Koti Uutisia Antirasistijärjestö vaatii Vastarintaliikkeen kieltoa Norjassa

Antirasistijärjestö vaatii Vastarintaliikkeen kieltoa Norjassa

3
Rune Berglund Steen ja Erwin Kohn.

Norjalaisen Antirasistisk Senter -järjestön johtajat Rune Berglund Steen sekä juutalainen Erwin Kohn kirjoittivat 29. kesäkuuta paikallislehti Fredriksstads Bladissa julkaistun suoranaisille valheille perustuvan artikkelin, joka on kohdistettu erityisesti niitä vastaan, joiden mielestä sananvapaus koskee kaikkia. Niitä vastaan, joiden mielestä poliisi on menetellyt väärin kieltäessään Vastarintaliikkeen mielenosoituksen Fredrikstadissa 29. päivä heinäkuuta.

Valehtelijat Berglund Steen ja Kohn väittävät muun muassa Vastarintaliikkeen levittävän “vihaa. Heistä liike kritisoi homojen etujärjestöjä vainotakseen homoseksuaaleja sekä murhatakseen LHBTQ-aktivistit. Berglund Steenin ja Kohnin mukaan se, että Vastarintaliike puhuu avoimesti juutalaisten tärkeästä roolista homojen etujärjestöissä, saattaa johtaa “uuteen holokaustiin”.

He väittävät myös Vastarintaliikkeen olevan puolisotilaallinen järjestö, joka käyttää poliittista väkivaltaa ja suoranaista terroria:

“Vastarintaliikkeellä on takanaan pitkä historia väkivallan ja myös terrorin käytöstä. Väkivalta ei ole satunnaista, ja se on läheisessä yhteydessä liikkeen ideologiaan. He sysäävät siis itsensä tällä tavoin ulos perustavanlaatuisista demokraattisista yhteiskuntaraameista.”

Kirjoittajat jatkavat:

“Uumajan pieni juutalainen seurakunta sulki vastikään kiinteistönsä uusnatseilta saamiensa uhkauksien ja vainon vuoksi. Nämä uhkaukset ovat luultavasti peräisin juuri Vastarintaliikkeeltä. Vain harvat Norjassa reagoivat tähän juutalaisten kokemaan uhkailuun. On hirvittävää, että vielä nykyaikana uusnatsit voivat käyttää kokoontumisvapauttaan hyväksi juutalaisia vainotakseen kuukauden ajan ilman, että siitä kirjoitetaan edes muutamaa artikkelia. Ensi kuussa artikkeleja tullaan kirjoittamaan todennäköisesti puolestaan siitä, että natsien oikeutta marssia tulee muka puolustaa.”

Berglund Steenin ja Kohnin artikkelissa ei tietenkään haluta mainita sitä, että helposti loukkaantuva juutalaisyhteisö oli “uhkausten” sijaan Uumajassa saanut vain yhden tarran oveensa. Kirjoittajat väittävät artikkelissaan myös, että useat Frihetskampissa julkaistut artikkelit sekä Vastarintaliikkeen tulevan mielenosoituksen nimi, “Murskatkaa homojen etujärjestöt”, ovat “vihamielisiä” ja siten laittomia. He eivät ole pitäneet Vastarintaliikkeen suhtautumisesta homoseksuaalisuuteen sairautena. Poliisin, lakimiesten ja sananvapausasiantuntijoiden kannat mielenosoituksen sataprosenttisesta laillisuudesta Berglund Steen ja Kohn näkevät asioiden “yksinkertaistamisena”.

Antirasistisk Senterin kahden johtohahmon artikkeli päättyy vaatimukseen, että Vastarintaliikkeen toiminta Norjassa tulisi kieltää:

“Rotusyrjintää koskevan YK-sopimuksen allekirjoittaneena maana Norja on velvollinen kieltämään kaikki rasistiset järjestöt. Norjan toiminta on selkeästi ristiriidassa tämän sopimuksen kanssa. Antirasistisk Senter ei niin ikään ole ennen ollut rasististen järjestöjen kiellon mahdollistavan lain eteenpäin ajavana tahona norjalaisessa asiayhteydessä. Olemme ennen kokeneet riittävänä tavoitteiden saavuttamisen tässä asiassa muiden keinojen kautta, esimerkiksi puoltamalla rasistisen toiminnan rajoittamista. Ongelmia seuraa, kun Norja epäröi asiassa jopa rajoittamisen suhteen.”

 

Lähde: Frihetskamp.net

3 KOMMENTIT

  1. Ettei vain Uumajan “postit” ole alkujaan muslimien tekosia. Ruotsin kaltaisessa maassa on paljon “seksikkäämpää” syyttää vainosta ns. äärioikeistoa. Ainakin sillä saa sikäläiset poliisit raivon valtaan ja näyttämään kadotettua miehuuttaan, joka ei edes ole sitä. Luulevat vaan.
    Juutalaisten puhuvat valheen totena ja toden valheena. Noin ainakin Jeesus Nasaretilainen antoi ymmärtää päin juutalaisten pläsiä. Niinpä tuo humaani rauhan edestä taistelevat heimolaiset murhasivat tuon miehen. Ellei tuota tarinaa halua uskoa, niin joitain tunnistettavia elementtejä se kuitenkin juutalaisuudesta sisälsi.
    Nämä juutalaiset homo-kommunistit ja haureuden lähettilään, joiden “lähetyskäskynä” on turmella valkoinen rotu haluavat sensuroida ja kieltää kaikki ne voimat, jotka tietävät ja tuntevat heidät ja heidän perimmäiset metkunsa sekä juonensa kautta maailman sivu aina tähän päivään saakka jatkuen aina tulevaisuuteen saakka.
    Ne suomalaiset poliitkot, jotka kaikkien muiden läntisten johtajien tapaan sovittelevat kipaa päähänsä kävelevät vapaaehtoisesti kohti omaa ja vieden vielä koko kansakuntansa mennessään kuolemaan syvimpiin syövereihin kuin lampaat teuraalle.

Comments are closed.