Koti Uutisia Berliinin terroristin surmanneet poliisit olivatkin “uusnatseja”

Berliinin terroristin surmanneet poliisit olivatkin “uusnatseja”

7

Kaksi italialaista poliisia nousi kansainväliseen maineeseen joulukuussa ammuttuaan Berliinin tuhoisan rekkaiskun tekijän Milanossa. Nyt terroristin surmanneilta sankaripoliiseilta evätään kunniamitalit heidän poliittisten mielipiteidensä vuoksi.

Kun Berliinissä terrori-iskun tehnyt Anis Amri ammuttiin Italiassa, suurin osa eurooppalaisista ihmetteli, kuinka noin tuhoisan iskun tehnyt maahanmuuttaja voi seilailla ympäri Eurooppa jäämättä kiinni. Tarinan sankareiksi nousi kaksi italialaista poliisia, jotka päätyivät ampumaan terroristin kuoliaaksi rutiinitarkastuksen yhteydessä alkaneessa tulitaistelussa.

Kun poliisit olivat kysyneet mieheltä henkilöpapereita, tämä huusi “Allahu Akbar” ja veti repustaan esille pistoolin ampuen toista poliisia olkapäähän. Tämän jälkeen partion toinen poliisi, 29-vuotias poliisikokelas Luca Scatà, ampui Amrin kuoliaaksi. Jopa valtamedia kutsui poliiseja sankareiksi, ja Italian ohella myös Saksassa ehdotettiin miesten palkitsemista kunniamitaleilla.

Nyt Saksa vetäytyy hankkeestaan palkita italialaispoliisit kunniamitaleilla, sillä on paljastunut, että sankaripoliisit edustavatkin “vääriä poliittisia mielipiteitä”. Miesten Facebook-sivuilla on viestejä, joissa he tuovat esiin kansallismielisyyttään. Bild-lehden mukaan miehet ovat kirjoitelleet rasistisia viestejä sekä ylistäneet julkisesti muun muassa Adolf Hitleriä ja Benito Mussolinia.

“Saksan liittovaltion päätös olla myöntämättä minkäänlaista palkintoa näille kahdelle poliisille on ehdottomasti oikein, kun otetaan huomioon heidän avoimet uusfasistisympatiansa, kristillisdemokraattien Stephan Mayer kommentoi.

Lähde: Daily Stormer

7 KOMMENTIT

 1. Voiko syöpäisempää ihmispopulaatiota olla kuin kristillisdemokraatit.

 2. Kas kummaa??? Ja samaan aikaan Eurooppaan päästetään miljoonia ISIS-ääriterroristeja ja äärivasemmistolaiset anarkisti -terroristit melskaavat (lievästi ilmaistuna) jokaisessa Euroopan maassa globalistien likaisentyöntekijöinä. Puhumattakaan, että maiden hallitukset miehittävät omaa kansaansa, kuten ent. kommunistimaissa oli tapana, kuuntelematta äänestäjien todellisia mielipiteitä ja protesteja väärästä politiikasta, jota nämä kansanpetturit harjoittavat yhdessä (EU) ja erikseen.
  Nämä saksalaiset “demokratian” kauneimmat kukkaset, eivät ymmärrä sitä, ninenomaan italialaisten poliisien poliittinen tausta oli se primusmotor, joka esti kymmenien ellei satojen viattomien Angela Merkkelin ja jurri -junckkerin lahtipenkistä estäen tämänkin “vaarattoman” muslimin “kirkonmenot”. Mitä tuostakaan tapauksesta olisi tullut, jos poliisit olivat kulttuurimarxistisesti pähkäilleet keskenään, että “kumpia” ollaan tänäpäivänä? Tyttöjä vai poikia?
  Kova on “kansandemokratioden” pelko kun noiden kahden henkilön nimen mainitseminenkin saa heidät pelon valtaan kuin kanat kanalassa, kun kuulevat ketusta puhuttavan. No, tarvittinhan WWII savottaan puoli maailmaa tappelemaan Saksaa vastaan ja kokonaista 5- vuotta. Liittoutuneet kehuskelivat “ropellikoneillaan” kun Saksan ilmavoimat lentelivät suihkuhävittäjillä ja ampuivat V1 ja V2 raketteja atsmosfääriin. Siinä sodan loputtua Liittoutuneiden sateentekijä raapivat päätään ja katsoivat kuin “hevonen uutta konttia” Saksan insinööritaidon tuotteita. Ilman Werner Von Braunia ei Yhdysvallat olisi ikinä voittanut Neuvostoliittoa avaruuskilvassa siitä kumpi suurvalta ehtti ennen kuuhun.

