Koti Uutisia Talous Britannia piilotti Sorosin valuuttahyökkäyksen todellisen laskun

Britannia piilotti Sorosin valuuttahyökkäyksen todellisen laskun

6

Juutalainen kulttuurimarxistimiljardööri George Soros on vuosikymmenten ajan korruptoinut länsimaiden politiikkaa rahalla, jonka hän on “ansainnut” rikollisesti. Eräs Sorosin tunnetuimmista finanssiterrorismioperaatioista on hyökkäys Britanniaa vastaan syksyllä 1992.

Sorosin operaatio johti valuuttakriisiin, joka muistetaan “mustana keskiviikkona”. Juutalainen keinottelija ja joukko hänen liittolaisiaan päättivät ajaa puntavaluutan keinotekoiseen kriisiin luomalla markkinoille paniikkimielialaa hämäävillä valuuttakaupoilla.

Koska Sorosin sisäpiiri tiesi etukäteen, mitä punnan kurssille tulisi tapahtumaan, tekivät he pörssivedonlyönnillä miljardien voittoja samalla kun Britannian kansantalous ajettiin romahduspisteeseen. Kyse oli törkeistä sisäpiirikaupoista, joissa pieni eliitti ryösti kerralla kokonaisen kansan.

Juutalainen keinottelija tahkoi toisin sanoen rahaa tavallisten brittien kärsimyksellä. Operaatio on yksi pääsyistä sille, miksi Sorosia vihataan edelleen jokaisessa maailmankolkassa. Hiljattain paljastuneet asiakirjat kuitenkin osoittavat, että Sorosin rikokset tekivät jopa paljon luultua pahempaa tuhoa.

Sorosin iskun on tähän asti luultu aiheuttaneen noin kolmen miljardin punnan vahingot briteille. Hallituksen vastikään julkaistuista ja aiemmin salassa pidetyistä asiakirjoista kuitenkin on nyt selvinnyt, että Britannian eliitti piilotti 12,5 miljardin punnan lisätuhot salaiseen kirjanpitoon.

Salaisen kirjanpidon takana oli maan silloinen valtiovarainministeri Norman Lamont. Hallitus peitteli Sorosin rikosten laajuutta solmimalla kulissien takana sopimuksia valuuttakaupoista, joiden maksumiehiksi veronmaksajat tietämättään joutuivat.

Tapaus on oiva esimerkki siitä, että globaalin finanssieliitin julkisuuteen tulleet rikokset ovat vain jäävuoren huippu. Poliitikot ovat marionetteja, joiden tehtävä on palvella Sorosin kaltaisia todellisia vallanpitäjiä ja peittää näiden rikosten jäljet.

Lue myös: George Soros – hyväntekijä vai talousrikollinen?

6 KOMMENTIT

 1. Jossain haastattelussa YouTubessa, nyttemmin varmaan poistettu, George Soros totesi “Olevansa vain pelaaja monien joukossa.”

 2. George Soros pitäisi kiinniottaa rikoksista ihmisyyttä vastaan ja luovuttaa kansalle syljettäväksi ja rääkättäväksi huipentuen siihen, että kansa lynkkaa tämän hirviön julkisesti.

  • Riittäisi kun joku suoraselkäinen valtio (esim. synnyinmaansa Unkari) pystyisi kansallistamaan hänen omaisuutensa ja lähettäsi ukon loppuiäkseen vaikkapa Antarktikselle.

 3. Poliittinen menestys ostetaan toisten rahoilla. Aina. Joskus se vaan maksaa enemmän, joskus vähemmän. Ei sen väliä. Toisten rahoja ovat.

 4. Ei Soros moraaliltaan ole sen kummaisempi ukon käppänä kuin kukaan meistä. Mitä minä tekisin Sorosin paikalla, jos tarjottaisiin 15 miljardia tilille yhdellä klikkauksella ja vaikka tietäisin, että pari valtiota siinä ohessa romahtaa. So what! Ja jos yksi Soros ei suostu ottamaan helppoa rahaa vastaan, tilalle kyllä löytyy kymmenen muuta.

  Tällaiset keskustelut asettavat kansalaiset toinen toistaan vastaan. Ja tarkoitus on saavutettu, kun molemmat hakevat turvaa valtiosta. Huomio on pois todellisesta ongelmasta.

  — Kansalle poliitikot lupaavat laittaa Sorosit kuriin. Ja hurjimmat lupaavat Sorosin rahoilla ratkaista kaikki ongelmat. — Soroseille poliitikot lupaavat suojelua kansalta, kunha vaalikassaan… No. Kyllähän sinä, Soros, tiedät. Ei puhuta siitä.

 5. Jos oikein muistan tämä sama herra keinotteli aikoinaan Suomen markalla

Comments are closed.