Koti Uutisia Ulkomaat Belgialainen huippupoliitikko varoittaa eurooppalaisesta sisällissodasta

Belgialainen huippupoliitikko varoittaa eurooppalaisesta sisällissodasta

10

Eräs Belgian tunnetuimmista poliitikoista, kansallismielistä Vlaams Belang -puoluetta edustava Filip Dewinter haluaa varoittaa Eurooppaa tulevasta sisällissodasta. Dewinterin varoitus perustuu Euroopan entistä suurempiin etnisiin jännitteisiin, jotka pulpahtivat pinnalle Ranskan voitettua jalkapallon MM-kisat. Silloin maassa koettiin suuria ja tuhoisia mellakoita.

– Uskon, että jännitteet tulevat jatkossa lisääntymään. Näemme nyt yhteiskuntamme pohjalla kytevän etnisen puolen, jossa henkilöt syyllistyvät mellakointiin, väkivaltaan ja ilkivaltaan, koska heitä ei ole kasvatettu kunnolla, kertoo Dewinter ja jatkaa:

– Me elämme juuri nyt esivallankumouksellisessa tilassa, jossa ihmiset pudottautuvat yhteiskunnasta ja siirtyvät jengeihin, joiden toiminta perustuu radikaaliin islamiin. – – Näiden urbaanien “sissiryhmien” lynkkaaminen, väkivalta ja tuhotyöt ovat uhka meille. Tämän tyyppinen väkivalta voi johtaa sisällissotaan, jos nykyhallinto menettää kontrollin tilanteesta. Sellainen tila on lähempänä kuin osaamme arvatakaan. Tilanne voi karata käsistä hyvinkin nopeasti ja suuret kaupungit muuttuvat taistelutantereiksi.

Dewinter painottaa myös sitä, että Ranskassa tapahtuneet mellakat ovat mellakoitsijoiden osoitus siitä, että he eivät kunnioita maan hallinnon auktoriteettia, ja samalla se on isku valkoista kulttuuria vastaan.

Lähde: Nordfront

10 KOMMENTIT

  • Infosota on ollut käynnissä jo piiiitkään. Suomessakin nämä saastapallerot ovat pelkäksi riesaksi, kuten jokainen ajattelemaan kykenevä olento pystyy tajuamaan. Pelkkä näiden muukalaisten — apinoiden & hiekkaneekereiden — läsnäolo tai edes pelkkä tieto siitä pilaa ilmapiirin ja saa valkoisen suomalaisen ärsyyntymään. Itse onneksi asun maaseudulla, mutta kaupassa käydessä joutuu väkisinkin jo törmäämään näihin ruskeisiin ja mustiin loisiin.

   Mustalaisilla on sama vaikutus: pelkkä niiden läsnäolo saa suomalaisen heti varautumaan ja tuohtumaan. Tietääpä mihin verorahat menevät! Muukalaiset eivät kunnioita mitään lakejamme ja saavat kaikenlisäksi totaalisesti eri käsittelyä viranomaisilta ja virastoiltamme. Näin nämä paskat vain vahvistavat asemaansa, uhoansa ja käsitystään siitä että heitä tullaan aina jatkossakin kohtelemaan valtaväestön yli; silkkihansikkain. Seuraava porsittu paskasukupolvi vain “parantaa” käytöstään ja otetta yhteiskunnastamme, jossa heille valmis pöytä on katettu työtätekevän suomalaisen selkänahasta!

   Perkele, että vituttaa. Tiadanpa lähteä metsään! ¦)

 1. Kannattaa muistaa että eivät nuo sodat itsestään syty, vaan taustalla häärää koukkunokat tiedustelupalveluineen, jotka lopulta aina käynnistävät ja ohjaavat konfliktit. Näin kävi mm. Syyriassa v. 2011 kun maahan ensin solutettiin vuosien varrella tuhansia terroja sekä tiedustelumiehiä nukkuviksi soluiksi ja kimppaan otettiin lisäksi paikalliset “anarkot”.

