Koti Uutisia Britannian konservatiivit joutuvat kritisoimaan Israelia anonyymisti

Britannian konservatiivit joutuvat kritisoimaan Israelia anonyymisti

3

Englannissa Israelin suurlähetystön virkamiehet jäivät kiinni salaa kuvatulla videolla juonittelusta, joka kohdistui poliitikkoihin, joita he eivät pitäneet tarpeeksi myötämielisinä Israelille. Alla oleva on lainausta Daily Mailin artikkelista, jossa konservatiivipuolueen jäsen kritisoi juutalaista valtaa anonyymisti:

“Britannian ulkopolitiikka on velkaa Israelin vaikutukselle politiikkamme sydämessä, ja auktoriteetit ovat sivuuttaneet, mitä on meneillään.

Vuosien ajan Conservative Friends of Israel and Labour Friends of Israel (Israel-myönteiset lobbausjärjestöt) ovat työskennelleet Israelin hallitukselle ja tämän Lontoon-suurlähetystölle torjuakseen Britannian hallituksen ulkopoliittisen linjan, ajaakseen Israelin linjaa ja hyökätäkseen Palestiinaa puolustavien ministerin kimppuun.

Monet maat koettavat pakottaa toiset hyväksymään näkemyksensä, mutta skandaalimaista Britanniassa on se, että näkemysten vastustamisen sijaan hallitukset ovat alistuneet niille, ottaneet rahat ja antaneet Israelin vaikutuksen muokata hallituksen linjaa. He ovat antaneet sen jopa päättää ministerien kohtalosta.

Jopa nyt, jos paljastaisin kuka olen, tulisin taukoamattoman solvauksen ja mustamaalauksen kohteeksi. CFI ei ole edes osa konservatiivista puoluetta eikä se ole avoin rahoittajistaan. Silti se järjestää kansanedustajille tukia ja rahoittaa matkoja Israeliin, mikä vääristää totuutta. Cameron katsoi israelilaisten käytöstä läpi käsien, jos edes välitti siitä, koska hänet oli vakuutettu siitä, että muuten puolueen rahoitus laskisi.

Nyt vaikuttaa ilmiselvältä, että konservatiivit ja työväenpuolueen jäsenet ovat työskennelleet Israelin suurlähetystön kanssa, joka demonisoi kansanedustajia, jotka kritisoivat Israelia; tämä on Israelin hyödyllisten idioottien armeija parlamentissa. Se on poliittisesti korruptoitunut ja diplomaattisesti puolustelemattomissa.

Tiettyjen kansanedustajien toiminta tulee paljastaa kansainvälistä lakia rikkovan toisen valtion agenttien myrkylliseksi ja petolliseksi soluttautumiseksi politiikkaamme. Tarvitsemme täydellisen tutkimuksen Israelin suurlähetystön yhteyksistä ja sen lobbausjärjestöjen CFI:n ja LFI:n rahoituksesta.”

Lähde: Diversitymachtfrei.blogspot.com

3 KOMMENTIT

 1. Ensinnäkin Ison-Britannian entinen pääministeri James Cameron on itse juutalainen etniseltä taustaltaan. Ranskan nykyinen Presidentti François Hollande on juutalainen, kuten hänen edeltäjänsäkin Nicolas Sarkozy.
  Edes Euroopan kahdessa suurvallassa ei ole kanta-asukas taustaista johtavaa politiikkoa. On vain juutalaisten myötäjuoksijoita jo etniseltä taustaltaan. On älyllisesti köyhää edes kyseenalaistaa sitä kenenkä puolesta tälläiset henkilöt toimivat ja kenenkä “lauluja laulavat”.
  Mielestäni tämä on häpeällistä valkoisen rodun kannalta ja äärimmäisen vaarallista. Mikä surullisinta ja pöyristyttävintä on, että Yhdysvallat on juutalaisten mädättämä maa sisältäpäin ja politiikassaan Israeliin, jonka täytyy 100% olla Israel lähtökohtaista sekä vain ja ainoastaan sen valtapolitiikkaa myötäilevää. USA:lla on aisankannattajan rooli sotia Israelin sotia ja tapattaa yhdysvaltalaisten äitien poikia ja tyttöjä monien tuhansien kilometrien päässä kaukaisissa maissa, joiden rampauttaminen sataa arvatenkin jonkun toisen laariin täysimääräisesti. Kätevää eikö totta?
  Myös Suomessa kuten koko maailmassa vaikuttavat juutalaiset, jotka ovat valmiit menemään “voitelussaa” hyvinkin pitkälle, jos muu ei auta – sitten väkivallallakin. “Onnettomuuksia” tapahtuu ja poliisi sekä kyseessä olevan maan eliitti lakaisee tapauksen maton alle. Raato sinne tai tänne, sillä ei ole merkitystä. Kun ottaa vielä ns. median huomioon, tämä kaikki hautautuu ikuisiksi ajoiksi pimentoon, sillä kaikki “uutiset” eivät ole uutisten arvoisia.
  Siis kuinka paljon on jäljellä ns. demokratiasta? Ei kovinkaan paljoa, mutta sen verran, että sitä voi käyttää viikunanlehtenä. Ja mikä parasta, sillä voi suitsia tavallisia kansalaisia ja syyllistää heidän toimintaansa, joka on “viikunanlehden” “vastaista”, Se, että tuo pätee ainoastaan “yhteen suuntaan” ei tunnu eliittiä vaivaavan paskan vertaa.

 2. Tässä vähän tuoretta Uk/Israeliin liittyvää luettavaa:

  “Britain’s opposition Labour Party has called for an investigation into an “extremely disturbing” plot by an Israeli diplomat against pro-Palestinian MPs.”
  http://www.presstv.ir/Detail/2017/01/09/505413/Probe-Israels-take-down-UK-MPs-plot

  “Foreign Secretary Boris Johnson has rejected calls to sanction the Israeli embassy in London after one of its diplomats was secretly filmed discussing with a Conservative staffer how British officials with a pro-Palestinian stance could be “taken down.””
  https://www.rt.com/uk/373242-israel-diplomat-johnson-plot/

  “Al Jazeera are to be congratulated on an undercover investigation exposing something most of us could probably have guessed: that some Israeli embassy staff in the UK – let’s not pussy around, Mossad agents – are working with senior political activists and politicians in the Conservative and Labour parties to subvert their own parties from within, and skew British foreign policy so that it benefits Israeli, rather than British, interests.”
  http://www.jonathan-cook.net/blog/2017-01-08/how-many-british-mps-are-working-for-israel/

 3. “‘Israeli authorities collaborated with student campaigners in an attempt to topple the president of the UK’s National Union of Students (NUS), Malia Bouattia, undercover filming suggests.

  Al Jazeera reports the Israeli embassy in Britain and the powerful American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) have sponsored attempts to influence student politics, manipulate NUS elections, and even bring down the current president.”

  https://www.rt.com/uk/373357-israel-embassy-nus-bouattia/

Comments are closed.