Koti Artikkelit Bloomberg: juutalainen suursijoittaja johtamaan EU:n megapankkiprojektia?

Bloomberg: juutalainen suursijoittaja johtamaan EU:n megapankkiprojektia?

14

Kansallinen Vastarinta uutisoi kesällä, että EU-virkamiehet ovat aikeissa rakentaa Eurooppaan koko mantereen kattavan megapankin. Valtavien rahavirtojen myötä suurpankki keskittäisi myös poliittisen vallan yhä harvempien oligarkkien käsiin.

Stephen Feinberg.

Esikuvinaan hankkeelle eurokraatit pitävät kansainvälisen finanssikriisin pääsyyllisiin lukeutuvia JPMorgania ja Citigroupia. EU-eliitti pyrkii saavuttamaan tavoitteen suurilla pankkifuusioilla. Suunnittelupöydällä ovat olleet muun muassa ranskalaisten Société Généralen ja UniCreditin sekä saksalaisten Commerzbankin ja Deutsche Bankin yhdistämiset.

Tuoreiden tietojen mukaan saksalainen megapankkihanke on ottanut uusia askeleita eteenpäin. Talousjulkaisu Bloomberg uutisoi tällä viikolla, että juutalaisen Stephen Feinbergin johtama keinotteluyhtiö Cerberus suunnittelee mahdollisesti Commerzbankin ja Deutschen sulattamista yhteen. Poliittisesti erittäin vaikutusvaltainen Deutsche Bank on Saksan suurin ja Euroopan neljänneksi suurin rahoituslaitos. Commerzbank on puolestaan Saksan toiseksi kookkain pankki.

Koska EU vastustaa kiivaasti pankkien kansallistamista, on alusta lähtien ollut selvää, että eurokraattien haave megapankeista jää yksityisten finanssiyhtiöiden toteutettavaksi. Juutalaiskeinottelija Feinbergin rooli Deutschen ja Commerzbankin takana selvisi vuosi sitten. Finanssielitisti oli kulissien takana hankkinut itselleen johtavat osuudet Saksan suurimmista pankeista.

Hanke on saanut tukea myös Saksasta, missä poliitikot ovat julkisuudessa pitäneet hajurakoa pankkeihin sen jälkeen kun kansainvälinen finanssikriisi aiheutti veronmaksajille miljardien eurojen laskun. Tämän vuoden aikana Angela Merkelin hallitus on kuitenkin toistuvasti korostanut tahtovansa lisätä pankkien yhteiskunnallista painoarvoa aitoon teollisuuteen verrattuna.

Painottaakseen entistä lämpimämpiä siteittään pankkeihin hallitus nimitti varatalousministerikseen juutalaisessa Goldman Sachs -rikollispankissa johtajana työskennelleen Jörg Kukiesin. Tällä viikolla Merkel esitti toisenkin tärkeän symbolisen eleen pitämällä puheen Frankfurtin pörssirakennuksessa. Liittokansleri lupasi oligarkeille, että Frankfurtista tehdään Brexitin myötä Euroopan finanssikeskus.

Monien pankkiirien mukaan Merkelin esiintymisten tarkoituksena on valmistella Saksaa julkiselle keskustelulle Deutschen ja Commerzbankin fuusiosta. Aihe on kuitenkin poliittisesti tulenarka, joten poliitikot ovat edenneet varovaisesti.

Israelilainen Haaretz-lehti muistuttaa, että Deutsche Bankin perustivat aikoinaan Feinbergin kaltaiset juutalaiset finanssimiehet. Kansallinen Vastarinta kirjoitti Feinbergista viimeksi keväällä, kun tämä liittyi Amerikan finanssieliitin taisteluun aseiden yksityisomistusta vastaan. Feinberg tuhosi Yhdysvaltojen vanhimman asevalmistajan hukuttamalla yhtiön valtavan velkavuoren alle.

Deutsche ja Commerzbank eivät ole tyytyneet pelkkään rahantekoon, vaan ne ovat manipuloineet aktiivisesti kansainvälistä politiikkaa. Erityisesti Deutsche on kunnostautunut Euroopan unionin virkamiesten ja poliitikoiden lahjonnassa sekä painostamisessa.

Lisäksi pankit ovat asemoituneet tiukasti Israelin puolelle. Tutkiva toimittaja Robert Fisk paljasti tänä kesänä, että ääri-islamistinen terroristijärjestö Isis on ostanut Syyriaan aseita muun muassa Deutsche Bankin omistamalta asevalmistajalta. Israel on tukenut Isisiä aktiivisesti, sillä islamistijärjestö taistelee Lähi-idässä Syyrian, Iranin ja Hizbollahin antisionistisia joukkoja vastaan.

