Koti Uutisia Ulkomaat Brasilian presidenttiehdokas Bolsonaro sanoo perustavansa maahan itsenäisen keskuspankin

Brasilian presidenttiehdokas Bolsonaro sanoo perustavansa maahan itsenäisen keskuspankin

5
Jair Bolsonaro.

Brasilian Donald Trumpiksi kutsuttu Jair Bolsonaro on sanonut, että hän aikoo perustaa maahan itsenäisen keskuspankin, jos hänet valitaan presidentiksi. Hänen lupauksensa on melko outo, sillä hän on pitkään antanut hyvinkin radikaalin kuvan itsestään.

Vaikka Brasiliassa on jo jokseenkin itsenäinen keskuspankki, on se silti yksi harvoista jäljellä olevista maailman keskuspankeista, joihin poliitikot voivat vaikuttaa. Itsenäinen keskuspankki tarkoittaisi sitä, että Brasilia muun maailman tavoin liittyisi entistä tiukemmin globalistien kontrolloimaan vastuuttomaan keskuspankkijärjestelmään.

Lähde: Reuters

5 KOMMENTIT

 1. Miksi se sanoo “itsenäisen”? Miksei se sano “kansallisen”?? Mikä tuon sanavalinnan takana on? Vai eikö hänen kielensä sanavarastoon kuulu sanaa “kansallinen”?

  • Sillä on varmaan linkkejä globalisteille ja haluaa sen kuuluvan juurikin artikkelissa mainittuun keskuspankkijärjestelmään.

   Ties vaikka saa jotain bonuksia sen takia. Näihin on aika vaikea luottaa muutenkin.

 2. Voi olla jonkinlainen toimittelijan sekoilu tai Bolsonarolta huonosti valittu sana.

  Toivottavasti hän kuitenkin tarkoittaa kansallistettua keskuspankkia.

 3. Eikö sitten presidenttiehdokas Bolsonaro itsekin ole poliitikko? Eli hän haluaa kumota toisten poliitikkojen vallan ja antaa sen itselleen. Toteuttaa oman tahtonsa.

  Jos Bolsonaron ajatuksille “itsenäisestä” (= finanssivallan alaisesta) keskuspankista on USA:n tuki, on hänellä hyvät mahdollisuudet päästä presidentiksi. — Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka muut ehdokkaat sattumalta kuolisivat oudoissa tapaturmissa tai että vaalitulos manipuloidaan ulkomailta käsin.

 4. Juuri sattuikin silmiin uutinen, jossa Facebook itse vahvistaa puuttuvansa Brasilian vaaleihin.

  https://www.zerohedge.com/news/2018-10-19/facebook-built-war-room-counter-sophisticated-trolls

  — Tilannehuone (24h) keskittyy tällä hetkellä USA:n ja Brasilian vaaleihin.– Se, että amerikkalainen yhtiö toteuttaa hallituksen määräämiä toimia ulkomailla on toisten valtioiden vaaleihin puuttumista.
  — Onko Suomen hallitus tilannut vaaleihin liittyviä palveluja Facebookilta?

Comments are closed.