Koti Uutisia Blogisti kuvaa romanikerjäläisiä Tikkurilan katukuvassa

Blogisti kuvaa romanikerjäläisiä Tikkurilan katukuvassa

6

Keski- ja Itä-Euroopan romanikerjäläiset eivät enää ole mikään uusi näky Suomen katukuvassa. Erityisesti kesän lämpimien kelien aikana kerjäläisiä näkee päivittäin isojen ostoskeskusten, kauppojen, pankkien ja pankkiautomaattien läheisyydessä. Tiettävästi myös talven leuto sää on houkutellut kerjäläisiä tulemaan Suomeen.

Kerjäysuransa aikana romanit ovat syyllistyneet myös rikoksiin, kuten varkauksiin ja pahoinpitelyihin. Euroopan vapaan liikkuvuuden vuoksi Suomen poliisi on ollut neuvoton estämään romaneiden maahantuloa ja järjestäytynyttä kerjäystoimintaa. Euroopan maista ainakin Saksa ja Iso-Britannia ovat tiukentamassa maahanmuuttolakeja. Saksa saattaa alkaa karkottaa työttömiä EU-kansalaisia, joita myös Romanian ja Bulgarian romanit ovat.

Tikkurilainen blogisti on kuvannut romanikerjäläisten toimintaa kaupungissa. Blogisti kirjoittaa, että kerjäämisen hyväksyminen tarkoittaa järjestäytyneen rikollisuuden hyväksymistä.

Blogeihin voi tutustua osoitteissa http://kerjalaiset.blogspot.fi/ ja http://kerjalaismedia.wordpress.com/

YouTube-kanava: https://www.youtube.com/user/europeanunionmaybe

 

Aiheeseen liittyen:

Taas uusi rasismikohu: romanit pesivät pyykkiä uimahallissa
Saksalaispoliitikkoja varoitetaan populismista
Yli puolet törkeistä omaisuusrikoksista ulkomaalaisten tekemiä

6 KOMMENTIT

 1. Kevään varma merkki. Mietin tässä, että eivät kai Suomalaiset anna rahaa näille? Eiväthän ne muuten tänne tulisi. Nehän tulevat helpon rahan perässä. Rötöksiä voi tehdä etelämpänäkin jossa on enemmän vaurautta.

  No, katsotaan miten korkealle ne nousevat lämpimien säiden salliessa.

 2. Hei,
  Blogisti kiittää.

  Alkava kesä 2014 vaikuttaa jo nyt huolestuttavalta. Toivon apuja muiltakin jotka ovat kerjäläisporukoiden pesiytymisestä suomeen huolestuneet.

  Rikollisuus ja haittavaikutukset eivät vähene sillä että mitään ei tehdä.

 3. Joni hei !

  Käy kuvaamassa Jokiniemen pysäköintialueen viereinen metsikköön.Kesä/syksyn turistit ovat jättäneet jälkeensä melkoinen sotku.Ilmoitus Vantaan kaupungin virkamiehille ei tuota mitään tulosta.

 4. Nyt on 2015 ker(j)äyskausi alkanut. TIkkurilassa pyörii taas mafiat huijaushommissa. Käykää ihimset kehottamassa ihan ystävällisesti heitä poistumaan. Ei tarvitse räyhätä. Seisotte vieressä niin kauan kunnes lähtevät.

 5. Tänään sunnuntaina kaksi miestä kovaa vautia kohti Peltolan torin vaatekeräyslaatikoita.Huomasiavat että jäin kytikseen eikä sillä kertaa päässeet tonkimaan laatikoita.Parkissa oli LT FV 6680 rekisterissä oleva auto , en tiedä liittyykö näihin miehiin mutta tarkkailaan.Kauppiaita raitilla kelloja ja keltaisissa muokassissa jotain laatikoita.Kuvattavaa alkaa olemaan , tervetuloa.
  Muuten , kannattaa antaa kerjäläisille nettiosoite mistä voivat katsoa omia kuvia,Luulen että tehokas tapa ja yksi syy miksi porukka joka maleksi vanhalla asemalla häipyi Tikkurilasta, kun mafiapomot pääsivät nettiin.Pomot käyvät kirjston kahvilassa pitämässä palaveria

 6. Hei!
  Apua, Jokiniemen liitäntäparkkipaikan lähellä olevaan metsikköön on ilmestynyt telttamajoitusta. Viime syksynä Vantaan kaupunki siivoutti valtavat määrät vaatteita ja muuta roskaa telttailijoiden jäljiltä. Jopa puita oli kaadettu että pääsivät kauhakuormurilla tarpeeksi lähelle tunkioita.

Comments are closed.