Koti Uutisia Asema-aukion tapaus poistettiin terrorismilistalta

Asema-aukion tapaus poistettiin terrorismilistalta

2

Uutisoimme äskettäin, kuinka kansainvälinen tiedonkeruupalvelu Esri oli luokitellut niin sanotun Asema-aukion tapauksen terrori-iskuksi. Huvitusta herättäneen luokittelun taustalla oli Suomen valtamedian levittämä väärä tieto, johon ei maailmalla osattu suhtautua varauksella.

Kansallisen Vastarinnan uutisoitua asiasta on Esri ymmärtänyt poistaa tapauksen terrorismilistaltaan.

 

2 KOMMENTIT

  1. Uutisoikohan Suomen Kuvalehti (SK) tästä uudesta juonenkäänteestä yhtä näkyvästi kuin uutisoi tapauksen päätymisestä listalle?

    Aika noloa muuten SK:n kannalta, että lankesivat tuosta uutisoimaan alunperin vaikka varmasti on ollut Suomessa tiedossa tapauksen todellinen luonne. Haastattelivat jopa jotain suomalaista “tutkijaa”, joka kertoi, että miksi kyseessä oli terrori-isku, hah. Ymmärtääköhän kyseinen valeasiantuntija hävetä näin jälkeen päin?

  2. Esri on ilmeisesti sen verran arvovaltainen laitos, ettei se halua lukeutua “Vappulehdeksi” tai “Mad:ksi”.
    Hyvä, että asia on oikaistu, kaikkien kannalta. Jos tuo “tärähtäneiden tutkijoiden” hattuun tuli taas yksi lisäsulka.-
    Eräskin “hutkija” kertoi pakolaisten mukana tulleiden terroristien olevan “Puna-Hilkka satuja”. Homma on kussut kerta toisensa jälkeen.
    Jos tuo “terroriteko” olisi pysynyt “listassa”, niin kohtsilleen seuraava tapaus olisi ollut peräpukamavaivaisen vessareissu veripärskeineen.

Comments are closed.