Koti Uutisia Berliinin Facebook-sensuurikeskuksen entinen työntekijä kertoo työstään

Berliinin Facebook-sensuurikeskuksen entinen työntekijä kertoo työstään

4

Kuten kaikki sosiaalista mediaa käyttävät kansallismieliset varmasti jo tietävätkin, käyvät sosiaalisen median jätit jatkuvasti taistelua sensuroidakseen kansallismielistä sanomaa palveluistaan.

Berliinissä sijaitsee Facebookille työtä tekevä firma, jonka ainoana tehtävänä on sensuroida käyttäjien päivityksiä. Yksi firman entinen työntekijä on antanut haastattelun ajastaan firmassa. Nainen kertoo työkavereistaan, joita motivoi poliittinen intohimo sensuurivimmassaan sekä firman säännöistä ja käytännöistä sensuurin suhteen. Hän kertoo myös työhaastattelusta, jossa keskityttiin hänen poliittisiin näkemyksiinsä.

Naisen mukaan heitä ohjeistettiin poistamaan erityisesti maahanmuuttajien tekemien rikosten uutislinkit, vaikka uutiset olisivat tosia. Lisäksi heitä kehotettiin antamaan päivitysten tekijöille bannia, antamaan “haamubanneja” sekä poistamaan liian sitkeitä käyttäjiä. Nainen myös kertoo pomojensa julistaneen, että suoritettu sensuuri on oikein, sillä se vaikeuttaa AfD-puolueen valtaannousua, joka taas johtaisi “uuteen Kolmanteen valtakuntaan”.

Voit katsoa haastattelun alta. Oikeassa alakulmassa olevasta CC-napista saa videolle suomenkieliset tekstitykset.

4 KOMMENTIT

  1. Miksei tämä nainen nauhoittanut/ottanut talteen tietoa ja ollut Saksan “Snowden”? Hän olisi voinut tuhota tehokkaasti kokonaiset organisaation toimittaessaan dataa lehdistölle. Varsinkin Itävallan ehdistölle. Saksan lehdistö on yhä edelleen alennustilassa maan miehityksen vuoksi.

  2. Olin muutaman vuoden pois Facebookista. Aiemmin siellä sai julkaista vaikka Horst Wessel-Videoita eikä banneista tietoakaan. Loppukesästä menin uudelleen Facebookiin. Tahti on nyt toinen. Olen viidettä kertraa bannissa, tällä kertaa 30 pv. Loppuu kuunvaihteessa. Syy banniin oli mukamas se, että kirjoitin “Neekeri neekeri neekeri” ja perään ruskea hymyilevä kakkapokälehymiö. Tiedän todellisen syyn banniin: julkaisin YouTube-videon Saksan kansallishymnistä ” Deutschland Deutschland iber alles” Videolla on laulun taustalla videoita kansallissosialistisesta Saksasta, mm. Hitler puhuu, sotilaat marssivat, Saksan luontoa, teollisuutta, tervettä perhe-elämää Kolmannessa valtakunnassa yms. Olen testannut sananvapauden rajoja Facebookissa ja tullut siihen tulokseen, että Merkelin kopla korruptoituneiden juutalaisgagstereiden kanssa todellakin sensuroi käyttäjien julkaisuja! Em. esimerkki ei ole ainoa…

    MV:n palstoilla lupasin leikkimielisesti tarjota kaljat sille, joka hakkeroi tms. muuten tuhoaa Facebookin tuhannenpillunpäreenpaskaksi. Toivon todella Talmudmedian tuhoa. Huom! Kaljatarjous on voimassa täälläkin…;)

Comments are closed.