Koti Uutisia Sionismi Argentiinan johtava rabbi pahoinpideltiin

Argentiinan johtava rabbi pahoinpideltiin

3
Gabriel Davidovich

Argentiinan johtava rabbi Gabriel Davidovich pahoinpideltiin murtovarkauden yhteydessä. Murron uskotaan olleen maata riivanneen murtoihin erikoistuneiden rikollisjengien tekemä.

Maan juutalaisjärjestö AMIA:n johtajan Jorge Knoblovitsin mukaan rabbi ja hänen vaimonsa eivät vastustaneet murtovarkaita. Tästä huolimatta rabbilta katkaistiin yhdeksän kylkiluuta pahoinpitelyn yhteydessä.

Varkaat veivät rahaa ja muita esineitä, jonka jälkeen he poistuivat paikalta. Vaikka kaikki murtoon liittyvä aineisto osoittaa, että kyseessä oli vain yksi väkivaltainen murto muiden ohella, kutsuu Knoblovits tekoa antisemitismiksi. Hän on myös vakuuttunut, että juutalaisviha oli murtovarkaiden pohjimmainen motiivi.

Myös roistovaltio Israelin hallitus on sekaantunut asiaan. Heidän mukaansa Argentiinan presidentti on puhunut rabbin kanssa tapahtumien jälkeen.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

  1. Tämä varmasti liittyy jotenkin “holokaustiin” ja muuhun roskaan, jota näissä yhteyksissä tuodaan innokkaasti esiin. Suomessa “syylliset” tähän olisivat olleen “kenttäoikeuden” päätöksen mukaan nopeasti selvillä, siis aivan kuin kissan aivastus.

Comments are closed.