Koti Uutisia Arabit ja paikalliset taistelevat Korsikalla

Arabit ja paikalliset taistelevat Korsikalla

4

UK_Korsika_hyokkays

Korsikalla arabit ovat jouluaattona hyökänneet brutaalisti useita kertoja palomiesten ja poliisien kimppuun pakottaen paikalliset puolustamaan itseään. Paikallisen median mukaan väkivalta alkoi Ajaccion kylässä keskiyön jälkeen, kun paikalle kutsuttujen palomiesten kimppuun käytiin Les Jardins de l’Empereur -alueella.

Varakomentaja François Lalannen mukaan poliisi ja kunnallispalvelut olivat joutuneet poistamaan yli 400 puista lavaa, rengaskasoja ja palopommeja arabien asuttamista taloista kaupungissa. “Yön aikana alueelle sytytettiin tahallaan tulipalo tarkoituksena houkutella poliiseja ja palomiehiä”, Lalanne jatkoi.

Alueelle päästyään poliisin ja palomiesten kimppuun kävi suuri arabilauma, joka alkoi heitellä heitä romuilla ja palopommeilla. Kaksi palomiestä ja yksi poliisi loukkaantui vakavasti ei-valkoisten hyökkäyksestä ja he joutuivat sairaalaan. Palomiehet loukkaantuivat lentävästä lasista sen jälkeen, kun ei-valkoiset kävivät paloauton kimppuun.

Tämän jälkeen paikallinen poliisi tuli paikalle suuremmalla joukolla. Kesti kello 2.45:een asti yöllä kukistaa mellakoijat. Yksi poliisi loukkaantui vakavasti operaation aikana.

Poliisi takavarikoi aseita arabilaumalta, mukaan lukien pesäpallo- ja golfmailoja sekä pullon happoa. Poliisi myös tunnisti useita mellakoijista ja tulee suorittamaan lisää pidätyksiä.

Silmittömästä väkivallasta vihastuneet korsikalaiset hyökkäsivät läheiseen rukoushuoneeseen, jossa paikalliset arabit kerääntyvät. He viskoivat kiviä, huusivat “Arabit ulos!” ja polttivat Koraaneja. Myöhemmin valtamedia, kuten Guardian, Telegraph ja France24 repivät isot otsikot korsikalaisten hyökkäyksestä mainitsematta sanallakaan hyökkäyksen provosoinutta, paljon vakavampaa mellakkaa.

Lähde: The New Observer

4 KOMMENTIT

  1. Ranskalaisten pakkosyöttösiirtolaisuus Afrikasta ei kukista vuosituhansina jalostunutta kansaa. Kapina jatkuu kunnes itsenäisyys on saavutettu.

    • L’Union Corse on taistellut jo kohta 200 vuotta ranskalaisia miehittäjiä vastaan. Kun kallepelle ja sosialistit luovutti Algerian, koulutus siirty Korsikalle ja siitä asti paikka on ollut legioonalle “epämiellyttävä”. Korsikan kieli on jonkinlaista italian kieltä, mutta se on periaatteessa vanhempaa. Sisilialaisilla ei ole koskaan ollut asiaa saarelle, näillä tyypeillä on hyvin vanhakantainen vendetta. En mie oo varma mitä heimoa net on mutta ne perinteet on jyrkkiä ja siellä ei kannata pilluilla jos ei ole TOSI KOVA mies. Ja raiskarit kuolee puskissa parissa päivässä. Saaren ainoa teollisuus on Legion Etrangere, ja popula ei tykkää. Turismi ja muu kekkulointi sijoittuu rannikolle, mutta vuoristossa eletään kovaa aikaa.

  2. Ovat melko väkivaltaista porukkaa nämä moniosaajat ja koneinsinöörit. Onpahan hieman nyt sitten Korsikan poliisiakin rikastettu, tosin seuraavalla kerralla varustukseen voisi lukea mukaan rynnäkkökiväärin ja reikäpäät.

  3. No Ajaccio nyt kyllä on minun näkövinkkelistä enemmän kaupunki kuin kylä (päälle 60 000 asukasta). Asiasta jotakin tietävänä en ennusta näille partalapsille kovin hyvää tulevaisuutta tuossa “kylässä”. Nämä alkuperäiset korsikkalaiskundit on aika vikkeliä käyttämään puukkoa ja joka torpasta löytyy kansanperinteeseen kuuluvan haulikon lisäksi legioonalta “hukkunut” ‘Le Clairon’, berettaa, MAC:ia, glockia ja manurhin revolveria sun muuta jolla muukalaista on hyvä torjua. Se on pitkävihaista ja armotonta porukkaa. Ja päinvastoin kuin meillä täällä väki on perhe-, suku-, klaani- ja isänmaalle uskollista väkeä (isänmaa on nimenomaan Korsika). Ajaccion “kylän” suuri poika, lyhyydestään huolimatta, oli muuten Napoleon joka kävi Egyptissä vetämässä turpiin näiden rähisijöitten esivanhempia. O ja oli miten oli tämäkin tapaus taas osottaa minkälaisia rauhan uskovaisia nämä eurooppaan laahautujat oikein on. On se jonkinlainen häpeä tälle omalle kansalle että Talvisodassa legendaarisen soturikansan maineen lunastanut kansa on lässähtänyt tämmöseksi himpulalössiksi jolle on haettava esimerkkiä Kreikasta ja Korsikalta. Mutta vuosi vaihtuu ja sen myötä alkaa sarastaa kultainen aamunkoitto tänne meillekkin, luule ma.

Comments are closed.