Koti Uutisia Ulkomaat Britannia: maahanmuuttajapedofiilille “oikeus” perhe-elämään siittämänsä lapsen kanssa

Britannia: maahanmuuttajapedofiilille “oikeus” perhe-elämään siittämänsä lapsen kanssa

8

Brittiläisten viranomaisten mukaan alaikäisen raiskanneella maahanmuuttajapedofiililla on “ihmisoikeus” tavata raiskauksella alkunsa saanutta lastaan. Viranomaisten tukema raiskaaja on Arshid Hussaini, joka johti Rotherhamin pahamaineista pedofiilijengiä.

Hussainin pedofiiliryhmä pakotti valkoisia brittilapsia järjestelmällisesti seksiorjuuteen samalla kun poliisi ja sosiaalitoimi katsoivat rikoksia sormiensa läpi “rasismileiman” pelossa. Tällä hetkellä Hussaini on vankilassa, mutta yhteiskunta pyrkii varmistamaan, etteivät hänen uhrinsa pääse häntä pakoon tulevaisuudessakaan.

Eräs uhreista on 14-vuotiaana Hussainin raiskaama Sammy Woodhouse, joka synnytti raiskauksen tuloksena lapsen.

“Rotherhamin sosiaaliviranomaiset ovat ottaneet yhteyttä Hussainiin vuonna 2016. Viranomaisten mukaan Hussain voisi hakea poikansa tapaamisoikeutta oikeusteitse”, kirjoittaa Iltalehti.

– Meistä tehdään uhreja yhä uudestaan ja uudestaan. Minulle sanotaan jatkuvasti “Itse asiassa hänelläkin [Hussainilla] on ihmisoikeutensa”, Woodhouse totesi lehden mukaan.

Toisaalta Rotherhamin viranomaiset ovat esimerkiksi vieneet ottolapset pois vanhemmilta, joiden tiedettiin äänestävän UKIP-puoluetta. Lapset otettiin huostaan, koska UKIP on viranomaisten mukaan “rasistinen puolue”. Mikäli poliisiin ja sosiaalitoimeen on uskominen, on “rasismi” pahempi rikos kuin järjestelmälliset pedofiiliraiskaukset.

Lähteet: Iltalehti, BBC

8 KOMMENTIT

 1. Nyt on Iso-Britanian hallitus lähtenyt mädäntyneet yhteiskunnan linjalle. JOS tällainen laki vahvistetaan tarkoittaa se sitä että GCM-sopimuksne turvin jokainen maahantullut koittaa ensimmäisenä raiskata niin monta naista kuin ehtii jotta joku heistä synnytäisi hänen lapsensa ja siten hän saisi oleskeluluvan maahan “isänä” ja “perheenjäseneneä”. Lumeavioliitot ovat nyt taaksejäänyttä aikaa.

  Abortti on aina henkilökohtainen ja poikkeuksetta vaikea asia. Mutta usein mietin että minkälainen voi lapsesta kasvaa jos hän saa alkunsa väkivaltarikoksesta, kivusta, tuskasta, pahoinpitelystä ja hyväksikäytöstä. Hän ei ole rakkauden lapsi. Puhumattakaan siitä että geenien ero on niin suuri ettei 1600 vuoden taantuma korjaannu syntyvässä sukupolvessa. Syntyvä lapsi ei ole lähtökohtaisesti “samalla viivalla” muiden ikäistensä kanssa.

  Mutta “oikeus perhe-elämään”, se on ihmisoikeusrikos. Se on rikos uhria kohtaan mutta se on rikos myös syntynyttä lasta kohtaan. Sillä hänen tulevaisuutensa on tuhottu mikäli hän joutuu elämään taparikollisen isänsä varjostamaa elämää. Tietämättä kuinka monta kaltaistaan lasta hänen isällään on.

  Kaikella muotoa vastemieliset lain laatijat. joilla ei ole pienintäkään empatiakykyä.

 2. Hyi saatana. Tuossa maassa ei yksikään valkoinen britti voi luottaa viranomaisiin. Toivon todella että joku valveutunut kansalainen antaa oikean tuomion tälle pedofiilirotalle, kun kansanpetturikytät vain jatkavat näiden puolustamista. Samanlaisia rikollisia nämä kytät sekä koko brittien “oikeus”järjestelmä täynnä… todella sairas maa, jossa britit on ajettu täysin nurkkaan omassa maassaan. Oikein juutalaisten paratiisi.

 3. Aikoinaan Englanti taisteli Natsi-Saksaa (sitä oikeasti pahaa) vastaan, ja antoi “isän kädestä…”
  Mutta nyt tämä sama maa (mädännäisyys pesii syvällä) nuoleksii näitä MATU-pedofiilejä ja raiskaajia!
  Eurooppa haluaa tuhota itsensä. Tällä hetkellä on vallassa Pimeyden Voimat, joihin lukeutuu myös meidän omia päättäjiä (pahimpia ovat: orpo, sipilä, mykkänen, nerg).
  Olen jo 56v, mutta todennäköisesti tulen näkemään vielä todella ikäviä asioita, jotka meidän eeeeuuu-kiimaiset päättäjät antavat tapahtua.

  • Kansallissosialistinen Saksa oli oikeasti Sivilisaatiomme ylin saavutus, ja siksi Judentum päätti hävittää koko Saksa ja saksalainen kansa.

   Juutalaiset haluavat tuhota Eurooppa, tästä tavoitteesta on avoimesti korjotettu Kalergi-suunnitelmassa (Praktischer Idealismus, 1925). Kauheita asioita joudumme kyllä näkemään, koska kun Judentum päättää jotakin niin se myös toteuttaa. Ja toteutetaankin: finanssijärjestelmän ja kulttuuri-marxilaisuuden avulla.

  • sitku kaivat pääsi oerseestö, saatat huomata, että saksa oli se ainoa hyvä ja toisen maailman sodan voittivat pahat.

 4. Siis… Voi hevon perse, taivas, ja orapihlaja. Onneksi ei enää tarvitse vierailla kyseisillä saarilla, prkl, eihän siellä ole enää missään mitään järkeä! Kalifaatti pahimmasta päästä, herätkää Britit jo viimein!

  Alkaisi olla vakavasti kansalaisaktivismin aika, mutta pitkällä tähtäimellä toteutettu kansalaisten aseistariisunta ja kansallismielisten vaino sekä eliminointi lukkojen taakse tekee siitä haastavan operaation.

 5. Vauvasta on niin pieni kuva ja piltti nukkuu, niin ei millään pysty näkemään sitä, että onko hänellä “isänsä” silmät.

Comments are closed.