Koti Uutisia Kotimaa (((Bonnier)))-palkittu Jessikka Aro: Putin ohjailee myös Ranskan keltaliivejä

(((Bonnier)))-palkittu Jessikka Aro: Putin ohjailee myös Ranskan keltaliivejä

13

Juutalaisen Bonnier-suvun palkitsema agendajournalisti Jessikka Aro on selvittänyt, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on kaiken muun lisäksi myös Ranskan tuoreiden levottomuuksien taustalla. Aro tunnetaan julkisuudessa huumetuomioistaan sekä lennokkaista salaliittoteorioistaan.

Tähän mennessä ranskalaisten tyytymättömyyttä on selitetty palkansaajiin kohdistuvalla kurjistavalla talouspolitiikalla sekä maahanmuuton synnyttämällä turvattomuudella. Juutalaisten palkitsema tähtitoimittaja kuitenkin selvitti, etteivät raha- ja turvallisuuskysymykset motivoi ranskalaisia. Kuten aina, todellinen syyllinen on Putin.

“Tuoreen tutkimuksen mukaan Venäjän sometrollit ovat yllyttäneet ranskalaisia väkivaltaiseen mellakointiin”, Aro kirjoitti ja jatkoi vailla ironian häivää: “Muutamia muita operaatioita, joihin trollit ovat vaikuttaneet: Yhdysvaltojen vaalit, Katalonian itsenäisyys, Brexit, Ranskan vaalit, Saksan vaalit… vilkkaita ovat!”

Lähde: Twitter (arkistoitu)

13 KOMMENTIT

 1. Että osaa olla ärsyttävä ämmä, jota sionistivetoinen mainstream nostaa sopivissa asiayhteyksissä esiin “asiantuntijana”, useimmiten syyttämään Venäjää “pitävien todisteiden” kera. Häivy ruudusta epäsovun lietsoja!

 2. Tullaan taas kotoisia päättäjiäkin koskevaan ongelmaa. Jos eteen lyödään peili niin viimekädessä vastuussa oleva ei löydä peilistä mitään. Ei siinä Putinia ole tarvittu, kyllä Makarooni on avustajineen sotkenut ihan kaiken itse. Eikös tuo piri aiheuta pitkään käytön jälkeen flasheja. Toisaalta oli seiskassa vai missä pari vuotta sitten kuva missä Jessica rouva painaa vesipullo kourassa diskoteekissä läpi yön, eikös sitä harrasteta doupinkia sielläpäin vai mitä Siltsu.

 3. Putinhan on parasta mitä (((eliitille))) on koskaan tapahtunut: Aina kun omat hommat menee munilleen, voi syyttää Putinia…

 4. Narkkaritrolli Jessikka Aro syyttää Putinia, eipä juuri yllätä. Jokainen voi itse arvioida miten uskottavia ovat narkkarin ja huumekauppiaan jutut, Jessikka Arohan on tuomittu huumeiden hallussapidosta ja ns. jakelusta.

 5. Saamani tiedon mukaan Jessikka ei voi esittää tuota mainitsemaansa tutkimusta koska se on salainen ja näytettiin hänelle luottamuksellisesti Kuun pimeällä puolella olevassa salaisessa USAn sotilastukikohdassa, siinä samassa jossa myös Rauni-Leena Luukanen-Kilde aikoinaan kävi lukemassa salaisia raportteja ja tutkimuksia joita meille muille ei voitu missään tapauksessa näyttää.

 6. On se Putin kova kaveri, oikea esikuva kaikkeen kykenevästä ja ennen kaikkea ehtivästä kaverista. Samaan aikaan sortaa syyrialaisia, lahtaa ukrainalaisia, uhkailee baltteja, myrkytyttää porukkaa pikkuisella saarella, puristelee EU:ta palleista, suunnittelee kolmatta maailmansotaa ja nyt vielä organisoi Ranskan mellakointia.
  Vittu kun itselläni olisi yhtä paljon energiaa, aikaa ja resursseja niin olisin jo kaivanut 50km syvän kuopan johon muuttaisin asumaan.

  Mutta toki toki, helpompaa on syyttää toisia kuin katsoa omia virheitä, itsepetos on aloitettava jo nuorena että sen vanhana taitaa.

  • Putin vaan koittaa pärjätä juutalsisille. Saa nähdä miten käy.

   Ei tutkintoja tarvitakaan, Haavistokin on yo joten turha kuittailla kansallissosialistien koulujenkäynnistä.

 7. Tämä kana voisi mennä takaisin kanalaansa… mitään todisteita tämä turhake ei koskaan esitä naurettaville väitteilleen ja silti joku pitää tätä jotenkin luotettavana lähteenä.

 8. Niin oudolta kun se tuntuukin sanoa, Aron Venäjä-tutkimuksissa on perää. Se, haluaako kukin ottaa sen tiedon vastaan, on sitten toinen asia.

  • Bäkeehän jokainen todellakin oikeat trollit. Ei siihen paljoa tutkimusta tarvita. Tajuaa myöskin muutenkin pyrkimykset. Mutta Aroi ei edes tiedä, mitä Putin edustaa tai Länsi. Tai ei halua kertoa tietojaan. Tietenkin saamme tietoa jostain Bäckmanin toimista. Mutta Aro selkeästi valehtekee ja propagoi. Lähes kaikki jutut ovat satua tai väänneltyä juttua

 9. Piri aiheuttaa vainoharhoja ja voi tunnetusti puhkaista skitsofrenian. Olen jo pitkään aavistellut, että tyytymättömyys Eu: n mukana tuomiin ongelmiin (matut, verotus yms) – voi hyvinkin lähteä liikkeelle Ranskasta. Putinia tähän ei todellakaan tarvita, sillä Ranskan tuho – ja mädätystyö on Euroopan kärkitasoa -kaikilla standardeilla mitattuna.

Comments are closed.