Koti Uutisia Rikos Bangladeshissa poliisi ihmettelee epäiltyjen raiskaajien murhia

Bangladeshissa poliisi ihmettelee epäiltyjen raiskaajien murhia

6
Bangladeshilaisia poliiseja

Bangladeshin poliisi tutkii epäiltyjen raiskaajien murhasarjaa. Kolmessa viikossa kolme raiskauksesta epäiltyä henkilöä on löydetty kuolleena. Ruumiiden vierelle murhaaja on jättänyt viestin, jossa hän kutsuu itseään nimellä ”Herkules”, ja varoittaa mahdollisia tulevia seksuaalirikollisia.

Poliisin mukaan kaksi murhatuista olivat epäiltynä joukkoraiskauksesta, joka tapahtui Jalakathissa Bandladeshissa. Varoitusviestissä ”Herkules” kertoo, että kuolema tulee jatkossa kohtaamaan muitakin raiskaajia. Erään uhrin ruumiiseen oli laitettu lappu jossa luki: ”Nimeni on Sajal, tämä on minun rangaistukseni.”.

”Herkuleksen” teot ovat saavuttaneet suuren suosion kansan keskuudessa. Hänen tekemisiään ihaillaan myös kansan keskuudessa Intiassa, jossa monet kylmäveriset sarjaraiskaukset ovat levittäneet pelkoa maan naisten keskuudessa.

Lähde: Fria Tider

6 KOMMENTIT

  1. Ehkä loput, vielä elävät, ilmoittautuvat vapaahetoisesti poliisille ja menevät vankilaan. Vapaana kun voi kohdata kuolema. No, luonto tasoittaa puntit aina.

  2. Nämä joidenkin mielestä takapajuiset Kauko-Idän maat ovat joissakin asioissa huomattavasti edellä nk. edistyksellisiä eurooppalaisia arvoja kannattavista EUvostoliiton osavaltioista.

  3. Onhan suomalaisten vankien joukossa Herkuleksia jotka tekevät pikkutyttöjen raiskaajien tuomiosta pitkän ja kivisen kakun.

Comments are closed.