Koti Uutisia Bensa-aseman maalaus saa juutalaiset raivon valtaan

Bensa-aseman maalaus saa juutalaiset raivon valtaan

6

Clevelandin kaupungissa Yhdysvalloissa sijaitsevalle Biggien bensa-asemalle on tehty karikatyyrimaalaus, joka on saanut juutalaisten etujärjestöt sekoamaan ja TV-kanavat sensuroimaan maalausta. Teos esittää juutalaista rituaalia nimeltä metzitzah b’peh, jossa rabbi imee ympärileikatun juutalaisvauvan penistä. Maalaukseen on yhdistetty teksti “Talmudilaiset papit sallivat seksin alaikäisten kanssa”. Edellä mainittu rituaali tartutti kolme lasta herpekseen New Yorkissa vuonna 2005, ja yksi lapsi kuoli myöhemmin infektioon.

Clevelandin pormestari kommentoi, ettei ole sallittua näyttää, kuinka juutalaiset häpäisevät lapsiaan. Pormestari kartoittaa nyt mahdollisuutta ryhtyä oikeudellisiin toimenpiteisiin maalauksen poistamiseksi. Bensa-aseman palestiinalainen omistaja Brahim Ayad on kuitenkin kieltäytynyt poistamasta maalausta. Hän sanoi hänellä olevan oikeus laittaa tällaisia maalauksia esille, koska tämän isä “maksoi juutalaisille verellään” toisen maailmansodan aikana.

Ayad on aiemminkin ollut suurennuslasin alla vuonna 2009 näyttäessään bensa-asemallaan teoksen “Palestinian Holocaust”, jossa hän kritisoi juutalaisia syyttömien palestiinalaissiviilien tappamisesta. Useita muita tällaisia maalauksia on esillä kyseisellä bensa-asemalla ja muilla Ayadin omistamilla kiinteistöillä.

Toinen bensa-aseman maalaus.
Toinen bensa-aseman maalaus.

Asianajaja kommentoi Cleveland Jewish Newsille, että on kyettävä hyväksymään kuohuttaviakin asioita, koska toisella puolella vaihtoehtona on poliisivaltio, ja että kiinteistöjen omistajalla on oikeus päättää, miltä kiinteistöt näyttävät. Asianajaja lisäsi kuitenkin, että maalausten hankkijaa olisi kiellettävä enää tilaamasta samankaltaisia teoksia. Myös ADL tunnustaa omistajan oikeuden päättää kiinteistöjensä ulkonäöstä, mutta järjestö on silti hakenut tukea ihmisiltä ja muilta organisaatioilta näyttääkseen, että “viha ei ole tervetullut Clevelandiin”.

Videokuvaa bensa-asemalta:

 

 

Lähde: Nordfront.se

6 KOMMENTIT

  1. Tällaiset maalaukset ovat juuri oikeanlaista toimintaa. Voimia palestiinalaisille, juutalaista terroria vastaan.

  2. Palestiinalaiset tulevat varmasti olemaan tärkeitä liittolaisia kaikille sionisteja vastustaville. Vielä me lyömme tuon sairaan ideologian yhdessä.

Comments are closed.