Koti Uutisia Rotu BBC ylistää rotujen sekoitusta uudella dokumentillaan

BBC ylistää rotujen sekoitusta uudella dokumentillaan

7
Kuvan henkilöt ei liity uutiseen

”Brittiläinen” uutistoimisto BBC on julkaissut dokumenttisarjan liittyen rotujen sekoitukseen. Sarjasta kertovassa tekstissä kerrotaan, kuinka upeaa ja uniikkia rotujen ja kulttuurien sekoitus on. BBC mukaan Iso-Britanniassa asuu tällä hetkellä noin 1,2 miljoonaa sekarotuista.

Dokumentin ensimmäinen jakso kertoo pojasta, jonka vanhemmat ovat Jamaikalta ja Keniasta. Jaksossa selviää positiivisia puolia, kun yhdistetään kaksi ”vähemmistöryhmää”.

Lähde: BBC

7 KOMMENTIT

  1. Kalergi suunnitelmat jyllään täysillä Uk:ssa. Paska maa ja paskemmaksi menee.

  2. Euroopan yleisradiot on kaapattu jo aikapäiviä sitten. Onneksi sain olla nuori aikana, jolloin yleisradio merkitsi Suomessakin laatua ja asiansaosaavia toimittajia (lue: Radiomafia).

  3. Niin, tämä hulluushan vielä kokeilematta. Yksinkertaiset ihmiset kuvittelvat, että maailmaan saadaan ikuinen rauha kun kaikki ovat samoja sekarotuisia ja vielä yksinkertaisempia kuin yksinkertaiset nyt. Ja HAH!!!

    Aina tulee löytymään sen verran nyanssi eroja, että tappelu saadaan aikaan. Tässä tulee ja tulisi käymään aivan samalla tavalla kuin kaikissa ihmisen saamissa älynväläyksissä muunkin luonnon osalta. Otetaanpa esimerkiksi Australia ja sinne “istutetut” kaniinit kaiketi metsästettäviksi tai alunperin lemmikeiksi. Kaikki kun tietävät kuinka nopeasti kanit lisääntyvät yhdistettynä se, ettei Australiassa ole yhtäkään sen luonnollista vihollista korkeintaan Dingot, mutta niillä ei ole mitään väliä tässä tapauksessa.
    Australiassa epätoivoisin ratkaisu on vetää eri provinssien välille ristikkoaita kanilaumojen vyöryn leviämisen estämiseksi. Kanit syövät kaiken vihreän maasta ja jopa kiipeävät puuhun syömään mitä ylettyvät, joka on lajille täysin vierasta käytöstä.

    Eli lopputuloksena oli ja on TÄYDELLINEN KATASTROFI!!!

Comments are closed.