Koti Uutisia Sionismi Belgialaiset sionistipoliitikot raivoissaan saksalaisista sotaeläkkeistä

Belgialaiset sionistipoliitikot raivoissaan saksalaisista sotaeläkkeistä

8

75 vuotta Toisen maailmansodan jälkeen poliittinen keskustelu saksalaisista sotaeläkkeistä belgialaisille käy kuumana; ryhmä belgialaisia parlamentaarikkoja Front Démocratique des Francophones (FDF) sekä Parti Socialiste (PS)-puolueista on nimittäin reagoinut tietoihin, joiden mukaan Saksan puolella sotineet belgialaiset vastaanottavat edelleen eläkerahoja naapurimaasta.

Aiemmin viikolla Belgian parlamentin ulkomaan asioiden osasto äänesti vaatimusten asettamisesta Angela Merkelin hallitukselle siitä, että Saksa lopettaisi maksut välittömästi. He haluavat myös Saksan nimeävän vastaanottajat, joiden tietoja Saksan henkilötietolain tulisi nimenomaan suojata.

Saksan sosiaali- ja työministeriön mukaan kyse on 18 henkilöstä(ei 30:stä kuten Belgian parlamentti väittää). Näistä henkilöistä muutamat saattavat olla Saksan kansalaisia. 

– Nämä eläkkeet ovat kompensaatio niille henkilöille, jotka ovat haavoittuneet sotaoperaatioiden yhteydessä – ei siksi, että nämä eläkkeen saajat ovat kuuluneet Wehrmachtiin tai Waffen-SS:ään, sanoi Saksan ministeriön puhemies. 

Puhemies väittää edelleen, että yhtäkään näistä eläkkeensaajista ei olla tuomittu rikoksista ihmisyyttä vastaan tai mistään vastaavista rikoksista, jotka kyseenalaistaisivat henkilöiden oikeuden eläkkeisiinsä. Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Saksan riveissä sotineiden eläkkeistä riidellään; valtiollinen belgialaisradiokanava RTBF raportoi vastaavia eläkemaksuja suoritettavan Saksasta henkilöille Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Ruotsissa, Hollannissa ja Sveitsissä. 

Omaa kansaansa vihaava vasemmistolaisen saksalaisen Die Linke-puolueen poliitikko Ulla Jelpke on raivoissaan eläkemaksuista ja kommentoi seuraavaa:

– On tuomittavaa, että natsien kanssa yhteistyötä tehneet saavat eläkemaksuja vielä tällä vuosituhannellakin.

On huomionarvoista, että nämä pienet eläkkeet tuomitaan näin kovaäänisesti samaan aikaan kun Saksa on pakotettu maksamaan miljardien suuruisia summia niin kutsutuille ”holokaustiselviytyjille”. Laskujen mukaan kyse on 450-1300 euron eläkkeistä kuukaudessa. Näin pienet eläkkeet saavat nämä urheat ihmiset, jotka vannoivat uskollisuutta johtajilleen ja taistelivat kansojensa tulevaisuuden puolesta.

Lähteet: Nordfront, The Guardian

8 KOMMENTIT

 1. Aikoinaan pohjoisafrikassa herätti hieman pahaa verta se, että saksalaisten palveluksessa olleille saksan valtio maksoi huomattavasti parempaa veteraanieläkettä kuin ranskan vastaava. Saakohan muuten panttipataljoonan jäljellä olevat miehet saksasta lisäeläkettä?

 2. https://www.youtube.com/watch?v=L-LSS0oHzyQ

  BlokkiUutiset 25.2.2019 I Keltaliivit I Venezuela I Bitcoin Lightning Network

  Mikähän vitun idiootti tämä pelle on?? Q anon ja trump 🙂 🙂

  Mites ne juutalaiset!! Eli tämä on täysi pelle!! Kukahan tälle idiootille maksaa!! Vai onko vain todella idiootti ihminen!!

 3. Kylläpä kommareita ja sionisteja harmittaa, kun ei tullut kaikkia murhatuksi heti tuoreeltaan sodan jälkeen. Mutta onpa röyhkeä ja saatanallinen elämöinti kyseessä. Paljastavat kyllä itsensä totaalisesti. Mikään ei ole muuttunut, vaan päinvastoin.

 4. No nyt se korkea aika vittuilla kaikille tappion kärsineen veteraaneille, kun on vielä muutama elossa. Kun heistä aika jättää, keidenkä kimppuun sitten käyvät ne, jotka haluavat huomion pois omista kähminnöistään?

 5. Sionistit voivat uhriutua ja itkeä lämmintä itkua. Totuus kuitenkin on että Elnglanti aloitti toisen maailmansodan. Ja sitä ennen oli eurooppa jaettu uusiksi akselivaltojen toimesta. KOnkurssikypsät maat olivat kateellisia Saksalle koska se oli vaurastunut niin nopeasti ja uhmasi Rothchieldien pankkimafiaa.

  No, sotilaat jotka ovat taistelleet nationalistisen elämäntavan puolesta, ansaitsevat korvauksensa. Siihen on nykyisillä pulleilla sionistipopulisteilla hyvin vähän sanottavaa. Ja vielä vähemmän vaadittavaa.

  • Pieni korjaus:

   Eurooppa oli pilkottu ja jaettu uusiksi WW1 loputtua ympärysvaltojen toimesta…

   • Ja ensimäisenkin maailmansodan aloitti venäjä, ranska & britannia. Eli sama kopla joka oli toisenkin syttymisen takana.
    Afrikka jaettiin 1885 siirtomaihin, mutta se ei tyydyttänyt ahneimpia, 1.mm:n jälkeen jaettiin niin eurooppa kuin afrikka uusiksi juuri em. koplan ja “kansainliiton” toimesta (saksa menetti kaikki alusmaansa kansainliiton manddaatin alle).

 6. Nuokin rahat tietenkin pitäisi antaa juutalaisille reikätaskuille ja paikkahousuille.

Comments are closed.