Koti Artikkelit Boikotoi Punaista Ristiä!

Boikotoi Punaista Ristiä!

5

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät “rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi

InvadersNotWelcome_web

Taas on se aika vuodesta, jolloin valtion aivopesukoneisto säädetään äärimmilleen, lähes ylikuumentumispisteeseen. “Rasisminvastainen viikko” tuo tullessaan vaaleanpunaista unelmahöttöä kulttuurien kohtaamisilloista rasisminvastaisiin treenikehiin ja ihmisketjuihin. Tällainen hömpötys tehoaa kuitenkin yhä harvempiin ihmisiin.

Nykyään suomalaiset saavat todistaa päivittäin omin silmin, mitä monikulttuurisuus käytännössä tarkoittaa: suomalaisten joukkopahoinpitelyjä, ryöstöjä, raiskauksia, murhia sekä yleisen turvattomuuden lisääntymistä. Tilanne ei ole koskaan ollut Euroopassa yhtä kaoottinen ja räjähdysherkkä kuin nyt, ja jopa joiltakin itseään suvaitsevaisiksi nimittäviltä vastaanottokeskusten työntekijöiltä on omien sanojensa mukaan alkanut “usko loppua”.

Rasisminvastaisen viikon pääorganisaattori on arvatenkin Suomen Punainen Risti -järjestö, jossa kenties joskus viime vuosisadan alkupuoliskolla keskityttiin olennaiseen, toisin sanoen oikeasti hädänalaisten ihmisten auttamiseen. Vuonna 1877 perustettu järjestö kantoikin vuoteen 1919 nimeä “Suomen yhdistys haavoitettujen ja sairasten sotilaiden hoitoa varten”. Kuinka kauas tästä toimintaperiaatteesta onkaan menty.

Nykyään järjestö tunnetaan lähinnä valtion maahanmuuttopoliittisena käsikassarana, joka tiedetään myös pakolaisbisneksestään ja turvapaikanhakijoihin liittyvistä seksiskandaaleistaan (joista nostetaan esille vain jäävuoren huippu). Kansalla ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa SPR:n mielipuolisiin kannanottoihin tai järjestön johtoon.

SPR:llä on monopoli verenluovutuksessa, ja pelkästään verenluovutusbisneksellä SPR tekikin esimerkiksi vuonna 2014 yli 66 miljoonaa euroa voittoa. Koko vuoden tuotot olivat järjestön vuosikertomuksen mukaan hulppeat 116,4 miljoonaa euroa, joista yli puolet käytettiin SPR:n sisäiseen pyörittämiseen. Nyt verenluovutukseen halutaan tietysti mukaan myös maahanmuuttajat. Veripalvelun mielestä on näemmä toissijaista, että verenluovuttajille tehtävissä perustesteissä eivät geeniperimää muuttavat, maahanmuuttajien mahdollisesti kantamat verisairaudet näy.

3g10019u-92

Organisaatio on ominut itselleen myös muun muassa ensiapukoulutuksen ja vapaaehtoisen pelastuspalvelun. Väitän suuren osan suomalaisista olevan sitä mieltä, ettei epäterveen arvomaailman puolesta vimmalla agitoivalla ja kansaa pilkkanaan pitävällä järjestöllä tulisi olla mitään oikeutta harjoittaa näitä palvelun muotoja.

SPR on usein järjestänyt yhteistyössä kaupungin kanssa keskustelutilaisuuksia vastaanottokeskusten perustamisesta vasta sen jälkeen, kun turvapaikanhakijat ovat saapuneet paikkakunnalle. Ammattivalehtelijat eivät kuitenkaan esimerkiksi Turussa uskalla enää kohdata syystäkin vihaista veronmaksajaa kasvokkain jouduttuaan ahtaalle Runosmäen nuorisotalolla syyskuun lopussa.

Tilaisuudessa ei kuultu yhtäkään turvapaikanhakijoille myönteistä yleisön puheenvuoroa, ja buuaukset raikuivat salissa heti alusta asti. 2. maaliskuuta tyydyttiinkin pitämään Facebookissa kahden tunnin kysely kaupungin vanhuspalvelujen hoivayksikkö Mäntykotiin perustettavasta hätämajoitustilasta. “Asiantuntijat” eivät “infotilaisuudessa” edes esiintyneet omilla nimillään ja kasvoillaan. Tässä tulee ottaa vielä huomioon, ettei suurella osalla vanhemman ikäpolven kaupunkilaisista ole Facebook-profiilia, joten he eivät merkinneet järjestölle ja kaupungille mitään. Kriittisimpiin kysymyksiin jätettiin vastaamatta, ja mikäli johonkin vastattiin, teksti sisälsi vain ympäripyöreyksiä ja vakuutteluja ilman mitään katetta, kuten “opastamme kaikkia tulijoita systemaattisesti suomalaiseen lainsäädäntöön ja tapoihin”.

