Koti Uutisia Arabivastaiset protestit jatkuvat Korsikalla

Arabivastaiset protestit jatkuvat Korsikalla

3

UK_Korsika_protesti

Viime viikolla arabien ja paikallisten välit kiristyivät Korsikalla sen jälkeen, kun arabit olivat hyökänneet palomiesten kimppuun. Kaksi palomiestä ja yksi poliisi loukkaantuivat vakavasti ei-valkoisten hyökkäyksestä.

Myöhemmin sadat paikalliset kostivat arabilaumojen hyökkäykset iskemällä paikalliseen muslimien rukoushuoneeseen. He viskoivat kiviä, huusivat “Arabit ulos!” ja polttivat Koraaneja.

Sunnuntaina korsikalaiset jalkautuivat jälleen kaduille huolimatta poliisin asettamasta mielenosoituskiellosta. Jälleen sadat paikalliset jalkautuivat pääkaupunki Ajaccion kaduille vaatimaan arabeja poistumaan.

Mielenosoittajat marssivat paikalliselle hallintorakennukselle huutaen iskulauseita kuten “Tämä on kotimme!” ja “Arabit ulos!”.

 

 

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

  1. Näin juuri ja tämä on vasta alkua. Ongelma pullahtaa helposti Marseilleen ja siitä onkin sitten leikki kaukana. Tämä on kyllä hurskasta toive ajattelua, mutta on mahdollista että kataloniassakin napsahtaa. Jos niin käy – ja toivon että niin käy – unionin suvakkivalittu kansa herää surulliseen unennäköön.

Comments are closed.