Koti Uutisia ARISTOGENESIS #1: Introduction to Indo-Europeans

ARISTOGENESIS #1: Introduction to Indo-Europeans

3

ARISTOGENESIS. Freja, Nestor and Tyrus will take us into the world of our ancestors.


MONOLOGUE:

An introduction to Aristogenesis
What is an “Aryan?”
Where were the Aryans from?
What was Aryan culture truly like?
Our corrupted custom

DIALOGUE:

The word “Aristos” and its roots
Heimdal’s Nordic Aristocracy
The future of Aristogenesis

Further reading

Episode #1

 • In Search of the Indo-Europeans – J.P.Mallory
 • Tracing the Indo-Europeans: New evidence from archaeology and historical linguistics –
  Birgit A. Olsen (Editor); Thomas Olander (Editor); Kristian Kristiansen (Editor) Oxbow books
 • The Kurgan Culture and the Indo-Europeanization of Europe – Marija Gimbutas
 • The Horse, the Wheel and Language – David W. Anthony
 • Prehistoric Europe – Champion-Gamble-Shennan-Whittle
 • The Indo-Europeans. In Search of the Homeland – Alain de Benoist
 • Indoeuropean Poetry and Myth – M. L. West (Oxford University Press)
 • A vey good, comprehensive and updated narrative is found in the recent book “Individualism and the Western Liberal Tradition” – Kevin MacDonald
 • Rígsthula – Rigs visa
 • The Poetic Edda
 • Sigurd Agrells books
  Semantik mysteriereligion och nordisk runmagi
  Lapptrummor och runmagi
  Could be found digital on: http://runeberg.org/lapptrumm/
 • “Den forna seden” – Östen Kjellman (in Swedish)
 • ..
 • more is yet to come..


EMAIL[email protected]

Support the Nordic Resistance Movement!

3 KOMMENTIT

 1. Virallinen tiede on tutkinut Egyptin vanhimpien hallitsijoiden ajoilta löytyneitä vaaleaihoisia muumioita. Nykytekniikalla on voitu tehdä vihdoin DNA-analyysejä, joiden mukaan heidän geeninsä sijoittuvat etenkin Eurooppaan (Italia, Ranska) sekä siihen aikaan vallinneeseen arjalaiseen Lähi-idän alueeseen, jonka asujaimisto oli tuolloin vaaleaihoista (kaukaasialaista).

  Vasta Egyptin myöhemmät muumiot ovat geneettisesti enemmän nykyisten pohjois-afrikkalaisten näköisiä eli tummempi-ihoisia, kuten geenitutkimuksen tulokset osoittivat. Myös Kiinasta on löydetty vaaleita muumioita, kuten videolla lyhyesti kerrottiin. Odotan tästä kiinnostuneena lisätietoja. Tiedetään myös, että pyramideja on löydetty Egyptin lisäksi ainakin Kiinasta ja Etelä-Amerikasta. Mesopotamia ja Babylonia ovat tärkeä osa arjalaisen kulttuurin juuria. Ja tarkoitan tällä valkoihoisia arjalaisia, en rotuliberaalia ns. “mainstream-arjalaisuutta”.

  Tieteellisen tutkimuksen, esoterian ja mytologian kautta kerronta on haastavaa kuunneltavaa, joten tietoa kannattaa kuunnella vaikka monessa erässä. Paletti voi myös hajota, jos lähdetään liiaksi mytologioiden sisälle, eikä pysytä varsinaisessa linjassa, kuten alkupuolella hyvin pysyttiin. myös taustamusiikki oli hiukan liian kovalla. Muuten erittäin hyvä avaus aiheeseen.

  Euroopan arjalaiset heimot ovat olleet hyvin omaleimaisia, mutta ne ovat samaa ikivanhaa juurta, joka hallitsi aikoinaan kokonaisia mantereita. Jotta saadaan pidettyä iso paletti kasassa, tämä vaatii vielä lisää virallista tutkimusta, mutta erittäin kiinnostavalta näyttää jo nyt ja vahva tutkimustieto pysyy kokoajan taustalla, kuten kuuluukin.

