Koti Uutisia Sionismi Asiantuntija varoittaa Eurooppaa Saksan juutalaisesta megapankkiprojektista

Asiantuntija varoittaa Eurooppaa Saksan juutalaisesta megapankkiprojektista

4
Stephen Feinberg.

Rahoitusalaa tutkivan SAFE-keskuksen johtaja Jan Kranhen varoittaa eurooppalaisia Saksassa käynnistyneestä megapankkihankkeesta. Juutalaisjohtoinen Cerberus-rahasto pyrkii sulauttamaan yhteen Deutsche Bankin ja Commerzbankin luodakseen Euroopan toiseksi suurimman jättiläispankin.

Kranhenin mukaan megapankki voi aiheuttaa merkittäviä poliittisia ja taloudellisia uhkia Euroopalle, jonka talous ei ole vieläkään kokonaan toipunut jättiläispankkien 10 vuotta sitten synnyttämästä finanssikriisistä. Tutkija pelkää, että Eurooppa on nyt toistamassa vuosikymmenen takaiset virheensä.

Kansallinen Vastarinta uutisoi jo viime syyskuussa, että juutalaisen Stephen Feinbergin johtamaa Cerberus-rahastoa povattiin Euroopan megapankkiprojektin johtajaksi. Nyt ennuste on toteutunut. Cerberus on sekä Deutschen että Commerzbankin suuromistaja ja se on saanut fuusiohankkeelle tukea korruptoituneilta EU-virkamiehiltä.

Valtavien rahavirtojen myötä lähes kahden biljoonan euron varoja hallinnoiva suurpankki keskittäisi myös poliittisen vallan yhä harvempien oligarkkien käsiin. Esikuvinaan hankkeelle eurokraatit pitävät kansainvälisen finanssikriisin pääsyyllisiin lukeutuvia JPMorgania ja Citigroupia.

Poliittisesti erittäin vaikutusvaltainen Deutsche Bank on Saksan suurin ja Euroopan neljänneksi suurin rahoituslaitos. Commerzbank on puolestaan Saksan toiseksi kookkain pankki. Deutsche ja Commerzbank eivät ole tyytyneet pelkkään rahantekoon, vaan ne ovat manipuloineet aktiivisesti kansainvälistä politiikkaa. Erityisesti Deutsche on kunnostautunut Euroopan unionin virkamiesten ja poliitikoiden lahjonnassa sekä painostamisessa.

Financial Timesin mukaan pankkien yhdistäminen on kohdannut rajua vastustusta muun muassa ammattiliitoilta ja suuromistajilta. Hanke etenee silti, koska sillä on Feinbergin sekä tämän kanssa liittoutuneiden Deutschen puheenjohtajan sekä Commerzbankin toimitusjohtajan kannatus.

Kranhenin mukaan jättiläispankin luominen tulee “pahentamaan kohtalonyhteyttä valtioiden ja pankkien välillä”. ”Luomalla suuria kansallisia pankkeja on odotettavissa, että niitä autetaan, kun ne ovat pulassa. Juuri tästä olemme halunneet päästä eroon vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen. Tämä on vaarallinen kehitys”, Krahnen kertoi Kauppalehden artikkelissa.

Suuren kokonsa ansiosta globalistipankit kykenevät tuhoamaan kansalliset kilpailijansa, lahjomaan poliitikkoja, kiristämään valtioita julkisen velan avulla sekä toteuttamaan äärimmäisen monimutkaisia talousrikoksia yhteiskuntaa vastaan. Kun megapankit ovat vaarassa kaatua, ne pelastetaan veronmaksajien rahoilla. Pelastusrahat leikataan julkisista palveluista ja hyvinvoinnista.

Lähteet: Kauppalehti, Financial Times

4 KOMMENTIT

 1. Esimerkiksi imastonmuutos vaatii valtavia sijoituksia muun muassa Suomelta. En ota kantaa siihen tapahtuuko ilmastonmuutosta kuinka laajalti sen luonnollisen muuttumisen rinnalla, eli ihmisen toimesta ja miten se taas vaikuttaa meihin.

  Sen sijaan sijoitukset joita Suomikin joutuu tekemään “ilmastonmuutoksen” ehkäisemiseksi ovat suuria lukuja. Niin suuria, että niiden kokoluokkaa voi edes vielä tietää. Investointeihin käytetään VELKArahaa ja sitten voikin taas miettiä kuka siitä hyötyy eniten.

  Koko maailmasta pitää rakentaa sen näköinen, että, ilmastonmuutosnarratiivi kulkee sen kanssa käsikädessä. Toisin sanoen kaiken pitää muuttua. Pankit/luotonantajat hierovat jo käsiään, kun kaikki pitää vaihtaa “ekologisempaan”.

  Ilmastonmuutos ja sen aiheuttamat kustannukset tulevat olemaan aikamme suurin puhallus niin valtioille kuin yksittäisille ihmisille – riippumatta siitä mikä totuus kyseisen ja suurimmaksi osin luonnollisen ilmiön ympärillä velloo.

  • Hyvin ilmaistu. Ilmastonmuutosta nyt on tapahtunut vuosimiljuunia, mutta nyt sen avulla yritetään todellakin lypsää lisää ja velkaorjuuttaa ne, joilla vielä jotain on. Suomen viisaat päättäjät ovat taas kerran tässäkin fuulassa oikeita soihdunkantajia, onhan Suomen osuus maailman hiilidioksidipäästöistä huimat 0,15%.

   Samaan aikaan esim . Kiina, Intia, Venäjä ja USA pyyhkivät hanurinsa näillä sopimuksilla ja lykkäävät mononkertaisen määrän per capita moskaa taivaalle, joka saattaa jotain ehkä hiukan vaikuttaakin. Eli realiteetit hiukan hakusessa tässäkin.

 2. Aika kuvaava nimi rahastolle: Kerberos !! Se ottaa kaiken eikä päästä mitään pois. Ja sinne pääsee vain kuolleiden siulut, siis Haadekseen. Joten tästä voidaan todeta että kuolleiden ihmisten rahoja ei tulla antamaan takaisin tältä “suurpankilta”, jonka toinen osapuoli Commerzbank oli pari vuotta sitten konkurssin partaalla.

Comments are closed.