Koti Uutisia Antifasistit yrittivät häiriköidä Kaliforniassa – ajettiin juosten karkuun

Antifasistit yrittivät häiriköidä Kaliforniassa – ajettiin juosten karkuun

11

Viime viikonloppuna Donald Trumpin kannattajat ottivat yhteen paikallisten antifasistien kanssa. “Make America Great Again” -mielenosoituksen kannattajat marssivat Huntington Beachilla eteläisessä Kaliforniassa, kun antifasistit koettivat pysäyttää mielenosoituksen. Kuten edeltäneessä mielenosoituksessa, kansallismieliset antoivat kuitenkin samalla mitalla takaisin.

Orange County Registerin haastattelema marssin järjestäjä Jennifer Sterling sanoi, että tapahtuma olisi perheystävällinen ja että siellä olisi paljon naisia, lapsia ja vanhuksia. “Toivon todella, että ihmiset ovat turvassa”, hän lisäsi.

Lehti haastatteli myös antifasistisen puolen järjestäjiä. “Emme aio aloittaa tappeluja, mutta aiomme pysäyttää heidän marssinsa”, sanoi Byron Lopez, joka uskoi useamman sadan antifasistin liittyvän heihin.

Vastamielenosoitus ei kuitenkaan sujunut oletetusti, kun antifasistit kohtasivat vastarintaa ja heidät ajettiin kokonaan pois.

“Ihmiset hakkasivat ja taklasivat meitä, ja yksi mielenosoittajista käytti pippurisumutetta puolustuksena”, valehteli lehdelle vastamielenosoituksen toinen juutalainen järjestäjä Jordan Hoiberg Socialist Party USA:sta. Tapahtuma oli kuitenkin hyvin dokumentoitu, ja alla olevilla videoilla näkyy, kuinka lopulta hiekassa sikiöasennossa pyörivä antifasisti heitti ensimmäisen iskun kohti kansallismielisiä ihmismuuristrategian epäonnistuttua.


Lähteet: Daily Stormer, Nordfront.se

11 KOMMENTIT

 1. “EN VOI HENGITTÄÄ… EN VOI HENGITTÄÄ!!!”
  ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄITIII. TUO LÖI MINUA

  *POLIISIIIIII PAHOINPITELY…… POLIIIISIII.

  *Homppeli Maidanilla Helsingissä kun tuli ensin itse rähjäämään mustaihoisen siipansa kanssa. Tuohon kuvatukseen eivät edes kansallismieliset koskeneet.

 2. Tämä äärivasemmiston riidanhaasto-turpaansaanti-kombo alkaa olemaan sen verran normipäivä-hommia kansainväliselläkin tasolla, etten voi kuin ihmetellä miten nämä edes kehtaavat enää näyttää naamaansa missään.

  No, ainakin Suomessa he myöntävät jo avoimesti, etteivät uskalla edes hoitaa arkipäiväisiä asioitaan alueella, jossa on kansallissosialisteja lähistöllä. Ehkä osasyy tähän on tapaus, joka on ensi viikolla oikeudessa. Jyväskylän narkkari-antifasistit yrittivät hyökätä kansallissosialistien päälle, mutta jäätyivät ja hylkäsivät jalkoihin jääneet toverinsa näiden saadessa selkäänsä. Antifasistinen toveruus ei ole yhtä vahva kuin kansallissosialistin nyrkki.

  • Kuten kuvista näkyy, uskallus näyttää naamaansa onkin lähes olematonta.

 3. Noilta videoilta huomaa hyvin kuinka heiveröisiä antifasistit todellisuudessa ovat. Ja jokainen tietää ettei suomalaiset kommunistit ole yhtään sen kovempia kuin nuo amerikkalaiset toverinsa. Vastassa ei ole mitään UFC-tason vapaaottelijoita, vaan lähinnä laiskoja sivareita.

  Antifasistit luottavat siihen että vastapuoli on kokematon tappelija joka välttää fyysistä yhteenottoa viimeiseen asti, siksi antifasisti on tähän asti pärjännyt aggressiivisella ja uhkaavalla olemuksella kun se on voinut luottaa siihen ettei vastapuoli iske koskaan takaisin. Tähän on tultava selkeä muutos.

  Jatkossa olisikin hyvä että kansallismieliset kävisivät rohkeammin antifasistien päälle ja vetäisivät niitä samantien nyrkillä naamaan sensijaan että jäävät väittelemään sanallisesti näiden maanpettureiden kanssa. Jo yksi suora nyrkinisku yllättää antifasistin totaalisesti ja saa sen perääntymään koska silloin se tietää ettei sen vanhat temput enää toimi.

