Koti Uutisia Ulkomaat Birminghamissa perustettiin 400 ihmisen katupartio

Birminghamissa perustettiin 400 ihmisen katupartio

2

Epäluottamus poliisiin on nostattanut Birminghamissa Britanniassa suuren katupartioliikkeen. Metro-lehden mukaan jopa 400 ihmistä osallistuu paikalliseen katupartioliikkeeseen, joka syntyi reaktiona maahanmuuttajarikollisuuteen ja poliisin kyvyttömyyteen toimia ongelman edessä.

We Stand Determined -niminen ryhmä muodostui paikallisten asukkaiden aloitteesta Facebookissa.

– Haluamme muuttaa asuinalueitamme ja auttaa, ketä tahansa ja missä tahansa. Rikollisuus on karannut käsistä, yksi ryhmän perustajista sanoo.

– Olisi mukavaa toimia poliisin apuna, mutta haluamme itse tehdä päätöksen siitä, missä apua todella tarvitaan, emmekä halua vain olla siellä, missä poliisi käskee meidän olla, jäsen kertoo.

Lähde: Metro

2 KOMMENTIT

  1. Tuo video… siinä jengi ajaa vaan ohi kun avutonta hakataan macheteilla. Perkele että pistää vihaksi. Puuttukaa joka ikinen jos havaitsette jotain tällaista vääryyttä, itse olen puuttunut tilanteisiin ja asettunut useampaan otteeseen isoa muukalaislaumaa vastaan yksin… Kansan puolesta aina, AINA. Eläköön voitto!

  2. Hyvä kun perustivat, Britannian poliisi on paljolti omaa kansaansa vastaan ja tässä vaiheessa jo hyödytön instituutio yhteiskuntarauhalle.

    Suomessa ei ehkä Helsinki-Turku-Tampere alueita lukuunottamatta ole vielä tuollaisista hyökkäyksistä vaaraa, mutta suosittelen silti kaikkia harrastamaan taistelulajeja ja käymään salilla mahdollisuuksien mukaan omaksi turvallisuudeksi.

Comments are closed.