Koti Uutisia “Avataan Eurooppa maahanmuutolle!”

“Avataan Eurooppa maahanmuutolle!”

6

Antirasistisen järjestön juutalaistaustainen johtaja vaatii tuoreessa mielipidekirjoituksessaan lisää ei-valkoista maahanmuuttoa Eurooppaan. NewStatesman-lehdessä julkaistun kirjoituksensa Benjamin Abtan otsikoi provosoivasti “Avataan Eurooppa maahanmuutolle”, ikään kuin Euroopassa ei vielä maahanmuuttajia olisikaan.

UK_Benjamin_Abtan

European Grassroots Antiracist Movement (EGAM) -järjestöä johtava juutalaistaustainen Benjamin Abtan kirjoittaa, että koska eurooppalaisen väestön syntyvyys on ollut tasaisessa laskussa viime vuosikymmenet ja koska väestö ikääntyy, tarvitaan tulevaisuudessa suuret määrät maahanmuuttajia, jotta maanosan sosiaaliturvajärjestelmä säilyisi toimivana. Hän siis myöntää, että Euroopan valkoinen väestö on dramaattisesti vähenemässä ja ehdottaa ratkaisuksi ei-valkoisten lukumäärän lisäämistä.

Abtan on myös sitä mieltä, että Eurooppaan tulee ottaa lisää maahanmuuttajia jo senkin vuoksi, että se olisi välttämätöntä demokratian ja ihmisoikeuksien toteutumiseksi koko maailmassa. Hänen mukaansa tätä kautta köyhemmät maat muuttuisivat demokraattisiksi, kun niiden talous kohentuisi.

Juutalaistaustaisen antirasistijohtajan näkemykset kuvastavat hyvin sitä logiikkaa, jota valkoisiin iskostetaan. Eurooppalaisten tulisi sallia ei-valkoisten joukkomaahanmuutto, joka turvaisi heille ja koko muulle maailmalle hyvinvoinnin. Tietenkin maailman talouden korjaantuminen Eurooppaan suunnatulla maahanmuutolla on jo itsessään utopistinen ajatus, mutta sen lisäksi siinä jätetään kokonaan huomiotta maahanmuuton vaikutukset Euroopan rodulliseen väestömuutokseen.

Myös valkoiset monikultturistit aina poliitikoista toimittajiin käyttävät samantapaista argumentointia maahanmuuton puolesta. Suomenkin maahanmuuttokeskustelussa vedotaan usein työvoimapulaan, suuriin ikäluokkiin sekä pienissä kunnissa tapahtuvaan “väestökatoon”. Käytännössä monikulttuurisuuden ja maahanmuuton kannattajat myöntävät, että Euroopan kantaväestö on vähenemässä. Heidän mielestään ongelma korjaantuu, kun miinusmerkkistä väestökehitystä paikataan massiivisella ei-valkoisella maahanmuutolla.

Ei tarvitse olla matemaatikko ymmärtääkseen, että kantaväestön väheneminen ja vieraan väestön lisääminen yhdistettynä lisääntyvään rodunsekoitukseen johtaa ajan saatossa väkisinkin alkuperäisen väestön katoamiseen, ellei monikulttuurisuutta pysäytetä ajoissa.

 
Aiheeseen liittyen:

Joe Biden: juutalaiset muokanneet amerikkalaisten asenteita
David Cameron kiitti juutalaisia monikulttuurisuudesta

6 KOMMENTIT

 1. Kyseinen sankarihan yllyttää kansanmurhaan. Milloinkohan kokoajan tapahtuva valkoisten kansanmurha tulee julkiseen keskusteluun? Kuinka monta prosenttia meidän osuutemme tulee vielä pudota maapallon väestöstä, että julkisesti voidaan asiasta puhua?

  • Vastaukset kysymyksiisi:
   1) Ei koskaan mikäli juutalaisten ylivalta jatkuu.
   2) Valkoisen rodun likvidointi on kriittisin tavoite matkalla Uuteen Maailman Järjestykseen, joten juutalaisten omistamassa mediassa tästä asiasta ei puhuta koskaan. Valkoisten määrätietoisesta likvidoinnista julkisesti voidaan puhua yleisesti nytkin, toki rangaistuksen uhalla.

 2. “…jotta maanosan sosiaaliturvajärjestelmä säilyisi toimivana.”

  Älä unta näe. Toimiva hyvinvointivaltiomalli on kansalliseen solidaarisuuteen perustuva suljettu yhteiskunta. On päivän selvää että yhteiskunnan sisäinen solidaarisuus murentuu sitä myötä mitä sirpaleisemmaksi demografisessa mielessä se muuttuu – ihmisten luonnolliset solidaarisuuden tunteet kohdistuvat omia kohtaan. Ja miksi eivät kohdistuisi? Sehän on evolutiivinen itsestäänselvyys että luontainen altruismi kohdistuu niitä kohtaan jotka ovat itselleen geneettisesti lähimpiä, tätä eivät voi kieltää edes änkyrävasemmistolaiset joten näiden ainoaksi keinoksi jää uppoutua moraalisiin virhepäätelmiin huutamaan että “se ei saa olla niin!” Tietysti tämäkin Valitun Kansan edustaja todennäköisesti ymmärtää nämä asiat oikein mainiosti sillä tuskinpa hän yhtä innokkaasti omilleen on tarjoilemassa vastaavaa.

 3. “Tietysti tämäkin Valitun Kansan edustaja todennäköisesti ymmärtää nämä asiat oikein mainiosti sillä tuskinpa hän yhtä innokkaasti omilleen on tarjoilemassa vastaavaa.”

  Hah, naulan kantaan. Mitäpä, jos Israeliin pakkosiirretään miljoona muslimia Somaliasta. Ei taida tapahtua.

  • Israelhan on julistanut, ettei maa ota lähes yhtäkään ei-juutalaistaustaista maahanmuuttajaa maahansa.
   Israel on lähes ainoa valtio maailmassa, joka voi tehdä kyseisen tempun.
   Siitäpä maailmanlaajuinen ihmisoikeustaistelu nousisi, jos esim. Mongolia kieltäisi kaikkien muiden kuin mongoloidisen perimän omaavien maahanmuuton tai että jokin muslimimaa eväisi kaiken muun, kuin muslimien maahanmuuton.

Comments are closed.