Koti Uutisia Blogaaja syyttää Aftonbladetin toimittajaa raiskauksesta

Blogaaja syyttää Aftonbladetin toimittajaa raiskauksesta

3

Tunnettu Ruotsalainen feministi ja blogaaja Cissi Wallin syyttää Aftonbladetin toimittajaa Fredrik Virtasta raiskauksesta, joka tapahtui 11 vuotta sitten. Wallin sanoo tehneensä asiasta rikosilmoituksen vuonna 2011, mutta hän nosti asian julkisuuteen vasta nyt, kun mediassa on käsitelty näkyvästi juutalaisen elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin raiskaussyytöksiä.

Sekä Wallinilla että Virtasella on molemmilla pitkä historia ruotsalaisvihan levittämisessä. Virtanen on esimerkiksi kirjoittanut kaikkien valkoisten olevan rasisteja ja että jokainen julkisuuden henkilö, joka ei tuomitse nationalismia, on ylimielinen bimbo.

Tunnettu feministi Wallin kirjoittaa blogia Metro-lehteen, jossa hän levittää miesvihaa. Viimeisimpänä tuotoksenaan hän pyrkii tekemään huumoria kansallismielisistä, joiden elämä on hänen mukaansa hankalaa siksi, etteivät kansallismieliset voi esimerkiksi käydä syömässä missään, koska kaikki ravintolat ovat ulkomaalaisten pyörittämiä. Hänestä kansallismieliset eivät voi myöskään osallistua vanhempainiltoihin, koska siellä saattaa olla ulkomaalaisia vanhempia.

 

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. “Kyllä vakka kantensa valitsee.” Kuin “Perse ja paita”. Vai, että se “tavallinen” Virtanen. Kun on ns. feministeistä kysymys, niin perin harvaa heistä on raiskattu. Muissa kuin kuivissa kuvitelmissaan.
    Voiko nainen enää tyhmemmästi elämäänsä käyttää ja sitä tuhlata kuin olemalla feministil Jos Cissi Wallin olisi syntynyt Etelä-Amerikassa. Hän olisi paljon onnellisempi ja miesten palvoma. Siitähän feminismissä on pohjinmiltaan kyse. Sen asian kiistäminen, mikä tätä maailmaa pyörittää rahan ohella. Mitä hänestä jää jäjelle. Ei tasan yhtään mitään, puhumattakaan vihantäyteisestä elämästä vailla ainuttakaan sellaista iloa, jota Wallin voisi puhtain rinnoin tuntea sen olevan luonnollinen ja täysin hyväksyttävä hyvyyteen perustuva ilman väkivaltafantasioita ja sadismista saatavaa sairasta iloa, jota kokonainen muu maailma ei voi sellaiseski ymmärtää.
    Mitä tulee tähän Virtaseen. Hän on Virtanen vailla toivoa, koska hänen on oltava se mikä on koskaan kynemättä tekemään elämässään jotain suurta ja puhdashenkistä kuin vihaamaan rotuaan ja itseään, joka loppujenlopuksi nosti hänet sille kelvottomalle paikalle järsimään sitä oksaa, jolla hän itse istuu.

Comments are closed.