Koti Uutisia Sionismi Antisionisti asettuu ehdolle Argentiinan presidenttivaaleihin

Antisionisti asettuu ehdolle Argentiinan presidenttivaaleihin

4

Antisionistinen Alejandro Biondini, joka johtaa puoluetta Patrioottinen Rintama, on kertonut asettuvansa ehdolle Argentiinan presidentinvaaleissa.

Twitterissä Biondini on saanut niskaansa juutalaisten vihan puolustamalla Palestiinaa.

– Määrittelen itseni Palestiinan valtion puolustajaksi, Biondin kertoi helmikuussa Twitterissä.

Muissa kirjoituksissaan hän on kovin sanoin kritisoinut ”kansanmurhasionismia”. Hän on myös luvannut karkottaa maasta Israelin ja Ison-Britannian suurlähettiläät, jos hänet vaalitaan presidentiksi. Biondini on myös muistuttanut maan juutalaisia siitä, että Argentiina ”ei ole Israel”.

Biondini ei kuitenkaan ole mikään ”juuri herännyt” poliittinen populisti. Hän lausui Adolf Hitleristä positiivisia mielipiteitään jo vuonna 1991, ja huusi vuonna 1988 kovaan ääneen juutalaisvastaisia iskulauseita mielenosoituksessa.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Onnea presidentinvaalikampanjaan Alejandro! Paras presidentti Argentiinalle.

  2. Pidin erityisesti tuosta kohdasta “Argentiina ei ole Israel”. Täällä Suomessakin tuppaa törmäämään “suhteelliseen yliedustukseen” kun on kyse viroista, joissa päätetään suomalaisten elämään vaikuttavista tärkeistä asioista.

    Israelissakin on hyvät puolensa. Suomi voisi kopioida sieltä maahanmuuttopolitiikan. Se ei liene rasistista. Itselleni passaa vallan mainiosti että Suomen kansalaisuus myönnetään vasta hyväksytyn geenitestin jälkeen.

    Kun Euroopan alueella kuitenkin tällä hetkellä kansalaisuus, etnisyys ym. on pelkkä ilmoitusasia, ilmoittaudun muuttuvani juutalaiseksi tästä hetkestä eteenpäin. Sukupuoleni on israelilainen taisteluhelikopteri.

Comments are closed.