Koti Uutisia Britannian rahoitusvalvonnan ex-johtaja: “Globaali eliitti” ajaa haittamaahanmuuttoa

Britannian rahoitusvalvonnan ex-johtaja: “Globaali eliitti” ajaa haittamaahanmuuttoa

4
Adair Turner.

Britannian rahoitusvalvonnan (FSA) entinen puheenjohtaja Adair Turner totesi hiljattain Alphachat-nimisessä Podcast-ohjelmassa, että “globaali eliitti” ajaa maahanmuuttopolitiikkaa, joka köyhdyttää tavallisia brittejä. Tyypillisesti vastaavia puheenvuoroja esittävät tiukan linjan kansallismieliset.

Kansainvälisen finanssikriisin myötä Britannian rahoitusmaailmaa valvomaan nimitetyn Turnerin mielestä avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikka ei siis ole suinkaan taloudellinen siunaus vaan pikemminkin vitsaus. Hänen näkemyksensä on siis täydellinen vastakohta esimerkiksi juutalaispankki Goldman Sachsin levittämälle “monikulttuurisuus on rikkaus” -propagandalle.

Haastattelun viimeisellä kolmanneksella Turner toteaa, että tärkein argumentti Brexitin puolesta oli nimenomaan se, että Britannian maahanmuuttopolitiikka on ollut liian leväperäistä. Politiikka on hyödyttänyt finanssieliittiä ja elintasopakolaisia, mutta rehellistä työtä tekevälle kansalle monikulttuurisuus ei ole ollut rikkaus. Turnerin mukaan esimerkiksi Angela Merkel teki vuonna 2015 “täydellisen virheen” avatessaan Saksan portit pakolaistulvalle.

Vaikka maahanmuuton puolesta lobbaavat liberaalit vetoavat mielellään “tasa-arvoon”, on monikulttuurisuus tehnyt länsimaista taloudellisesti entistä epätasa-arvoisempia yhteiskuntia. Mitä enemmän Eurooppaan haalitaan halpatyövoimaa kehitysmaista, sitä matalammalle eurooppalaisten palkat painetaan ja sitä pahemmin työttömyys kärjistyy. Suurkapitalistit hyötyvät siis vasemmiston lobbaamasta maahanmuuttopolitiikasta.

Aiemmin hallituksen matalapalkkakomiteaa johtanut Turner kritisoi liberaaleja siitä, että nämä ovat yrittäneet argumentoida maahanmuuton puolesta erittäin heppoisin argumentein. Mikään ei todellisuudessa puhu sen puolesta, että monikulttuurisuus olisi taloudellisesti “rikkaus” Euroopalle. Kulttuurimarxistiset vasemmistolaiset ja oikeistolaiset valehtelevat kansalle pyrkiessään hukuttamaan länsimaat laittomiin tunkeutujiin.

Turner on tunnettu yleisen konsensuksen haastavista kannanotoistaan. Vuonna 2015 hän julkaisi kirjan Between Debt and the Devil, jossa hän muun muassa totesi, että kansainvälisen finanssikriisin taustalla oli yksityisille pankeille lahjoitettu etuoikeus luoda uutta rahaa tyhjästä velaksi. Turner onkin vaatinut hallituksia puuttumaan nykyistä paljon päättäväisemmin kansainvälisen finanssieliitin toimintaan.

 

Lue myös:

Vasemmisto ja oikeisto löysivät jälleen yhteisen sävelen maahanmuutosta
Talousasiantuntija: Työväenluokka kärsii maahanmuutosta
Maahanmuuton tiukentaminen on säästänyt Tanskalta rahaa
Maailmanpankki-johtaja pitää tunkeutujia “globalisaation lahjana”

4 KOMMENTIT

  1. M-m-mutta Hesarin ja Ylen mukaanhan globaali kulttuurimarxistinen eliitti on vain s-s-salaliittoteoria! Turner on varmaan sellainen Putinin agentti.

  2. Alex Jones sanoi jokin aika sitten tosissaan videolla että muslimit kuulemma omistavat pankit. Kommentti-sektiossa sai aika runsaasti kritiikkiä. Suomessakin useat “kansallismieliset” fanittavat kyseistä sionistia.

  3. Yhä useampi “raskaamman sarjan” vaikuttaja ja poliittisluonteisessa virassa olleesta “eläkeläisistä” antavat osaltaan ymmärtää kuinka “asiat” ovat todentotta sen sijaan, että nauretaan “folihattujen” jutuiksi tai paranoidien höpinäksi puhumattakaan nostamalla esille se suurinta mörköä eli “äärioikeisto” tai “natsit”.

Comments are closed.