Koti Uutisia Pohjoismaat Antifasistit saivat nenilleen Oslossa

Antifasistit saivat nenilleen Oslossa

4

Pohjoismainen Vastarintaliike osallistui tänään päivällä Norjan Oslossa tapahtuneeseen mielenosoitukseen YK:n massamaahanmuuttosopimusta vastaan. Mielenosoitus sujui hyvin, mutta matkalla pois Oslon keskustasta paikalliset antifasistit alkoivat uhkailla Vastarintaliikkeen jäseniä ja yrittivät käydä heidän kimppuunsa. Tästä seurasi vastareaktio, ja antifasistit saivat vastaanottaa kansallissosialistista kurinpitoa. Paikallinen PolPo joutui saapumaan antifasistien avuksi, koska he uhkailustaan huolimatta eivät kyenneet muuhun kuin itsensä nolaamiseen.

Katso video tapahtumasta. Kansallinen Vastarinta tulee kertomaan asiasta tarkemmin lähipäivinä.

 

4 KOMMENTIT

  1. Haha. No mikä on uutta? Antifa saa turpaansa ja nolaa itsensä, kuten aina. 😂

  2. Pitäiskös jatkossa olla pikkuhousunsuojia vai tena-vaippoja mukana että jos antifalta lirahtaa niin olisi heti tarjolla kriisiapua.

  3. Rauhan räyhääjät ja “paremman väkivallan” maailman parantajat eli George Soroksen ja eliitin rähinäremmi työssään eli järjestämässä vastarintaliikkeen mielenosoituksen “väkivaltaisuuksia” narratiivin luomiseksi valtamediaan ja poliittisen eliitin vallan pönkittämiseksi valheellisella todellisuudella, jota samalla käyttävät ajamansa globalistisen politiikan keppihevosina.

  4. The Jewnited Nations — jutkujen ryöstely- ja murhausretkueen käskynjakaja. (((NATO))) hoitaa ne käytännön likaiset työt kun paperityöt on ensin tehty.

Comments are closed.