 2. Ei siihen mustien mellakointiin vaikuta mikään kasvatus vaan se on niiden rodullinen erityispiirteensä riehua kun raivohullut apinat siinä vaiheessa kun siihen vaan pienikin syy löytyy ja veljeskuntaa alkaa olla kaupungit pullollaan. Ranska on jo peruuttamattomasti tiellä kohti uutta Etelä-Afrikkaa eikä tuossa maassa valkoset miehet voi kuin taistella enää asein vastaan. Sama tie on alkamassa Benelux-mailla ja Britannialla parinkymmnen vuoden aikana.

  • Ruskea ja musta saasta ei kykene ajatteluun kuten valkoinen eurooppalainen pystyy. Turhaa yrittää edes katsoa näitä loisia samoilla laseilla kuin meitä. Ne ovat lähtökohtaisesti meille vain ja ainoastaan muukalaisia, tunkeutujia ja loisia. Tauti, joka tulee poistaa kokonaan ja lopullisesti Euroopasta. Ennen ei voi tervehtyminen alkaa. Itse en pidä näitä lieteläjiä edes ihmisinä, joten niiltä ei voi mitään järkeen tai loogisuuteen nojaavaa odottaa — eikä pidäkään. Ne riehuvat, sillä aivoton riehunta ja ali-inhimillinen molotus ovat niiden luonto. Mihinkään muuhun niistä ei ole kuin riehumiseen ja ali-inhimilliseen molotukseen.

 3. Poliitikon kannalta parasta on ajaa kansalaiset toinen toistaan vastaan niin että kaikki erilliset ryhmittymät hakevat valtiolta turvaa. Ja valtiohan on aina valmis auttamaan. Kohtuullista korvausta vastaan tietenkin. Ja kansa hurraa uusille suojeluveroille.

  Poliitikon kannalta pahinta on, että kansa kääntyy hallitsevaa valtaeliittiä vastaan. Valtaeliitti tietää sen. Se tietää, että pahin vihollinen on oma kansa.

 4. Vlaams Belang, entiseltä nimeltään Vlaams Blok, on aina ollut lähes inhorealistinen lausunnoissaan ja siitäpä ei valtaeliitti pidä. Kyseinen porukka on ehdottomasti uskottavin poliittinen puolue Belgiassa.

 5. Hallitukset ovat EU-munaustensa vuoksi sekä mama-merkelin aivopierujen vuoksi menettäneet kansansa luottamuksen ja saaneet tilalle sen halveksunnan. Mutta se on aivan niiden oma syy. Ne ovat päästäneet luvattomasti terroristeja euroopan maihin ja niiden avulla keränneet itselleen lisää valtaa ja mammonaa. Ja asioiden julkitultua ne nräkästyneesti hyökkäävät vapaan median kimppuun. Bravdamaisittain väärentäen historian.

  No, nyt ollaan tilanteessa jossa muu-kulttuurilliset ovat radikalisoituneet euroopassa. Ja mitä muuta siitä voi seurata kuin jälleen kerran sota. Eurooppalaiset eivät ole historiasta oppineet mitään huonoista (alkoholisoituneista) johtajista eivätkä invaasioista. Sama näytelmä toistuu jälleen kerran.

 6. Ai Ranskassa oli mellakoita kisojen jälkeen? Kas, kas. Enpä olisi uskonut. ¦) Ei tulisi mieleenkään enää matkusta Belgiaan, Ranskaan tai Hollantiin. Maita, joissa tuli reissattua ahkerasti aikoinaan.

 7. Belgialainen on aivan oikeassa. Ja tulee olemaan niitä, jotka eivät tule milloinkaan uskomaan moista tapahtuvaksi. Ei silloin kun se riehuu. Ei sen jälkeen kuin se on loppunut. Eikä vielä silloinkaan kun he lukevat siitä lukee Euroopan historiasta koulukirjoissa.

Comments are closed.