  • Muuten olen samaa mieltä, mutta yhden korjauksen esitän!
   Tässä on se hauska tosiasia, että USA ei voittanut NL:a avaruuskilvassa milloinkaan eikä käynyt Kuussa. Älä usko amerikkalaisten (l. juutalaisten) tarinoita – usko vain fyysisiin todisteisiin. Niitä kun ei ole. Tarina on yhtä ontto kuin Holoco$t tai “911”. Tutki asia! Ja jos tarkistat kaikki väitteet fysiikan näkökulmasta pian sinulle avautuu ikävä totuus – että goyimien tyhmyys, hyväuskoisuus ja tietämättömyys on rajaton.

   Esim. väitetään että Gemini-VII oli avaruudessa 14 vuorokautta. Tilaa on siinä kuin henkilöauton etupenkillä:
   https://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/gemini/gemini3/hires/s65-13244.jpg
   🙂
   http://logistic.clan.su/_ph/5/107769781.jpg?1447428679
   Avaruuspuvun riisuminen tässä tilassa on mahdottomuus: https://rutube.ru/video/c5bdddff5e737089a1f2b12602026a45/?ref=logo
   Legendan mukaan ulostettiin vaippaan. 14 vuorokautta. Ja paska kuivui avaruuspuvun ilmaan(!)
   “Fecal Containment Subsystem The FCS (fig. 2-23) consists of a pair of elasticized underwear shorts with an absorbent liner material added in the buttocks area and with an opening for the genitals in the front. Foam rubber is placed around the leg opening, under the scrotal area, and at the spinal furrow. This system is worn under the CWG or LCG to permit emergency defecation during the periods when the PGA is pressurized. The FCS collects and prevents the escape of fecal matter into the pressure garment. The moisture contained in the fecal matter is absorbed by the FCS liner and is evaporated from the liner into the suit atmosphere where it is expelled through the PGA ventilation system. The system has a capacity of approximately 1000 cc of solids.”

   K: Mitä tapahtuisi ihmisen iholle, jos hän joutuisi ulostamaan vaippaan 14 vrk? V: Se olisi syövytty luihin asti.

   Minulta meni satoja tunteja näiden US-huijareiden “avaruusohjelman” tutkimiseen – hattu on kyllä nostettava heidän uskomattomalle röyhkeydelle ja CHUTZPAH:lle!

   • Leo Leo Leo…. Eikö me olla tämä jo aikasemminkin täällä väitelty, ihminen ON käynyt kuussa. En jaksa uudestaan kumota jokaista väitettäsi, mutta jos juha. olet kiinnostunut, niin jostain tuolta artikkelien syövereistä se löytyy. Hieman jäi kesken, mutta tuli työmatka päälle ja työkoneella on sen verran natsimainen (heh) valvonta että vastarinnan sivulla ei voinut käydä. Kansainväliset avaruusjärjestöt ovat tarkkoja salaisuuksistaan ja sitä mitä työntekijät surffailevat työkoneillaan.

    Mutta sen verran toki teen nyt että kumoan nyt joitain väittämiäsi. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8c/Gemini-7.jpg tuosta näet kuvan Gemini VII sukkulasta hieman eri kulmasta, ja kuten näet niin siellä on jonkin verran tilaa. Ei todellakaan ylimääräistä, mutta sen verran että pienellä äherryksellä painottomassa tilassa kyllä saa kuoriuduttua ulos tästä puvusta. https://en.wikipedia.org/wiki/Gemini_space_suit#/media/File:Gemini_suit.jpg
    Jokainen voi testa sitä vetämällä pilkkihaalarin päälle ja menemällä lähimmän volvon etupenkile (suunnilleen sama tila), ja sitten askarrella. Voi mennä useampi minuutti, mutta onnistuu terveeltä hyväkuntoiselta mieheltä.

    Tuo lainauksesi kuvaa tuota Gemini-puvun hätäjärjestelmää, toki tulkintasi on hieman virheellinen. Paska ei kuivunut ilmaan, vaan siinä oleva kosteus haihdutettiin puvun ilmastointijärjestelmään (tuo kannettava laite tässä kuvassa https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/35/Lovell_pre-launch_gemini_7.jpg) josta se poistettiin venttiilien kautta. Totta, sitä ei oltu tarkoitettu 14 päivän jatkuvaan käyttöön.

    Puvut kuitenkin otettiin pois pältä parin päivän jälkeen, joka on ihan helppo aika pidättää, varsinkin kun on kuukausia ja koko lennon ajan erikoisruokavaliolla jonka seurauksen eritteiden ja ulosteen tuotto on minimaalista. Paskapaperit muuten säilöttiin penkkien takana, olivat sitäkin erikseen harjoitelleet. Ja älä Leo suotta vaivaudu taas laittamaan linkkikollasiasi, you’re not worth my time.

 3. Nämä miehet pystyivät toimimaan tehokkaasti, koska omaavat terveen kansallismielisen itsesuojeluvaiston. Muukalaisterroristin uhatessa he eivät empineet. Joku mokufobba olisi jäänyt toiseksi ja haukannut hiekkaa.

 4. Kuvaavaa, että ainoat esimerkilliset poliisit tänä päivänä paljastuukin meikäläisiksi. 😉

Comments are closed.