien auringonsäteet.)

  Maailma-kortissa nimi viittaa maapalloon ja jumalatar Sofia edustaa quintessence-tietoisuutta (neljä elementtiä ympärillä, keskellä viides – Sofia). Vanhemmissa korttiversioissa Sofia on vesica piscis -symbolin sisällä.

  Neuvostliiton vaakuna

  Maailma

  Maailma

 5. Sama koskee kansallissosialismia….samat rahoittajat…sama päämäärä….kaksipäinen kotka muta yksi vartalo!!! Ymmärtänee kellä ymmärrys riittää ja hölmöt ja vähä älyiset voi olla vastaan!! 🙂

 6. Jatkuu… Olette siis marionetteja jotka tekee juuri niin kuin teitä hallinnoiva taho tahtoo nyt ja ennen!!! Alkakaa ajatella itsenäisesti ja ottakaa asioista selvää. Raukkoja ja johdateltavissa olevia olette jollette näitä tohdi julkaista! Se taas kertoo teidän tietämyksestä ja älykkyydestä kaiken!!!!

 7. jatkuu…

  Tämä on siis haaste ja katsotaan kestääkö maailmankuvanne ja älykkyytenne tämän haasteen!???

  • Kyllä se kestää, ja sinun koshe hysteria ei vakuuttanut yhtään.
   Edelleen kaikki Ktooniset, ääretöntä Pahuutta palvelevat voimat ovat kansalllissosialismia vastaan! Ja vain kansallissosialismia vastaan, koska kaikki muut aattee he osaavat alistaa. Tämä Maailman Pahana hyökkäys on selvä todiste, että kansallissosialismi on ainoa todellinen, pelastava vaihtoehto ihmiskunnan orjuuttamiselle ja tuholle.

 8. Jos kestää niin nostan hattua!!! Se kertoo ettette ole kuitenkaan ihan täysin ” eliitin hyppysissä ” mutta opiskelkaa lisää sillä mikään mihin uskotte ja luulette olevan avain onneen ja hyvään ei ole sitä!!! Vain itsenäinen ajattelija pystyy menemään kaikkien auktoriteetien yläpuolelle ja vielä haastamaan sen. Kansallissosialismi ei ole sen kummempaa eikä lopen erin laista kuin kommunismi. Onhan jo nimessä sama sosialismi ja ylemmän ohjailun myöntäminen ja siihen tyytyminen. Kummassakin järjestelmässä “sosialismi on se ydin” ja sitä hallitsee ihan joku muu kuin kansa!!! Siis herätkää ja alkakaa ajatella itsenäisesti!!! Sama koskee myös ns. Demokratiaa joka on vain ja ainoastaan hölmöihin satuihin uskoville tarkoitettu!!!

 9. Raha on aina ollut velkaa, se on syntynyt jo ennen kieltä vielä puhumattomien kädellisten alkeellisessa vaihtotaloudessa osoittamaan velkaa tehtyihin palveluksiin. Rahaa ei ole olemassa ilman velkaa itseasiassa. Raha joka ei ole velkaa on vain arvotavara, eikä se toimi taloudessa kunnolla ellei siitä tule velkaa ja velan symboli jolloin sen arvo irtoaa sen sisältämän materiaalin arvosta. Libertaristinen talousoppi on vain yksi keino jolla ihmiset halutaan höynäyttää hajoitamaan rakenteita jotka ovat tarpeellisia vahvalle ja yhtenäiselle kansallisvaltiolle. Kuvitelma, että kaikki hallinnot, kuten fasistiset ja kansallissosialistiset, olisivat kansakunnan vihollisia sillä perusteella, että pyrkivät kansalliseen rahan hallintaan libertaristisen järjestelmän sijaan on tietyn heimon ajattelupajoista sekin ja kannattaisi miettiä sitä jospa tuo libertaristinen oppi “kovasta rahasta” joka ei ole velkaa, onkin yksi niistä huijauksista.

 10. “Minä” ja Leo, älkää uhoilko ja väännä itseänne väsyksiin toisianne vastaan, sillä teillä on yhteinen päämäärä ja vihollinen eli sionistisen yksinapaisen maailmanhallituksen syntymisen estäminen. Siis se orwelilainen dystopia. Tämän päämäärän saattaminen kaikkien tietoisuuteen on tehtävä nymero yksi. Se ei onnistu älykkäillä, mutta herjaavilla kirjoituksilla ja vihaa tihkuvilla mielipiteillä. Osoitetaan yksinkertaisesti yhteiskunnassa tapahtuvien muutosten trendi kielellä jota kaikki ymmärtävät. Ja sitä on toistettava ja toistettava kuten propagandan sääntö numero yksi määrää. Valtamedia pommittaa ilmastonmuutoksella (entinen ilmastonlämpeneminen), muslimiterrorismilla (false flags), vähemmistön ja ‘heikompien’ oikeuksilla, SDP ja agenda 2030 jne. päämääränä vain saattaa ihmiset totaalisen hämmennyksen valtaan. Samalla ajetaan virkamieskoneistolla teknisiä ja sosiaalisia uudistuksia, joilla mahdollistetaan ja avitetaan kys. päämäärään pääsemiseksi. Ja nämä uudistukset toteutuu äänestit sitten ketä tahansa.
  Kun enemmistö tiedostaa päämäärän ja ymmärtää pienten muutosten trendin kohti päämäärää, alkaa myös hiljainen mutta vääjäämätön kapina. Aiemmin tietämättömyydestä johtuva työn tekeminen tämän päämäärän eteen vähenee ja vähenee eli tietoinen vastatrendi kohti suomalaisen heimon elinvoimaista yhteiskuntaa alkaa ja vahvistuu. Onneksi emme ole ajautuneet vielä kovin kauaksi tästä.
  Emme saa ulkoistaa kaikkea aktiivisuutta vaativia toimintoja viranomaisille ja kaupallisille yrityksille. Ne on helppo vallata.

Comments are closed.