Koti Uutisia Pohjoismaat Arendal-viikon järjestäjät eväsivät PVL:ltä luvan osallistua tapahtumaan

Arendal-viikon järjestäjät eväsivät PVL:ltä luvan osallistua tapahtumaan

4

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lupahakemus osallistua politiikkaviikolle Arendalissa Norjassa sai hylkäävän päätöksen tapahtumanjärjestäjiltä torstaina. Päätöksen lähetti sähköpostitse Robert Cornels Nordli, joka on paitsi tapahtuman vastaava myös Arendalin kunnanhallituksen sekä työväenpuolueen jäsen.

Sähköpostissa luvan hylkäämistä perustellaan sillä, että Vastarintaliike rikkoo eräitä kriteereitä tapahtumaan osallistujille. Sähköpostissa lukee muun muassa seuraavaa:

“Järjestö, joka kannattaa epädemokraattista ja väkivaltaista sanomaa, ei saa osallistua.”

Sähköposti jatkuu:

“Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen poliittisen manifestin perusteella katsomme järjestön kannattavan epädemokraattista ja rasistista sanomaa. Arendal-viikon osallistujille asetettujen kriteerien mukaisesti hylkäämme heidän hakemuksensa osallistumisesta Arendal-viikolle 2018.”

Nordli on kommentoinut asiaa Norjan yleisradio NRK:lle ja sanonut, ettei päätöksestä ole mahdollista valittaa. Nordli on vedonnut oikeuteen rikkoa perustuslakia; hän väittää, ettei kenelläkään ole oikeutta jakaa lehtisiä tai osoittaa mieltään Arendalissa politiikkaviikon ollessa käynnissä.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

 1. > hän väittää, ettei kenelläkään ole oikeutta
  > jakaa lehtisiä tai osoittaa mieltään Arendalissa
  > politiikkaviikon ollessa käynnissä.

  Tässä on jälleen oiva mahdollisuus tehdä Vastarintaliikettä tunnetuksi.

  — Jakamalla mainoksia itse tapahtumassa ja — puhumalla etukäteen tuosta mainosten jakamisesta ja — kunnanhallituksen sekä — työväenpuolueen vastustamisesta,

  saattaa avautua mahdollisuus päästä valtakunnalliseen julkisuuteen ja tällä tavalla edistää liikkeen tuntemista suuren yleisön keskuudessa.

 2. Naurettavan ironisia joka kerta näiden maanpetturipellejen argumentit. Vastustetaan “epädemokraattisuutta” kieltämällä vastapuoli… onneksi pelkästään tämäkin riittää nostamaan Vastarintaliikkeen kannatusta, demokratia on iso vitsi.

Comments are closed.