Koti Uutisia Bild: 6,6 miljoonaa “pakolaista” odottaa pääsyään Eurooppaan

Bild: 6,6 miljoonaa “pakolaista” odottaa pääsyään Eurooppaan

5
(Kuvituskuva)

Saksalainen Bild-lehti väittää nähneensä Saksan hallituksen salaisen raportin, jonka mukaan jopa 6,6 miljoonaa “pakolaista” olisi Euroopan porteilla odottamassa pääsyään mantereelle. Miljoonien kokoinen ihmismassa odottelee pääsääntöisesti Israelin vieressä sijaitsevan Jordanian, Turkin sekä Pohjois-Afrikan alueella.

Raportin mukaan tammikuussa määrä oli vielä 5,9 miljoonaa, mutta muutamassa kuukaudessa on tullut 700 000 henkeä lisää. Lisäksi Balkanin alueella olisi 70 000 henkeä jumissa.

Saksan hallitus käytti viime vuonna 20 miljardia euroa rahaa “pakolaisiin”. Mahdollinen uusi vyöry tulee aiheuttamaan valtavia taloudellisia kuluja kaikille vastaanottaville maille.

 

Lähde: Magneettimedia

5 KOMMENTIT

  1. Lahti käyntiin jos muu ei auta. Pirulle on annettu pikkusormi nyt se on vienyt koko käden!
    Poliitikot koko EU sa ovat selkärangattomia vihta housuja. Saksan pankkeja tuettu tarpeeksi, Suomen talous ei kestä tätä velkaa joka on tehty tahallaan ja kansa on ajettu leipäjonoihin, nyt meinataan poistaa netkit, sitten alkaa kansaa kuolemaan ja syntyy kapina niinkuin ennen kansalaissotaa. Sitä poliitikot näköjään haluaa, siitä tulee suuri lahti, jos ei aleta tosi toimiin nyt on viime hetketkellä. Tätä mieltä on vanha eläkeläis mummu.

  2. Minkähän takia nuo Jordaniassa majaansa pitävät eivät mene Israeliin? Eikun ainiin…

  3. Rautaa rajalle. Kun 10 000 ensimmäistä ammutaan, vuoksi kääntyy ja he menevät kotiinsa hyvillä mielin. Sillä he elävät ja syövät, naivat, ryöstävät, raiskaavat…. kuten aikojen alusta saakka ovat tehneet. Mutta he tekevät sitä siellä missä he ovat syntyneet. Eivät täällä meidän keskuudessamme vapaassa sivistyneessä Euroopassa, joka ei tarvitse alkukantaista verensiirtoa vain siksi, että me olemme ITSE rakentaneet hyvinvointimme emmekä naineet, syöneet, paskantaneet, rystäneet, raiskanneet, murhanneet… etc. …. etc koko aikaa vaan keskittyneet korkeimpiin ihmisyyden arvoihin ja hyveisiin. Jos haluamme nähdä itsestämme alempia olentoja. Me menemme Korkeasaareen katsomaan apinatalon asukkaita, kuinka punaperse paviaani päivälevoltaan noustuaan ottaa ensitöikseen lähimmän naaraan meidän kaikkin silmiemme edessä. Aikamme sitä vaivauteina katsottuamme menemme muualle, jossa voi katsella maailman ja Suomen todellista luonnon kauneutta ja korkeata kulttuuria.

    • Meidän hallituksia ei ole myöskään ulkovallat tahallaan kaataneet. Meitä ei ole koskaan pommitettu koska emme anna öljyä tarpeeksi halvalla eikä asetettu sen takia taloussaartoon. Meitä ei ole syytetty terroristeiksi sen vuoksi ettemme tee niinkuin joku suurvalta haluaa, eikä meidän luonnonvarojamme ole riistetty viimeiset 200 vuotta. Valtiomme sisälle ei ole myöskään rahoitettu ja aseistettu kapinallisia ryhmiä ja aiheutettu tietosesti ulkoakäsin sisäisiä levottomuuksia.

      juha.:n lapset taitavat saada alkunsa pyhästä hengestä kun ei kerran naiminen maistu 😛

Comments are closed.