Koti Uutisia Ulkomaat Australialaisen koulun työntekijä leipoi “natsikakun”

Australialaisen koulun työntekijä leipoi “natsikakun”

6

Australian juutalaiset ja kouluviranomaiset järkyttyivät, kun koulun työntekijä toi hakaristillä koristellun kakun ja Zyklon-B-kanisterin kouluun nähtäväksi. Vakavasta teosta epäilty mies antoi lasten leikkiä maailmansotaan liittyvillä aseiden ja asusteiden kopioilla. Yle väittää, että Zyklon-B:llä murhattiin keskitysleirivankeja. Lue lisää siitä, mihin Zyklon-B:tä oikeasti käytettiin.

Kouluviranomaisten mielestä miehen harkintakyky petti totaalisesti. Viranomaisten mielestä “natsien normalisointi” on täysin sopimatonta. Koulussa tulisi opettaa vain natsien hirmuteoista. Hakaristin osuus kakusta ei kuitenkaan koskaan joutunut oppilaiden eteen.

Mies harrasti historian tutkimista ja omisti jonkin verran toisen maailmansodan asusteita. Mies oli nähnyt TV:stä dokumentin, josta hän sai ajatuksen kakun leipomisesta.

Myös kansainvälisen juutalaisjärjestön puheenjohtaja kauhistui uutisesta. Järjestön puheenjohtaja Dvir Abramovichin mielestä muistoesineiden esittely oppilaille on erittäin tuomittavaa. Abramovich muistuttaa myös järjestelmällisesti “holokaustissa” murhatuista kuudesta miljoonasta juutalaisesta. Hänen mukaansa kansallissosialismia ja valkoista ylivaltaa kannattavien järjestöjen näkyvyys ja jäsenmäärät ovat nousussa. Hän painottaa, että koulujen tulisi olla “turvallisia oppimisympäristöjä”.

Koulun rehtori lupaa tutkia asiaa. Toistaiseksi tapauksesta ei epäillä rikosta.

Lähde: Yle

Kuuntele australialaisen Antipodean Resistancen haastattelu tästä.

6 KOMMENTIT

 1. Sionisteille ilmoitusluontoisena asiana: Joka aamu kun katson peiliin niin olen iloinen kun siellä näkyy valkoinen hetero.

 2. Lisää tällaisia. Juutalaisten ylivallan kannattajat saavatkin pahastua. Mielellään usein mutta jatkuvasti. Kuusi miljoonaa kertaa.

 3. Mitä enemmän mielensä pahoittaneita sionisteja ja kansanpettureita, sitä parempi! Itsellänikin koristaa hakaristi milloin mitäkin kämpässä, hallusta löytyy replika mm. hakaristillä varustetusta Wehrmachtin upseeritikarista ja pari 39′ vuodelta olevaa aitoa saksalaista rautaristiäkin löytyy.

 4. Näen jo silmissäni luotettavan median lööpit.
  “Ammottava aukko Australialaisessa kakkulainsäädännössä!”
  “Australia elää yhä kakkujen koristelun villissä lännessä!”
  “Shokki Australiassa: Säänöstely kuorrutuksen asettelussa puuttuu lähes täysin!”

 5. Mitenkäs ne suhtautuu tähän Intialaiseen Hitler-jäätelöön??

Comments are closed.