Koti Uutisia Argentiinassa asuva saksalaismies väittää olevansa Hitler

Argentiinassa asuva saksalaismies väittää olevansa Hitler

5

Saltan kaupungissa Argentiinassa asuva mies väittää olevansa Kolmannen valtakunnan johtaja Adolf Hitler. Hän kertoo viettäneensä viimeiset 70 vuotta piilossa.

El Patriota -nimisen lehden haastattelema mies sanoo tulleensa maahan vuonna 1945 väärennetyllä passilla, jossa hänen nimekseen oli merkitty Herman Guntherberg. Passi oli hänen mukaansa Gestapon työntekijöiden tekemä sodan loppupuolella.

Mies kertoo päättäneensä tulla ulos piilostaan sen jälkeen kun Israelin salainen palvelu ilmoitti virallisesti lopettaneensa vanhojen “natsisotarikollisten” metsästämisen viime vuonna. “Minua on syytetty monista rikoksista, joita en ole koskaan suorittanut. Tämän vuoksi minun on pitänyt piilotella yli puolet elämästäni juutalaisilta, joten olen jo saanut rangaistukseni”, hän kertoo.

Argentiinalaismies myös kertoo valmistautuvansa julkaisemaan elämänkertakirjan palauttaakseen julkisuuskuvansa. “Minut on kuvailtu pahaksi ihmiseksi ainoastaan, koska hävisin sodan. Kun ihmiset lukevat minun puoleni tarinasta, tulee tämä muuttamaan sen, miten he näkevät minut.” Kirja tullaan hänen mukaansa julkaisemaan Adolf Hitlerin nimellä. Sen on tarkoitus tulla myyntiin syyskuussa.

Monet, kuten miehen kanssa 55 vuotta naimisissa ollut vaimo Angela Martinez, eivät usko miehen olevan Hitler. Vaimon mukaan hän kärsii dementiasta eikä hän ole koskaan puhunut Hitleristä ennen kuin kaksi vuotta sitten, kun hän alkoi näyttää merkkejä dementiastaan. “Välillä hän unohti kuka minä olen ja missä hän on. Hän näytti olevan transsissa, ja sitten hän alkoi puhua juutalaisista ja demoneista. Sitten hän palasi takaisin normaaliksi”, Martinez kertoo.

Martinez uskoo, että hänen miehensä on saattanut olla aikoinaan kansallissosialisti ja että tämä saattaa katua menneisyyttään. Hän on kuitenkin varma, ettei kyseessä ole Hitler.

 

Lähde: World News Daily Report

5 KOMMENTIT

  1. Asia lienee helppo varmistaa jos siihen löytyy syy tai halua.

  2. Mies sairastaa dementiaa. Siinä kaikki. Sairasta miestä on turha lähteä pilkkaamaan, sillä tässä ei ole kysymys edes kuuluisuuden tavoittelusta, jota kuvasti parhaiten murhatun Venäjän Tsaarin perheen nuorimpana tyttärenä esiintyvien naisten joukko, joita putkahti säännöllisesti esiin. Oli sekin teurastus, mutta pelkuri Leninillä oli paskat housussa kun valkoiset painoivat päälle. No, aivoihin edenneeseen kuppaanhan tuokin neropatti sitten kuoli.

    • “Leninillä oli paskat housussa kun valkoiset painoivat päälle” Siis kerropa vielä huviksesi miten se Venäjän sisällissota päättyi? Valkoisten voittoon vai? 😛

  3. Ei ihan näytä 119 vuotiaalta, jonka iän Hitler olisi tähän mennessä saavuttanut. Toki saattaa tietää asioita joita olisi hyvä kirjata ylös ennen kuolemaa?

Comments are closed.