Koti Artikkelit Arki Auta PMMP:n Paula Vesalaa irtisanoutumaan Kadulle.com-kaupasta!

Auta PMMP:n Paula Vesalaa irtisanoutumaan Kadulle.com-kaupasta!

16

Pohjoismaiden suurin kansallissosialistikauppa Kadulle.com toimii normaalisti, vaikka lukuisat vastustajamme valtamediasta viihdeteollisuuteen ja kulttuurimarxistisiin yhtiöihin ovat viime kuukausina yrittäneet häiritä toimintaamme.

Kadulle.com-vastainen mediakampanja alkoi itse asiassa jo ennen kaupan suurta uudistusta. Viime syksynä Yleisradio alkoi kiristää kulissien takana Osuuspankkia, jonka maksupalveluita käytimme. Yleisradion toimittajat uhkasivat loata Osuuspankin maineen, mikäli yhtiö jatkaisi maksupalveluiden tarjoamista meille.

Yleisradion painostuskampanjaa johti toimittaja Jussi Eronen. Eronen ei lopulta kuitenkaan onnistunut sabotoimaan kauppamme toimintaa; pari kuukautta välikohtauksen jälkeen nimittäin uutisoimme, että Kadulle.com on laajentanut valikoimaansa radikaalisti:

“Kadulle.com ei ole enää pelkkä poliittinen kirja- ja mainosmateriaalikauppa. Valikoimastamme löytyy nyt myös paljon arkisia tuotteita, kuten retkeily-, urheilu-, terveys-, hygienia- ja ravintotuotteita. Myös vanhat tuotteet luonnollisesti pysyvät valikoimassa. Parhaan kuvan kaupan uudesta toiminta-ajatuksesta saat vierailemalla sivuilla itse: Kadulle.com!

Olemme valmistaneet runsaasti myös erilaisia Vastarintaliikkeen brändituotteita, muun muassa liikkeen logoa sekä Suomalaisapu- ja Bellum-merkkejä kantavia laatutuotteita. Brändituotteiden valikoima yltää vaatteista aina laukkuihin, kyniin, avainnauhoihin ja esimerkiksi juomapulloihin. Näin voit helposti tunnustaa väriä!”

“Tahdomme tarjota kansallismielisen vaihtoehdon suomalaisille myös arjen askareissa. Miksi tukea ‘positiivista syrjintää’ ja ulkomaalaista työvoimaa kannattavia kauppoja, kun yhä suuremman osan arkisista tarpeista voi täyttää tukemalla kansallismielisiä?”

Uutisesta säikähtäneenä Iltalehden toimittaja Marko-Oskari Lehtonen alkoi painostaa julkisesti tavarataloyhtiö Kärkkäistä, vaikka yhtiö ei ole myynyt yhtään tuotetta suoraan Kadulle.comille. Lopulta Lehtosen painostusyritykset kääntyivät itseään vastaan ja toimivat ilmaisena mainoksena kaupallemme.

Kauppamme ehti olla alhaalla muutamia päiviä kuitenkin siksi, että PMMP-yhtyeestä tuttu Paula Vesala alkoi kiristää aiempaa palveluntarjoajaamme. Muiden pop-teollisuuden tuotteiden tavoin Vesala on vakaumuksellinen kulttuurimarxisti, jonka yhteiskunnalliset kannanotot pyörivät homolobbauksen, feminismin ja maahantunkeutujien ympärillä.

Olemme viime päivinä tehneet Kadulle.comin järjestelmästä entistä omavaraisemman, jotta palveluntarjoajat eivät voi enää häiritä toimintaamme poliittisin motiivein. Päätimme myös käynnistää mainoskampanjan, jossa autamme Paula Vesalaa irtisanoutumaan mahdollisimman painokkaasti kaupastamme!

Lyömme mainoskampanjallamme kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Vesalan moraalinen sädekehä tulee loistamaan kirkkaampana kuin koskaan, ja samalla Kadulle.comin saama julkisuus korvaa kustannukset, joita kaupan kiinniolopäivinä ehti syntyä.

Olitpa siis sitten kansallissosialisti tai Paula Vesalan palavasieluinen fani, tulosta alla olevia julisteita ja levitä niitä paikallisiin kouluihin, kahviloihin, kirjastoihin ja muihin julkisiin tiloihin!

Kadulle.com

16 KOMMENTIT

 1. Tulevaisuuden Eurooppa kuuluu kansallissosialisteille, joten Paulan kannattaisi jo ihan taloudellisistakin syistä myydä uutta singleään Kadulle.comissa!

 2. Kun kerta ei tarvitse käyttää rahojaan PMMP-Paulan singleen, niin voinkin heittää pois kaikki housut ja paidat ja ostaa säästetyillä rahoilla Kadulle.comista uudet rytkyt!

 3. Kuten arvata saattaa kaikki “artistit” ovat kulttuurimarxisteja nyt, kuten vastaavasti 1960-luvun lopun ja 1970-luvun puolenvälin “kulttuuriväki” olivat Taistolaisia.
  Raha on se “aatteellinen” ohjenuora, joka valaisee artistin tietä. Sillä levyjen ja latausten määrä romahtaa maan tasalle, ellei “laula samoja lauluja” valtaeliitin ja vastuuttomien anarkistien kanssa.
  Lisäksi paikalliset “taiteilijat” ja “näyttelijät” apinoivat tasan tarkkaan kaiken, mitä Amerikassa vastaavat maailman tähdet tekevät tempauksillaan.
  Taiteilijat ja artistit ovat oma yläluokkansa, joka ei tiedä tavallisten jamppojen ja liisojen elämästä yhtään mitään.

  • juha, “kommenttejasi” olisi muuten erittäin “mukava” lukea, mutta voisit “käyttää” heittomerkkejä hieman “vähemmän”. En ole “kielipoliisi”, mutta tekstin luettavuus kärsii kun sinulla kuitenkin on “usein” ihan “asiallisia” kommentteja.

   • Kiitos palautteesta. Minua on muistuteltu tuosta pahasta tavasta ennenkin. Mistä lie tuollainen pinttymä. Kai kouluajaoilta, joilloin “äidinkieltä” väännettin rautalangasta kaunokirjoituksineen päivineen. Nykyään ajat ovat tyyten muuttuneet, mutta mikäpä tässä maailmassa pysyy ennallaan. Täytyy kiinnittää asiaan huomiota, poishan ne saa, jos vain niin haluaa.

  • Jos et tykkää kulttuurimarxisti-Paulasta, asioi Kadulle.comissa! Siellä ei Paulan tuotteita myydä (kuulemma).

 4. Paula Vesala kulki kadulla lällätellen omaa lauluaan:

  “Laa-laa-la-laa-laa, mulla ompi unelmaa..”

  Kadunkulmassa Vastarintaliikkeen aktivisti ojentaa tälle Vastamedia lehden johonka lällättelevä Paula laulaen vastaa:

  “Älä tuu siihen droppaa mun tunnelmaa! Minä elän vaan suvakkikuplassaa…”

  Ja laulu jatkuu:

  “Laa-laa-la-laa-laa, pää ompi perseessää, laa-laa-la-laa-laa mulla ompi unelmaa…”

 5. Hyvää mainostusta! Miltäköhän Paulasta tuntuu, kun naama toimii natsien mainostamiskikkana? : DD #lol

Comments are closed.