Koti Artikkelit Kansanmurha AWB kouluttaa sotilasleirillään tuhansia nuoria

AWB kouluttaa sotilasleirillään tuhansia nuoria

10
UK_Eugene_Terre_Blanche
AWB:n edesmennyt johtaja Eugène Terre’Blanche.

Muutama kymmenen kilometriä Johannesburgista luoteeseen sijaitsee Afrikaanerien Vastarintaliikkeen eli AWB:n ylläpitämä sotilasleiri, jolla järjestö kouluttaa eversti Franz Joosten johdolla tuhansia valkoisia nuoria tulevaa rotusotaa varten.

“Etelä-Afrikka vuotaa verta. Tämän vuoksi meidän täytyy kouluttaa kansaamme, jotta he ovat hyvin valmistautuneita tulevaan. Tuolla ulkona on miljoonia mustia, jotka haluavat tukahduttaa ja tappaa sinut. Siksi on rakennettava erilaisia puolustusjärjestelmiä. Emme taistele vain saadaksemme aikaan apartheid-hallinnon; se on vasta toinen palkinto. Ensimmäinen palkinto on vapaus”, Jooste lausuu Jorneyman.tv:lle.

Päivisin nuoret viedään fyysisesti äärirajoille kamppailu- ja itsepuolustusharjoituksissa ja öisin heitä rohkaistaan luennoilla ja puheilla olemaan ylpeitä omasta rodustaan ja pitämään yhtä. 15-vuotias Dion Bernand on yksi kestävyysleirillä koulutettavasta noin 2 000 nuoresta.

“Eri kansoja ei voi sekoittaa keskenään. Minulla ei ole mustia ystäviä. Jos mustat tulevat luokseni haluten keskustella kanssani, vastaan ei. Tai sitten käännän heille selkäni ja kävelen pois”, Bernand kertoo.

Muiden muassa Daily Mail on kirjoittanut AWB:n leiristä pöyristyneenä siitä, kuinka tällainen “epähumaani ja törkeälle rasismille perustuva indoktrinointileiri” voi yhä edelleen olla olemassa nykyajan Etelä-Afrikassa. Sen kerrotaan romuttavan Nelson Mandelan vertahyytäviä unelmia, joissa joka ikinen valkoinen Etelä-Afrikan kamaralla tulee kuolemaan niin äärimmäisen raa’alla tavalla, että ruumis on hädin tuskin tunnistettavissa kaiken väkivallanteon jälkeen.

 

 

Lähteet: Daily Stormer, Daily Mail

10 KOMMENTIT

 1. Tämähän on loistavaa. Pitäisikö itsekin joku päivä lähteä koulutukseen?

  • Olisi helpompaa ja halvempaa näin perheenisänä perustaa leiri tänne mutta mukana…

  • Nelson mandela voi lauleskella laulujansa, muttaa suomalaiset ei mee tähän hoaxiin. sorry nelson 😀

 2. Loistavaa! Suomikin tarvitsee tällaista toimintaa torjuakseen “anti-rasistien” mokuttajasuomalaisvihaajien ja värillisten laumojen hirvitykset.

 3. Etelä afrikassa koulutus ja harjoittelu on elämisen ehto. Mustat tappavat sinut jos et ole valmis puolustautumaan, näin on jo euroopassakin koska suomessa? en edes näe propagandaa tuossa videossa, lippujen polttamisessa ym. heidän arkipäivänsä on heidän todellisuutensa, kyllä suomen intti oli lepokoti.

 4. Onko tämä sitten ainoa vaihtoehto?
  Pelottaa ajatella, että se luultavasti on.

 5. Minne se buurien “Valkoinen kotimaa” sitten perustettaisiin? Tuolla alueella kuitenkin asuu aluperäisväestöä, zuluja yms., eikä ole moraalisesti oikein käskeä heitä painumaan muualle.

  Yleisesti olen kyllä sitä mieltä, ettei mustan ja valkoisen rodun rinnakkaiselo voi toimia, ja että valkoisilla on oikeus harjoitella itsepuolustusta. Valkoiset todellakin tarvitsevat itsehallinnollisen alueen Etelä-Afrikkaan.

Comments are closed.