Koti Uutisia Ulkomaat Britannian poliisin tietokantoja syytetään rasistisiksi

Britannian poliisin tietokantoja syytetään rasistisiksi

5

Juutalaisperusteinen ihmisoikeusjärjestö Amnesty International väittää Britannian poliisin tietokantoja rasistisiksi. Amnestyn mukaan kokonaisia sukupolvia nuoria ihmisiä kriminalisoidaan rasistiseen ja laittomaan poliisin rekisteriin rotumuukalaisista.

Rekisteri “stigmatisoi” järjestön mukaan nuoria mustia miehiä, joilla ei ole dokumentoitua väkivaltaista menneisyyttä tai joilta ei löydy rikosrekisteriä. Järjestö väittää näiden mustien päätyvän rekisteriin esimerkiksi vain sen vuoksi, mitä he ovat kirjoittaneet sosiaaliseen mediaan.

– Tämä tiedonkeruu usein syyttömistä teineistä voi tuhota heidän mahdollisuuksiaan elämässä, kommentoi Amnestyn Britannian-johtaja Kate Allen asiaa.

Lontoon poliisi myöntää monen rekisteröidyistä henkilöistä olevan pelkästään riskialttiita päätymään jengirikollisuuden piiriin. Pelkästään sen, että näiden henkilöiden nimet ovat rekisterissä, väitetään vaikuttavan heidän mahdollisuuksiinsa vuokrata asuntoa sekä hankkia koulutusta tai töitä. Samankaltaisia rekistereitä rotumuukalaisista poliisilta löytyy erityisesti Manchesterista, Birminghamista ja Nottinghamista. Näiden poliisipiirien syytetään nyt rikkovan lakeja.

– Tällaisissa tietokannoissa on nyt paljon suurempi ryhmä ihmisiä kuin vakavaan rikollisuuteen sotkeutuneiden ihmisten määrä todellisuudessa on. Poliisilla tulee olla toimivaltaa työnsä suorittamiseen, mutta heidän olisi tehtävä se niin, ettei muita ihmisiä syrjitä riippuen ihonväristä tai siitä, miten he ilmaisevat identiteettiään, jatkaa Allen.

Vuonna 2011 luotiin “musta rekisteri” vastauksena mustien mellakoihin Lontoossa tuona vuonna. Vuodesta 2011 asti Lontoon poliisi on kerännyt informaatiota ihmisistä, jotka ovat kytköksissä jengeihin ja luokitellut heidät liikennevalojärjestelmän mukaisesti punaisiksi, keltaisiksi ja vihreiksi määritelläkseen turvallisuusriskin vakavuutta jokaisen henkilön kohdalla. Tilastot vuodelta 2017 osoittavat rekisterin sisältäneen 3 806 ihmistä. Viisi prosenttia heistä sijoittui punaiseen kategoriaan ja 54 prosenttia vihreään kategoriaan.

Lontoon poliisi puolustaa tietokantojaan sillä perusteella, että niiden tarkoitus on vähentää jengirikollisuutta ja ehkäistä nuorten ihmisten kuolemia. Eräs poliisin tiedottaja kertoo poliisin aktiivisesti identifioivan nuoria, jotka eivät ole vielä päätyneet tekemään jengeihin liittyviä väkivaltaisuuksia tarkoituksenaan johdattaa heitä paremmille teille.

Kauhistelu rotumuukalaisten profiloinnista on tyypillistä Amnesty Internationalille. Samaan aikaan kun “mustaa rekisteriä” sanotaan haitalliseksi mustien miesten tulevaisuudensuunnitelmille, Britanniassa suunnitellaan kuuden vuoden vankeusrangaistuksen määrämistä “vihan” ilmaisemisesta Internetissä. Tähän suunnitellaan sisällytettävän “äärioikeistolaisilla” sivustoilla vierailut ja niiden hakeminen. Tällainen ihmisten luokittelu “äärioikeistolaisiksi” sen perusteella, että he kuuntelevat “white power -musiikkia” tai mitä he kirjoittavat sosiaaliseen mediaan, olisi aivan yhtä ongelmallista, mutta tästä ei Britanniassa käydä keskustelua ja se katsotaan epäoleelliseksi. Joutuminen erilaisiin rekistereihin, vankeustuomiosta puhumattakaan mielipiteen ilmaisun vuoksi, aiheuttaisi valkoiselle nuorisolle yhtä paljon vaikeuksia hankkia asuntoa, koulutusta tai töitä.

Vuonna 2012 juutalaiset lobbausjärjestöt vaativat Allenia lopettamaan tapahtuman, jossa Israel-vastainen aktivisti Ben White tuli puhumaan. White oli aikaisemmin sanonut julkisesti ymmärtävänsä, miksi ihmiset ovat antisemitistejä. White kieltäytyi antamasta periksi juutalaisille lobbareille. Lyhyen aikaa tämän jälkeen Amnesty kokosi protestiryhmän, joka väitti Allenin olevan huono johtaja Amnestyn Britannian-osastolle taloudellisin perustein. Protestiryhmän mukaan Allenilla oli “laaja historia” huonoja strategisia ja taloudellisia päätöksiä, jotka vaaransivat järjestön elinvoimaisuuden Britanniassa, ja he vaativat Allenin eroamista. Allen kieltäytyi tällä kertaa alistumasta juutalaisten lobbausryhmien vaatimuksiin, mutta tätä ei mainittu samassa yhteydessä eroamisvaatimuksen kanssa.

Lähteet: Nordfront.se, Daily Mail, The Jerusalem Post, Third Sector

5 KOMMENTIT

    • Netissä on listat vapaamuurareista ja puhelinluettelosta löydät heidän kotiosoitteensa, koska ajattelit aloittaa kauheiden, vaarallisten saatananpalvojien ovien hajoittamisen?

    • Millä tavoin mahtanee päiväkoti Laakavuoressa liittyä Britannian poliisin tietokantaan..?

  1. Huomatkaa kuinka järjestelmän sisäinen globalistijärjestö syyttää järjestelmän sisäistä globalistipoliisia ja kaikki tämä yritetään saada näyttämään järjestelmän ulkopuolisten kansalaisten syyltä. Vai miksi se valkoinen Johnny Petteri joutuu taas maksumieheksi kun rasisminvastaisia toimenpiteitä ym. tullaan taas järjestämään. Tästä päivästä lähtien aion minäkin maksattaa omat kiukkuni ja henkilökohtaiset murheiden aiheet tällä EU-velkayhteiskunnalla.

Comments are closed.