Koti Uutisia Britannian luvattomat maahanmuuttajat tulevat kalliiksi

Britannian luvattomat maahanmuuttajat tulevat kalliiksi

1

Turvapaikanhakijat maksavat brittiläiselle veronmaksajalle 100 000 puntaa (noin 120 000 euroa) päivässä. Britanniassa oleskelee 2 000 kielteisen turvapaikkapäätöksen saanutta. Turvapaikanhakijat ovat vaatineet jo vuoden ajan ilmaisia asuntoja.

Vuodesta 2010 lähtien hallitus on maksanut 2 000 turvapaikanhakijalle 100 miljoonaa puntaa (noin 120 miljoonaa euroa). Britannian hallitus on kuitenkin myöntänyt maasta poistumista odottaville maahanmuuttajille väliaikaisen rahallisen korvauksen.

Britannian hallitusta on arvosteltu sen avokätisyydestä, sillä monien ihmisten mielestä hallituksen ei tulisi maksaa ihmisille, joilla ei ole oikeutta oleskella maassa.

Työväenpuolueen kansanedustaja Frank Field pitää turvapaikanhakijoille maksettavia korvauksia “hulluina”. Fields kertoo Daily Mail -sanomalehdelle, että hallituksen olisi leikattava maahanmuuton kustannuksia.

Lähde: Daily Mail

1 KOMMENTTI

  1. Tässä kohtaa olisi hyvä tarkastaa hiukan myös Suomen valtion (lue Suomen kansan) rahallista avustusta turvapaikanhakijoille. Missään ei ole taidettu avata tuota kokonaisuutta (pakolaiset, asunnot, ruuat, lääkärikäynnit, tulkit, => byrokratia) paljonko maksamme sen aiheuttamista kustannuksista. Luulisi näin maksajana olevan jonkinlainen oikeus tietää mihin se raha kuluu. Näille maasta poistutetuille romaneille maksetaan jonkinmoista kotouttamisrahaa (~2000e), jonka henkilö saa, kunhan saamme lennätettyä sen pois maastamme. Ei siis ihme, että on mukava tulla tänne yhdensuunnan lentolipulla, kun saa lipun takaisin kotimaahan ja sievoisen palkan yms. edut mitä kunnon “lomamatkaan” ylipäätään nyt sisältyy.

Comments are closed.