  • Mielenkiintoista että ihmiset jotka väittävät “taistelevansa” suomalaisten puolesta haluavat käyttää väkivaltaa oman maan kansalaisia vastaan… hmm tässä haiskahtaa jonkin sortin ristiriita? Ja ei paljon eroa tämä väkivallan ihannointi siitä mitä lähi-idän terroristit harrastaa. Mutta kaikki on sallittua kunhan se on suomen parhaaksi? Mitä sitä nyt turhaan väittelemään kun voi oman tyhmyytensä peittää vetämällä toista turpaan

   • Nimimerkki juutalaiselta on kyllä kieltämättä tullut viimeaikoina tämän sivuston kommenttipalstojen typerimmät kommentit: onnittelut siitä!

    Sinulle on vissiin hankala ymmärtää sitä faktaa, että nuo ns. “antifasistit” pyrkivät väkivallan pelolla pitämään kansallismieliset poissa kaduilta. Niin Suomessa kuin ulkomailla nämä toimivat valtaapitäjien hyväksynnän alla, joten kansallismielisten pitää itse hoitaa ongelma pois jaloista. Yksi keino on havaittu hyväksi ja toimivaksi: kun kommaria vetää kunnolla turpaan, ei heitä enää ensi kerralla kiinnostakkaan enää tapella; kansallismieliset saavat jatkossa toimia ilman punikkien mukanaan tuomia höiriöitä. Esimerkkinä voi mainita suomesta tapauksen kahden viikon takaa, kun punikit hädissään levittivät viestiä, että älkää vaan menkö lähellekkään aluetta jossa on nyt kansallissosialisteja.

    Nuo monikulttuuriset terroristit tappavat satunnaisesti valittuja siviilejä, joten vertauskuvasi on surkea. Kommarinon myöskin maanpetturi eivätkä he edes itse laske itseään suomalaisiksi, joten kurinpalautus itsepuolustusmenetelmänä on täysin sallittua.

   • Maan kansalaisuus ei meinaa mitään, niin kauan kun sionistit jakelevat niitä kuin kondomeja konsanaan. Väkivaltaideologian kuten kommunismin kannattajat ymmärtävät vain ja pelkästään väkivaltaa ja mitään ristiriitaahan ei ole sillä he ovat maanpettureita eivätkä suomalaisia! Kuvailet kyllä hyvin kaikkien antifanttien modus operandin, kun ei riitä henkiset kyvyt vuosien narkkariuden jälkeen keskusteluun, niin vedetään vaan turpaan viattomia ja sitten itketään kun tuleekin kurinpalautusta.

   • Mielenkiintoista että ihmiset haluavat puolustaa omiaan niiltä jotka heitä haluaisivat vahingoittaa. On se outoa!

   • Oletko varma ettet ole itse samaa maata noiden “anti-fasistien” kanssa? Vaikutat hieman ärsyyntyneeltä siitä, etteivät toverit pärjänneet.

   • Mitä ristiriitaa on siinä että puolustaa omaa kansaansa, katkeraa sekä omilleen vihamielistä maanpetturiporukkaa vastaan? Väittääkö juutalainen että kaikkien terveiden suomalaisten tulisi aina vaan nostaa kädet pystyyn ja antautua välittömästi kun joku henkisesti sairas punikki haluaa käyttää väkivaltaa kadehtimiaan ihmisiä vastaan?

    Kiero juutalainen yrittää väittää että antifasistisen roskaväen kanssa voisi käydä jotain älyllistä keskustelua, kun jokainen joka on ollut punikkien kanssa tekemisissä tietää sen tosiasian että jos et täysin alistu niiden asettamiin ehtoihin, tulee heti natsileimaa otsaan ja nyrkit nousee pystyyn.

    Hyvänä esimerkkinä luin juuri äsken jutun Dan Koivulaakson twiittauksesta eräälle vihreän langan kolumnistille joka uskalsi kertoa antifasisteille epämiellyttäviä kokemuksiaan matujen ilmaisena passaajana. Heti yritti Dänny-boy vaientaa vääriä mielipiteitä rasismikortin heiluttelulla.

    Juutalainen myös itse myöntää omiensa tyhmyyden sekä huonot argumentointitaidot nillittämällä väkivallankäytöstä. Trumpin vaalikampanjan sekä presidentiksi valinnan myötä olemme nähneet antifasistien pahoipitelevän ja riehuvan kuin mielipuolet. Joten olet kyllä oikeassa juutalainen, sinun antifasistiset liittolaisesi ovat todella hyvin osoittaneet vähäisen älykkyytensä hyvin selkeästi moneen kertaan ja tästä syystä sinun onnettomat näsäviisastelusi eivät hetkauta ketään.

Comments are closed.