Commerzbank on tukenut sionistien toimintaa puolestaan ruohonjuuritasolla. Pankki on pyrkinyt sabotoimaan Israel-vastaista BDS-boikottiliikettä sulkemalla tilejä liikkeen jäseniltä, vaikka nämä eivät ole syyllistyneet mihinkään rikoksiin. Vaikuttaa siltä, että Feinberg, Commerzbank ja Deutsche Bank ovat täydellisiä liittolaisia. Tavallisten eurooppalaisten kannalta sionistisen megapankin rakentaminen sen sijaan ei ole suotuisa uutinen.

Lähteet: Bloomberg (1, 2), Financial TimesBusiness InsiderThe Jerusalem PostCorporate Europe

14 KOMMENTIT

 1. Newsflash! Newsflash! Newsflash!

  Ti-di-di-di-diii, ti-di-ti-di-di-diiiiii!

  Perseestä tulee ruskeaa paskaa!

  Nyt äkkiä pois tästä EU:sta ja eurosta. ÄKKIÄ!!!

  • Tyytyy ensin kerätä 5000 korttia EU-vastaiselle puolueelle.

   • Virallinen vaikutuskanava Kansalaisaloite.fi on jo kerännyt tarvittavat määrät nimiä. Timo Soini sanoi: “Kerätkää vaikka 500 000 nimeä, niin siitä [EU/euroerosta] ei äänestetä.”

    Että silleen. Taas Leo-poika aivan kuutamolla — kuten aina. Olet huvittava tapaus. Reppana.

    • Kaikenlaisia syitä keksitään, joilla perustellaan miksi juuri nyt ei tarvitse tehdä mitään.

     Paskat mitä tuo sionisti sanoi ja sinä toistit. Puoluetta tarvitaan jotta EU:sta olisi mahdollista erota, muuta keinoa nyt ei ole. Mikään kansalaisaloite.fi ei rekisteröi puoluetta vaikka siinä olisi “6 miljoonaa” tykkäystä. Mutta 5000 korttia kyllä tarvitaan rekisteröintiä varten.

     Mutta istu sinä sohvalla, ja heitä sieltä neuvot miten pilata liikkeen maineen yhdellä typerällä teolla ja miten ei kannata toimia koska itse sionisti Soini sanoi niin.

     • Eiköhän Alex UK tarkoittanut, että vaikka kortteja olisi 500 000, keksii hillotolpan väki jotain, millä puolueen rekisteröinti joko estetään, tai sen pääsy politiikkaan blokataan muulla tavoin.

     • Se on sitten tuon ajan murhe, voi olla että keksivät jotakin – mutta jokainen sellainen “keksintö” nakertaa heidän legitimiteettiä!

      Esimerkiksi NL:n johtajat voisi tappaa Solzhenitsin (tuntemattomiksi jääneet huligaanit pahoinpitelisivät kuoliaaksi tms.) – mutta eivät uskaltaneet. Sama juttu Suomessakin – hallitsijat kiemurtelevat kahden täysin ristiriitaisen tavoitteen välillä: yrittäen esittää itseään “laillisuutta vaalivana oikeusvaltiona” – ja samalla yrittäen tehdä oikeusmurhan laillisesti toimivasta poliittisesta liikkeestä.

      Konstit voivat olla monia, mutta aina ne “konstit” laskevat hallitsijoiden suosiota ja päinvastoin – lisäävät sorretun ja loukatun liikkeen kannatusta! Ja sen mukaan, mitä tiedän suomalaisten sielujen sopukoista – laillisesti on edettävä niin pitkälle kuin mahdollista, ja mikäli hallitsijat rikkovat kansan oikeudentajun niin se kostautuu heille monenkertaisesti, kun tulee aika kirjoittaa uudet lait uudessa eduskunnassa uusien KANSANedustajien, ei korruptoituneiden puolueiden edustajien, toimesta.

     • Pikku-Leo uskoo pseudodemokratiaan. Olet nk. “hyödyllinen idiootti” — ja vielä par excellence. Onneksi me todelliset isänmaalliset kansallissosialistit olemme radikaaleja ja toimimme sen mukaisin keinoin.

 2. Talmud ei-juutalaisista (kristityt mukaan lukien):

  1. Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

  2. Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.

  3. Midrash Talpioth 225d: Jehova (Jumala) loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi, niin ettei eläinten muotoisten eläinten tarvitse palvella juutalaisia. Ei-juutalainen (esim. kristitty) on niin ollen ihmishahmon omaava eläin, jonka on palveltava juutalaista yötä päivää. Heitä ei voi koskaan vapauttaa tästä palvelusta.

  4. Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.

  5. Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja – orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.

  6. Jebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.

Comments are closed.