  Elämme maailmassa, jota johdetaan pelolla ja valheilla. Politiikkamme, elämäntapamme, taiteemme, tieteemme, kulttuurimme, hengellisyytemme, historiamme ja jopa muinaishistoriamme on mitätöity, häpäisty tai kahlittu, jotta emme muodostaisi tiiviitä rodullisia ja heimollisia yksiköitä ja tätä kautta vahvaa hengellistä yhteisöllisyyttä.

  Näiden sijaan globalismi ja siionismi usuttaa valkoiset veljet ja sisaret toisiaan vastaan ja vaatii rotujen (ja jopa sukupuolten) sekoittamista. Yhteisöllisyyskin saa olla vain “globaalia solidaarisuutta”. Luonnollisen hierarkian sijaan on luotu pienen ateistisen eliitin pyörittämä kastijärjestelmä, jossa kaikki muu on kommunismin tapaa tasapäistettävä halpatyövoimaksi sitä eliittiä palvelemaan. Jopa hengellisyys on joko sionistista, New Agea tai yksinkertaisesti selkärangatonta alistumista. Arjalaiselle soturille ominainen vahva hengellisyys on tuhottu.

  Kansallissosialismi ja arjalainen herätys voivat taistella tätä vastaan ja paras keino tässä on ymmärtää juurellisesti keitä me valkoiset olemme ja mihin me todella kykenemme sivilisaation rakentajina kun koko kapasiteetti otetaan käyttöön. Ei siis enää anneta globalistien ja heitä palvelevien ns. kosher-nationalistien tuhota kansojamme. Meitä valkoisia on vain 8% maapallon väestöstä. Me olemme vähemmistö, jota on suojeltava!

  Aiheeseen liittyvät suomalaisten esi-isiemme juurista kertovat videot, jotka suosittelen katsomaan (tekijä: Myytinkertojat):
  https://www.youtube.com/watch?v=GixpCJ9tYPQ
  https://www.youtube.com/watch?v=AE57mqBQjLE

 2. Aristogenesis johtaa harhaan kun se hyppää kokonaan Mesopotamian sivilisaatioiden yli. Sumer ja alun Babyloniakin olivat kaukaasialaisten sivilisaatiota. Sen sijaan mainitut Hittiitit joilla ei ollut Jumalan lakia niin kuin Judahiiteilla, olivat ensimmäisten joukossa tuolla jotka alkoivat sekoittua. Kun taas Israelin heimot pitivät koheesionsa pidempään ja ovat viimeistä muuttoaaltoa Eurooppaan. Ensin tulleiden Jaafetilaisten Yamnaya arjalaisen jälkeen. Niin alkuperäiset seemiläiset kuin jaafetilaiset ja haamilaisetkin olivat samaa sukua ja rotua pitkässä viivassa, mutta erkaantuivat kaukasuksella.

  Pitäytyminen nykyisessä valtavirtaisessa narratiivissa jossa afro-aasialaiseksi sanottu ”seemiläisyys” yhdistetään sekoittuneihin arabeihin ja juutalaisiin on virheellinen tulkinta, joka on viime vuosisadan alusta ollut valitettavan yleinen juutalaisen ylivallan lisäännyttyä ja saatua otetta akateemisessakin maailmassa ja teologisissa tulkinnoissa.

  https://christiansfortruth.com/dna-study-finds-early-inhabitants-of-israel-were-blue-eyed-and-fair-skinned/

  http://esau.today/white-racial-characteristics-of-adamites-shemites-hebrews-israelites-judahites-of-scripture/

  https://atlanteangardens.blogspot.com/2014/05/scientific-research-on-aryans.html

  Video jossa kuvattu muun muassa Paleo-Heprean ja Kreikan kielen yhteys:

  https://www.youtube.com/watch?v=VXrFQhj-X0I

Comments are closed.