Sama linja jatkui, kun Vastarintaliikkeen Jesse Torniainen kysyi SPR:ltä toissa viikolla Twitterissä, kuinka järjestö aikoo ottaa kantaa suomalaisvastaisuuteen tämän viikon aikana. Kysymys sai järjestön kiusaantumaan niin, että se päätti estää Torniaisen tilin ensin pitkän hiljaisuuden, sitten kiertelyn ja kaartelun jälkeen.

UK_SPR_Twitter2 spr-1

Ulkoministeriön eläköitynyt kansliapäällikkö Pertti Torstila julkeaa härskisti kehua olevansa “humanitaarisen, poliittisia päätöksiä ja kantoja tekemättömän” SPR:n puheenjohtaja, vaikka todellisuudessa vain raha ratkaisee. On fakta, että järjestöllä on valtuudet kävellä kaupunginvaltuustojen päätösten yli perustaen uusia vastaanottokeskuksia kuin sieniä sateella milloin ja mihin vain lystää. Torstila lausui ollessaan Huomenta Suomen vieraana marraskuussa ylimielisesti näin:

“[…] On ymmärrettävää, että tämä huoli on nyt todellista, mutta pelko pitää voittaa. Tottuminen tähän [turvapaikanhakijatulvaan] on vaikea juttu, se tulee viemään kauan. Mutta tältä tieltä ei ole paluuta. Meillä ei ole koskaan paluuta takaisin siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli […]. Suomalainen mielipide pitäisi ‘kotouttaa’ siihen, että tämä on tästä eteenpäin vallitseva asia.”

“Kotouttaa”, toisin sanoen suomalaiset tulee aivopestä uskomaan, ettei nykyiselle kehitykselle ole olemassa vaihtoehtoa. Torstilan, kuten monien muidenkin monikultturistien mielestä, kyse on vain “pelon voittamisesta”. Torstilan itsensä ei tarvitse “voittaa pelkoaan”, sillä hänelle ei tuota ongelmia yli 186 tuhannen euron vuosituloillaan ostaa itseään ulos maahanmuuttajien kansoittamilta alueilta.

SPR viis veisaa siitä, että leipää epätoivoisesti odottaville nuorille suomalaisille lapsiperheille jää jäljelle vain homeisia murusia. Kaikki muu on laivattu vastaanottokeskuksiin, keräten myös pelastusarmeijan ja seurakuntien ruokajakelun ruoat ilmaiseksi vietäviksi samaan osoitteeseen. Haluankin kehottaa kaikkia lukijoita tukemaan oikeaa avustustoimintaa, kuten Vastarintaliikkeen Suomalaisapua. Tämä on avustustoimintaa, joka ei jätä kansaa kuolemaan nälkään. Se ei pyri taloudelliseen voittoon eikä puhu pakkomonikulttuurisuuden puolesta. Toisin kuin Torstila väittää, nykykehitykselle on todellakin olemassa vaihtoehto – se on radikaali kansallismielinen toiminta.

Jos vähänkin välität kansasi tulevaisuudesta, boikotoi kaikin mahdollisin keinoin kansanmurhaamme lobbaavaa Suomen Punaista Ristiä!

Vieraile kansanmurhan vastaisen viikon kampanjasivuilla TÄÄLLÄ!

 

Maria Pöysti

5 KOMMENTIT

  1. Todella hyvä artikkeli! SPR on viimeistään nyt paljastanut todellisen luonteensa, toiminta on todella häikäilemätöntä.

  2. Sipilän hallitus on pettänyt kansan täydellisesti maahanmuuttopolitiikallaan. Meillä hallitsee maanpetturit, isänmaanpetturit, oman edun tavoittelijat ja valehtelijat. Punaiselle Ristille en tule koskaan antamaan tukeani ja rahaa. Koen, että Punainen Risti niin kuin Sipilän hallituskin tukee omilla toimillaan terrorismia ja Suomen islamisointia, unohtaen oman kansan tarpeet ja tahdon.

  3. Minulla on täysi SPR-boikotti ollut päällänsä jo viime syksystä lähtien. Ei kolikkoakaan punaiseen lippaaseen!

  4. YLE ja SPR käynnisti ennennäkemättömän törkeän aivopesukampanjan.
    Kansalaista pidetään nyt todella tyhmänä.
    Tämä kansanmurhan vastainen viikko tulee todella tarpeeseen.

Comments are closed.