Koti Uutisia Kotimaa Aseella itseään puolustanutta vanhusta vastaan ei nosteta syytettä

Aseella itseään puolustanutta vanhusta vastaan ei nosteta syytettä

5
Kuvituskuva.

Viime maaliskuussa Hartolassa itseään aseella puolustautunutta 81-vuotiasta vanhusta vastaan ei nosteta syytettä. Asia selvisi syyteharkinnan valmistuttua.

Salpausselän kihlakunnansyyttäjä vaatii 81-vuotiaan miehen asuntoon ja pihalle tunkeutuneille rangaistusta. Vanhuksen kohdalla syyttäjä näkee, että mies oli ollut hätävarjelutilanteessa. Poliisitutkinnassa vanhusta epäiltiin tapon yrityksestä, koska ampui tunkeutujaa rintaan.

Tunkeutujaa syytetään törkeästä ryöstöstä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta. Tämän lisäksi kahta muuta miestä syytetään avunannosta rikoksiin.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

    • Olikohan puolustautuja valkoinen suomalainen? Jos oli, niin hyvä ja yllättävä uutinen!

  1. Ehkä hyökkääjät eivät olleet haavoittuvaa vähemmistöä tai turvaa hakevia lapsia. Siksi rohjettiin jättää uhri tuomitsematta.

    • Jep, ei varmastikaan ollut “hätää ja vainoa” ynnä “seksuaalista hätätilaa” paennut “pakolainen” eli “turvapaikanhakija”. Siitä olisi taatusti tullut tuomio murhasta valkoiselle suomalaiselle.

      Eiväthän suomalainen ja “turvapaikanhakija” ole samalla viivalla juridisesti Suomessa: maahantunkeutuja on aina “kansainvälisoikedellisiin sopimuksiin” nojaten vahvemmalla.

Comments are closed.