Koti Uutisia Ulkomaat Berliinin poliisikokelailla on ongelmia saksan kielen kanssa

Berliinin poliisikokelailla on ongelmia saksan kielen kanssa

8

Berliinin poliisi taistelee uuden ongelman kanssa; heidän poliisikokelaansa eivät taida maan kieltä. Ongelma on jo saanut aikaan suurta kritiikkiä kansalaisilta, sillä heillä on vaikeuksia asioida viranomaisten kanssa. Syy ongelmaan on se, että yhä useampi kokelaista on maahanmuuttaja.

Poliisikoulun uusi johtaja Tanja Knapp sanoo olevansa asiaan erittäin pettynyt, sillä suurella osalla on vaikeuksia tuottaa mitään kirjallisesti. Tämä on hänen mielestään erityisen ongelmallista, sillä jokaisesta tehtävästä poliisina heidän tulee kirjata raportti.

Poliisikoulun 2 500 kadetista noin 40 prosentilla on ulkomaantausta.

Lähde: RT

8 KOMMENTIT

  1. Siinä vaiheessa kun sandaaliläpsyttäjät alkavat edustaa valtion väkivaltakoneistoa, on homma edennyt liian pitkälle. Ihan kaikilla kuviteltavissa olevilla mittareilla.

    Tuolla poliisikoulussa jo 40% läpsyjä. Huh.

  2. Saksa on niin miehitetty maa että en tiedä onko edes mahdollista nousta noin syvästä suosta.

    • Ei ole mahdollista enää. Eunukki-HIVassareita, hiekka-apinoita ja paviaaneja koko vitun maa täynnä. En ole menossa enää käymään.

  3. Saksa on mennyttä. Läpsypoliisi ajattelee kuin läpsy eli on vihamielinen saksalaisia kohtaan. Onneksi vanhat kansallissosialistit eivät ole näkemässä maansa tuhoa.

Comments are closed.