Koti Uutisia Ulkomaat Belgiassa mies hakattiin rajusti juomisesta ramadanin aikana

Belgiassa mies hakattiin rajusti juomisesta ramadanin aikana

3

Belgialaismies pahoinpideltiin lähes kuoliaaksi sen vuoksi, että tämä joi alkoholia muslimien ramadan-paaston aikana. Pahoinpitely tapahtui Brysselissä jo toukokuussa, mutta poliisi on nyt alkanut pyytää yleisöltä tietoa aiheesta.

Belgian median mukaan mies oli koomassa pitkään ja kärsii edelleen vammoista. Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä.

Lähde: Voice Of Europe

3 KOMMENTIT

 1. Tämän täytyy olla belgialaistunut muslimi. Kyllähän kristityt saavat juoda alkoholia koska tahansa. Vaikka elimistö ei välttämättä tarvitse sitä toimiakseen. Toisaalta, flunssan alkuvaiheessa sillä on todella parantava vaikutus.

  • Kyllä muuten muslimit juovat alkoholia vaikka koraani sen kieltää,tuli huomattua jo koulussa. Vähän sama juttu huumeiden kanssa niillä. Ollaan muka niin islamin oppien mukaan ja kunnon muslimeita kun perjantaina mennään moskeijaan mutta muuten vedetään lärvejä ja tehdään mitä halutaan. Samallalailla perus evlut suomalainen on “kristitty” kuin joku musumamu on muslimi. Pelkkä nimike, harva on oikea uskonmies.

  • Ei kristittyjenkään tulisi Raamatun mukaan juoda alkoholia. Viinillä ei aina tarkoiteta Raamatussa alkoholillista juomaa, vaan joskus sillä viitataan rypäleistä/hedelmistä tehtävään mehuun, ja kontekstista sitten selviää minkälaisesta viinistä on kyse.

   “Deceived by Alcohol” (preached in Guyana)
   https://www.youtube.com/watch?v=e21gmO1Lth4

Comments are closed.