Koti Uutisia Britannia palkkaa juutalaisyrityksen sensuroimaan kansallismielisiä

Britannia palkkaa juutalaisyrityksen sensuroimaan kansallismielisiä

2

Brittiläinen The Guardian -lehti kertoo, että “äärioikeistolaisen suvaitsemattomuuden ja valheellisen tiedon takia Theresa Mayn hallitus aikoo taistella vastaan” ja on palkannut mainosfirma M&C Saatchin osana 60 miljoonan punnan hallitusprojektia äärioikeistoa ja “vaihtoehtoista oikeistoa” alt-rightia vastaan.

Nimi M&C Saatchi viittaa Maurice and Charles Saatchiin, kahteen rikkaaseen irakinjuutalaiseen veljekseen, jotka omistavat firman. Sisäministeriö julkaisi lausunnon saman päivänä The Guardianin raportin kanssa: “Hallitus aikoo määrätietoisesti haastaa kaiken ääriajattelun kuten äärioikeistolaisen pahuuden ja hirveän vahingon, jota se tuottaa yksilöille, perheille ja yhteisöille.”

Mielenkiintoisesti vasemmistolainen The Guardian ylistää konservatiivihallituksen sensurointiprojektia tohkeissaan. Kansallismielisissä perinteinen vasemmisto ja oikeisto ovat löytäneet yhteisen vihollisen. Ironian huippuna artikkelilla oli otsikko “Think different”, vaikka projektin tavoite on hiljentää vaihtoehtoisia näkökantoja.

Saatchin poliittista toimintaa tutkineen PoliticalAdvertising.co.uk:n päätoimittaja Benedict Pringlen mukaan toiminta tulee olemaan salaista. “Jos näemme heidän työtään, silloin he todennäköisesti tekevät jotain väärin.” The Guardian kertoo, että Saatchin on tarkoitus toimia “näkymättömänä kätenä”, joka ohjaa muiden “extremismin vastaisten” järjestöjen toimintaa taka-alalta.

“He tulevat olevaan taitavia auttaessaan tunnistamaan yleisön ajatusmaailman, ja he tietävät, mitä naruja vetää, jotta heidät saadaan ajattelemaan uudestaan”, sanoo Pringle. “He keksivät mediastrategian, parhaat kanavat, joilla kommunikoidaan oikeiden ihmisten kanssa. He jopa seuraavat keskusteluja sosiaalisessa mediassa ja puuttuvat niihin muuttaakseen ihmisten käytöstä.”

Se, että Britannian hallitus palkkaa juutalaisia hiljentämään kansallismielisiä ja “puuttumaan ihmisten keskusteluun taka-alalta”, tuskin ainakaan kumoaa kansallismielisten näkemyksiä.

Lähde: Diversitymachtfrei.blogspot.com

2 KOMMENTIT

  1. Tässä on väkisin löydetty “yhteinen vihollinen” jota voidaan syyttää aina Trumpin valinnasta huonoon taloudenpitoon. Ja rasismikorttia heilutellessa voidaan sivuttaa matujen aiheuttamat ongelma kautta koko euroopan. Kyllä rasismista aina saa sen verran mediaseksikkäät lööpit että totuus vaientuu niiden alle.

    No, kuten Youtube videossa “Stocholm syndrome”, viimeisten sekunttien femakot, todetaan että “maahan voidaan ottaa lisää matuja”. Ja “ei raiskaus tilastojen kasvu millään tavalla korreloi matuihin koska ongelma on miessukupuolessa. Ööö… mitäs ne matut oikein on? Hermadofriitteja?

  2. Taistellaan ennakkoluuloja vastaan – palkataan juutalainen metsästämään mielipiderikollisia!

Comments are closed.