Koti Uutisia Kotimaa Arffman Oy rikastui pakolaiskriisistä ja veronmaksajien tuista – vaatii nyt lisää maahanmuuttoa

Arffman Oy rikastui pakolaiskriisistä ja veronmaksajien tuista – vaatii nyt lisää maahanmuuttoa

9
Kuvakaappaus Arffmanin kotisivuilta.

Kajaanilaislähtöinen Arffman Oy iloitsee Kauppalehdessä Suomen pakolaiskriisin tuottamista muhkeista rahavirroista. Pakolaiskriisin puhkeamisen vuoksi kotouttamispalveluihin erikoistuneen yhtiön liikevaihto on yli nelinkertaistunut. Lisärahalle on kuitenkin tilausta, haastattelusta selviää.

Suomalaiset veronmaksajat joutuvat kustantamaan 80 miljoonan euron kotouttamiskoulutuskulut maahantunkeutujille vuosittain. Suuri osa veronmaksajien rahoista kierrätetään Arffmanin kautta, sillä kyseessä on Suomen suurin alan yksityinen yhtiö. ELY-keskukset valitsevat kotouttamisyhtiöt kilpailutusten perusteella, ja hankkeen taustalla vaikuttavat Opetushallitus sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Arffmanista tuli toimialan markkinajohtaja vuonna 2015 syntyneen siirtolaisvyöryn ansiosta. Kauppalehden mukaan yhtiön “liikevaihto on kasvanut vuoden 2014 kolmesta miljoonasta eurosta yli 14 miljoonaan vuonna 2017”.

Arffmanin aluejohtaja Risto Rantala painottaa Kauppalehden haastattelussa, ettei siirtolaisvyöryä saa padota tiukemmalla rajapolitiikalla. Turvapaikkabisneksellä rikastunut aluejohtaja turvautuu rahaeliitin ikivanhaan kliseeseen valehdellen, että Suomen “väestöpyramidi romahtaa”, mikäli emme ota vastaan yhä enemmän siirtolaisia. Rantala tahtoo Suomeen lisää “kotoutettavia”, jotta veronmaksajat tukisivat Arffmania entistä suuremmilla rahasummilla.

– Peräänkuulutan työnantajilta enemmän rohkeutta palkata maahanmuuttajia, Rantala totesi Kauppalehden haastattelussa myöntäen kuitenkin, että harva maahantunkeutuja on valmis työmarkkinoille Arffmanin järjestämän koulutuksenkaan jälkeen.

Lähde: Kauppalehti

9 KOMMENTIT

 1. Tämä Arffman Oy on vain yksi pieni sivujuonne globalistien suuremmassa kokonaiskuvassa tuhota Suomi maana taloudellisesti ja kansakuntana:

  https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2011361&tarkiste=D19D4405922FED7BED49983EFA70163B20D12E70

  https://www.finder.fi/Koulutukset+ja+koulutuspalvelut/Arffman/Kajaani/yhteystiedot/1095812

  Suomea on kohdannut oikeastaan kaksi suurta onnettomuutta: SDP ja Kokoomus. Molemmat ovat Kekkosenjälkeisinä vuosina edesauttaneet ja/tai olleet mukana Suomen varallisuuden ja suomalaisten omaisuuden varastamisessa. Maunon aikakaudella poistettiin “ulkomaalaispykälä” joka mahdollisti ulkomaalaisten yritysten 100% omistuksen Suomessa sekä kiinteän omaisuuden omistamisen. Sen sijaan että ulkomaalaiset olisivat toimineet vähemmistöosakkaina ja että ulkomaalaiset olisivat joutuneet ostamaan tuottesta ne pääsivät nyt omistamaan raaka-aineet. Maunon ja sen lakeijoiden aikakaudella suoritettiin ensimmäinen kuolinisku Suomelle. Yhdessä pankkien/pankinjohtajien kanssa suomalaisten omaisuus varastettiin globalistiselle eliitille. Syösten tuhansia terveitä yrityksiä konkurssiin vaatimalla velat maksettavaksi heti. Mauno oli päätöksiä tehdessään ratkaisevassa asemassa.

  Jälkeiset presidenttimme Martti ja Tarja olivat niinikään vitsaukset 2 ja 3 Suomelle. Ne valmistelivat Suomea EU:n liittovaltioon myymällä Suomen valtion omaisuutta ja infraa globalisteille tai antamalla sen niille pilkkahintaan. EU:n myötä globalistien kaivosyhtiöt pääsivät Suomeen kaivamaan ilmaiseksi maamme arvokkaita mineraaleja. Suomihan on maailman rikkain valtio jos varallisuuteemme lasketaan peruskalliossamme olevat arvometallit. MAAILMAN rikkain valtio. Ja tänä päivänä nämä globalistien kaivosyritykset varastavat kaiken ulkomaille verotta. Päinvastoin, Jyrki ja Caj-Göran ALexander sekä muut Juhamme ja Villemme ovat ollet mukana antamassa kaivosyhtiöille rahaa jotta ne tulevat maahamme kaivamaan kansallisaartemme pois. Meillä jää niiden jälkeen konkursseja, veropetoksia, ympäristörikoksia, murhia, korruptiota jne. Muuallakin maailmassa globalistit ovat toimineet täysin samalla kaavalla. Eivätkä ne Suomessa toimi toisin.

  Tiesittekö että Suomi oli jo vuonna 2013 maailman toiseksi suurin Koboltin viejä heti Kiinan jälkeen: 114,7 miljoonaa tonnia. Katsokaapa pörssisät koboltin kilohinta ja laskekaa paljonko verorahoja päästettiin maan rajojen ulkopuolelle. Pelkän ALV:n osalta Suomen valtionbudjetti olisi katettu moneksi vuodeksi. Eikä leikkauksia tarvitsisi tehdä. Ja Suomen kansa mahdollistaa tämän ja se haluaa tätä!!!

  Meidän tulisi valtiona ottaa heti käyttöön itsenäisyytemme aikana käytössä ollut osinkoverotus, joka oli 60% maksetuista osingoista. Joku sanoo pian että eihän yritystoiminta silloin kannata. Päinvastoin, silloin se vasta kannattaakin. Ja kyllä sitä itsenäisyytemme aikana maksettiin osinkoja osakkeen omistajille. Minäkin maksoin.

 2. Rantalalta unohtui mainita, että harva maahantunkeutuja on halukas työmarkkinoille Arffmanin järjestämän koulutuksenkaan jälkeen. Koulutuksen vastaanottoonkaan tuskin on moni innostunut, mutta eiköhän siitä makseta lisää kulukorvauksia taikaseinän päälle.

 3. Onhan meillä EU:n 500:n miljoonan ihmisen sisämarkkinat ja työvoiman vapaa liikkuvuus.
  Ammattitaitoista työvoimaa on saatavilla JOS ei Suomesta löydy.
  Täysin järjetöntä rahdata näitä juuri mihinkään pkykeneviä kehitysmaalaisia tänne loisimaan.
  Pizzanpaistajia ja siivoojia lienee jo tarpeeksi.

 4. Jopas on häikäilemättömiä verenimijöitä, mutta tuollaisten hymy tulee vielä hyytymään, kunhan valta vaihtuu tässä(kin) maassa.

Comments are closed.